Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εν ολίγοις και επί της ουσίας, αν έχεις 40-60 ευρά για console game, τότε το MW2 είναι για σένα. Αλλιώς το προσπερνάς...

Νά'ναι καλά τα video club :o

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια μη στεναχωριέστε...Οσο αυτοι συνεχίζουν το χαβα τους,μη σεβόμενοι τους πελάτες τους,τοσο θα αυξάνει η πειρατεία και θα χάνουν.

Δημοσ.

Μια νέα συνέντευξη του Robert Bowling οπου τονίζει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το παιχνίδι.

http://gameone.de/blog/2009/10/interview-zu-call-of-duty-modern-warfare-2

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποιος απο το forum που θα αγοράσει το παιχνίδι για PC ή είμαι ο μόνος...; :rolleyes:

Δημοσ.
Μια νέα συνέντευξη του Robert Bowling οπου τονίζει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα για το παιχνίδι.

Παρεμπιπτόντως, υπάρχει κάποιος απο το forum που θα αγοράσει το παιχνίδι για PC ή είμαι ο μόνος...; :rolleyes:

εγώ και εσύ εσύ και εγώ μόνοι πάαανω στη γη(που λέει και το τραγούδι):P..αλλά μετά απο κανά μήνα αφού βγει

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι αλλο, σημερα βγαινουν και επισημα τα windows 7.

Τι γινεται με το punkbuster και το cod 4 το εφτιαξαν η ακομα συνεχιζει το ιδιο προβλημα????

Δημοσ.

lol για τα death strikes :lol:

Στο ερώτημά σου, αν το πάρω ή όχι εξαρτάται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο αν το παιχνίδι μπορεί όντως να ενταχθεί στο δυναμικό μιας clan, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αν και προσπαθούν να μπαλώσουν τα πράγματα με το party system, εμένα προσωπικά ως τώρα δεν με έχουν πείσει. Και δεδομένου ότι στις 5 Μαρτίου (~4 μήνες) βγαίνει το Bad Company 2, δεν θα προβώ σε αγορά στην release date (πόσο μάλλον σε preorder), άλλα θα το πάρω από κανένα video club να δω τι γίνεται (clan-support releated) και αν όντως κάτι μπορεί να γίνει, το αγοράζω (άλλωστε όλα τα παιχνίδια αυθεντικά τα έχω, για να μην αφεθεί κανένα υπονοούμενο).

Ελπίζω να σου απάντησα και θα σου συνιστούσα να κάνεις το ίδιο, αν βέβαια σε ενδιαφέρει το clan κομμάτι :rolleyes:

@nikola: Αν διαβάσεις λίγο παραπάνω, το mw2 θα τρέχει VAC, όχι PB.

Δημοσ.
Ρε παιδια κατι αλλο, σημερα βγαινουν και επισημα τα windows 7.

Τι γινεται με το punkbuster και το cod 4 το εφτιαξαν η ακομα συνεχιζει το ιδιο προβλημα????

CoD4, punkbuster και Windows 7 δουλεύουν μια χαρά.

Σχετικά με MW2 μάλλον θα πάω για αγορά απο την πρώτη μέρα μιας και clans κτλ δεν με απασχολούν πλέον. Πιστεύω πάντως να βρώ κανέναν στο multiplayer και να μην γυρνάω μέσα στη Favela μόνος μου σαν χαμένος...:-D

Δημοσ.

Συγνώμη αλλα ανάγνωση ξέρουμε απτο δημοτικό ffs .

Με p2p το ping της αρκούδας θα χει , θα πρέπει για ένα παιχνίδι των 12 ατόμων να έχουν όλοι 1mbit upload.... think about it.

Δημοσ.

Με πολύ γρήγορη ανάγνωση, αν είναι όπως το CoD4 στις κονσόλες, αφήστε το καλύτερα!

Ηταν καθαρά θέμα τύχης να παίξω με φίλους, και όταν παίζαμε, ήταν 50-50 το αν θα έχουμε client drops κτλ!

Δημοσ.

Βγήκαν οι ελάχιστες απαιτησεις του παιχνιδιού:

OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)

Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported

Memory: 1 GB RAM

Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better

DirectX: Microsoft DirectX® 9.0c

Hard Drive: 12GB of free hard drive space

Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card

Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation

Δημοσ.
Καλά στο steam νομίζουν οτι δολλάριο και ευρώ είναι το ίδιο πράγμα.

Εδώ και καιρό η Activision το έχει πει ότι η αρχική τιμή της PC έκδοσης θα είναι 60 ευρώ :o

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...