shadowmann Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δλδ ρε φίλε τι νέο μπορείς να δείς σε ένα ww2 themed game? Lazer?Και στο modern warfare 2 πάλι ξαναζεσταμένο φαγητό και ίδια όπλα θά χει με καλύτερα γραφικά ,(όπλα όπως είχαν όλα τα Delta Force και το Battlefield 2 κτλ ) Ο ένας βρίσκει το ww2 βαρετό κτλ ο άλλος τους καλούς αμερικανούς πρεζοναύτες ... ο καθένας παίζει ότι γουστάρει. Και γενικά όσον αφορά το σενάριο κτλ, όλα αυτά είναι πάνω κάτω ίδια , ρεαλιστικά σενάρια που χουμε δεί εδώ και χρόνια και τα χω ξαναπεί. w00t? θα μας βγάλεις ξαναζεσταμένο φαγητό το modern ειδικά στην σειρά call of duty που αυτό θα είναι ΜΌΛΙΣ το δεύτερο? άσε καλύτερα να μην μιλήσουμε για τα 5 wwII.. ρώτησες εσύ την infinity αν θα βάλει καινούργια όπλα κτλ e?! δεν ξέρω εμενα μου φαίνεται πιο λογικό ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται στο τώρα θα έχει μεγαλύτερες αλλαγές από ένα παιχνίδι του wwII.. και όσο για το τελευταίο που είπες..δεν σου ειπα ούτε εγώ ούτε κανένας τι να παίξεις...απλά τις άποψης μας λέμε... αλλα μην τα ισοπεδώνουμε όλα.. φιλικά πάντα Το World At War για μενα δεν υπηρξε ποτέ σαν Call Of Duty γιατι απλά η σειρά ανήκει στην Infinity και όχι στους κάθε παπάρες (λέγε με Treyarch) που δίνει η Activision την ανάπτυξη. Οποτε μετά το Modern Warfare, περιμένω πως και πως το επομενο Call Of Duty το Modern Warfare 2. έτσι όπως τα λες είναι. Και ελεος με τους Noobades που θελουν WW2. Δεν προλαβαίνετε να μετράτε τα deaths σας με modern weapons; έγραψες
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Και ελεος με τους Noobades που θελουν WW2. Δεν προλαβαίνετε να μετράτε τα deaths σας με modern weapons; Βρε, δεν είχαν σφεντόνες στον Β' Παγκόσμιο. Αν οι "noobάδες" χάνουν από τα modern, θα χάνουν εύκολα και από τα WW2 όπλα. Τώρα βέβαια αν συγκρίνουμε modern jets και WW2 planes...
morgoth_gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Το World At War για μενα δεν υπηρξε ποτέ σαν Call Of Duty γιατι απλά η σειρά ανήκει στην Infinity και όχι στους κάθε παπάρες (λέγε με Treyarch) που δίνει η Activision την ανάπτυξη. Οποτε μετά το Modern Warfare, περιμένω πως και πως το επομενο Call Of Duty το Modern Warfare 2. Και ελεος με τους Noobades που θελουν WW2. Δεν προλαβαίνετε να μετράτε τα deaths σας με modern weapons; Οκ όλοι καταλάβαμε τι ξέρεις απο call of duty. Noobades είναι οσοι προτιμούν τα modern weapons τα οποία δεν "κλωτσάνε" είναι super duper και τα ρέστα.Έλα να παίξεις nooba με bolt action rifle και θα μετρήσουμε εκεί δυσκολία και πόσα deaths θα μετρήσεις. Αντε γιατί παρα έγινε το κακό με την πάρτη σας. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Noobades είναι οσοι προτιμούν τα modern weapons τα οποία δεν "κλωτσάνε" είναι super duper και τα ρέστα. πράγματι σαν bb guns ήταν...
Hom3sick Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 morgoth_gr nooba δεν με λες έτσι ευκολα στο modern warfare τουλάχιστον.αν θες κανονιζουμε κανένα παιχνίδι παρόλο που έχω να το παιξω ενα μηνα και σε παίζω και με AK που κλωτσάει σαν τον Cristian Ronaldo. Το xfire μου ειναι το ίδιο με το ονομά μου εδώ.
morgoth_gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 morgoth_gr nooba δεν με λες έτσι ευκολα στο modern warfare τουλάχιστον.αν θες κανονιζουμε κανένα παιχνίδι παρόλο που έχω να το παιξω ενα μηνα και σε παίζω και με AK που κλωτσάει σαν τον Cristian Ronaldo. Όπως και εσύ δεν μπορείς να με αποκαλέσεις nooba στο call of duty 1 ή 5. Δεν μπορείς να μου συγκρίνεις δυσκολίες στα όπλα ότι και να μου λές.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 morgoth_gr nooba δεν με λες έτσι ευκολα στο modern warfare τουλάχιστον. Όπως και εσύ δεν μπορείς να με αποκαλέσεις nooba στο call of duty 1 ή 5. δεν σε λέει εύκολα αλλά εσύ λες του άλλους ευκολότατα έτσι? nice...2 μέτρα 2 σταθμά ftw...
Hom3sick Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Πρωτα απ'ολα morgoth_gr δεν σε αποκάλεσα nooba προσωπικά. Εσύ το πήρες ετσι. Μίλησα για τους noobs που δεν προλαβαινουν να μετρανε deaths με modern weapons χωρις να λεω οτι κάποιος απο εσάς είναι.Απο τη στιγμή ομως που απάντησες ίσως αυτο κατι σημαίνει...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 το θέμα είναι ότι γενίκευσες χωρίς να ξέρεις...αυτό φτάνει...
morgoth_gr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Σημαίνει ότι αυτό που λές δεν ισχύει διότι απλά δεν βρίσκω τόση δυσκολία στο modern warfare όσο βρίσκω σε ww2.Όσοι έχουν προσαρμοστεί και έχουν μάθει να παίζουν με όπλα τα οποία και κλωτσάνε και έχουν low fire rate (bolt action) δεν έχουν μεγάλο πρόβλημα σε παιχνίδια που μέχρι και το sniper ρίχνει πολλαπλές βολές!Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω.Φιλικά πάντα.
Hom3sick Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 το θέμα είναι ότι γενίκευσες χωρίς να ξέρεις...αυτό φτάνει... Δεν γενίκευσα τίποτα, μίλησα για noobs. Και τέλος με αυτό γιατί εδώ υποτίθεται πως μιλάμε για το Modern Warfare 2. Kαι ναι morgoth_gr εννοείται φιλικά πάντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 είπες "έλεος με τους noobάδες που θέλουν WW2" μόνο οι noobάδες θέλουν WW2 δλδ? δεν καταλαβαίνεις ότι με αυτό τον τρόπο αποκαλείς noobάδες όλους αυτούς που θέλουν WW2? γιατί εμένα τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου δίνεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 όχι δεν χρειάζεται οι υπόλοιποι που διαβάζουν έχουν μάτια και κρίνουν...
antonl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Yeap. Ούτε εγώ βλέπω κάποιο νόημα σ αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα