Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
δεν έχω δικώμου ιντερνετ  μπαίνω από δημόσιο δίκτυο και από τους γείτονες που τους έχω σπάσει τους κωδικούς.
τι επιλογές έχω;
δοκίμασα και αυτό που μου είπες και δεν έβρισκε server

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Προβλημα εγκαταστασης cod mod.warfare2

Καλημερα σε ολους.Πηρα προσφατα το συγκεκριμενο παιχνιδι και πηγα να το βαλω στο pc μου αλλα υπηρξε ενα θεμα.Επειδη αυτον τον καιρο δεν εχω internet και θελει οπωςδηποτε συνδεση για να γινει η εγκατ.μεσω steam,δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος offline να προχωρησω;Η steam υπαρχει ετσι κι αλλιως στο pc κι εχω και πολλα παιχνιδια στον λογαριασμο μου εκει απο πριν.Ευχαριστω

Δημοσ.

συγγνωμη ρε παιδια αλλα υπαρχει κοσμος που παιζει mw2?

στο pc οι πιο πολλοι εχουν ξενερωσει γιατι δν ξερω αν το ξερεις,αλλα εχουμε γεμισει χακερς ....

Δημοσ.

ρε φιλε οι χακερς ειναι οι ιδιες εταιρειες που βγαζουν τα anti cheats...ενα απο τα καλυτερα game της σειρας μαζι με το mw3...κορυφη...εγω εντωμεταξυ επαιζα στο mw3 εδω και ποσο καιρο αλλα δυστηχως σε ξενερωνουν οι hackers...που στην ουσια ειναι κατι κομπλεξικοι 15 χρονοι που νομιζουν πως καταφερνουν κατι...μια ζωη τα ιδια και κανεις δεν κανει τπτ...

Δημοσ.

ρε φιλε οι χακερς ειναι οι ιδιες εταιρειες που βγαζουν τα anti cheats...ενα απο τα καλυτερα game της σειρας μαζι με το mw3...κορυφη...εγω εντωμεταξυ επαιζα στο mw3 εδω και ποσο καιρο αλλα δυστηχως σε ξενερωνουν οι hackers...που στην ουσια ειναι κατι κομπλεξικοι 15 χρονοι που νομιζουν πως καταφερνουν κατι...μια ζωη τα ιδια και κανεις δεν κανει τπτ...

εννοω δηλαδη οτι αυτες τα βγαζουν..

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το Modern Warfare 2 δεν έχει dedicated servers, επιλέγεται ένας από τους παίκτες του lobby και hostάρει εκείνος προσωρινά. Οπότε δεν μπορείς να νοικιάσεις server γι' αυτό το σκοπό όπως σε άλλα παιχνίδια.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι το αυθεντικό Modern Warfare 2 αλλά «πειρατική» έκδοση (REPZIW4) με υποστήριξη για dedicated servers. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες τέτοιες εκδόσεις κατά καιρούς αλλά οι περισσότερες έχουν σταματήσει. Δεν έχω ασχοληθεί ούτε ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλείς οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Και δεν ξέρω και αν επιτρέπεται συζήτηση περί αυτών στο φόρουμ.

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι και πολλοι απο Ελλαδα που να ασχολουνται με WF2 :)

Παντως ειναι περισσοτεροι αυτοι που ασχολουνται με το mw2 από ότι είναι στο mw3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...