nzeppos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Μια μικρή παρατήρηση μόνο, από τη λίστα λείπει το expansion CoD: United Offensive (το οποίο είχα λιώσει, αφού βελτίωνε σημαντικά το multiplayer του αρχικού CoD). Όμως όπως είπε και ο UncleKim, expansions σαν το παραπάνω αφορούν κυρίως στο online και πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που ασχολείται με τόσο παλιές κυκλοφορίες. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, το CoD 3 είχε κυκλοφορήσει μόνο σε κονσόλες. Θυμάμαι πως είχα τελειώσει το campaign του σε X360 και τότε δεν υπήρχε σε PC. Νομίζω πως δεν βγήκε ποτέ. Για μένα τα καλύτερα ήταν το CoD2 (απίστευτο λιώσιμο) και το MW2. Επίσης είχα παίξει αρκετά και το πρώτο MW σε Χ360. Να ομολογήσω όμως ότι με τα τελευταία τέσσερα CoD έχω ασχοληθεί μόνο σε επίπεδο single player, αφού για το online υπάρχουν πλέον τα Battlefield 3 και 4 (τα οποία θεωρώ πολύ ανώτερα και εκτός συναγωνισμού).
greeneye Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 για single θελω να τα παιξω λογω καλου pc που εχω !
UncleKim Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 αμφιβάλλω αν υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που ασχολείται με τόσο παλιές κυκλοφορίες. Επειδή παίζω ακόμα με φιλαράκια σε xbox 360, δεν φαντάζεσαι πόσο κόσμο έχουν μέσα τα MW2 κ MW3. Τηρουμένων των αναλογιών (παλαιότητα, κορεσμός κλπ κλπ ) είναι πάρα πολλοί.
nzeppos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Σωστά. Όμως δεν μιλάω για τα MW αλλά για τα πρώτα CoD (συγκεκριμένα για expansions όπως το United Offensive, που κυκλοφόρησε πριν 10 χρόνια). edit: τελικά φαίνεται να υπάρχει λίγος κόσμος ακόμα και σ' αυτό: https://www.gametracker.com/search/uo/?searchipp=50&sort=c_numplayers&order=DESC (φαντάζομαι το βράδυ θα είναι ακόμα περισσότεροι) Μέχρι στιγμής πάντως η κουβέντα γίνεται κυρίως για το online, αλλά ο φίλος greeneye θέλει να παίξει single player. Άρα η καλύτερη λύση μάλλον είναι να τα πιάσει όλα από την αρχή και να μην αφήσει κανένα Ούτως ή άλλως, από κάποιο σημείο και μετά το single player campaign μικραίνει αισθητά και φτάνει τις 6-8 ώρες από εκεί που κάποτε βαράγαμε... βδομάδες για να το τελειώσουμε. 1
greeneye Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 ειχα μηδενισει καποια αλλα δε θυμαμαι ποια... σιγουρα ηταν καποιο modern warface μεσα, μαλλον το 2 η το 3. Μαλλον θα μηδενισω το τελευταιο το ghost και βλεπουμε μετα...
nzeppos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2014 Τι εννοείς; Γιατί δεν προχωράει η εγκατάσταση; Την κάνεις από αρχεία iso images ή από δισκάκι(α); Αν χρησιμοποιείς iso, φαντάζομαι ότι θα έχεις περισσότερα από ένα, άρα απλώς κάνε mount το δεύτερο απ' αυτά. 1
noobogadgetakias Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Μια μικρή παρατήρηση μόνο, από τη λίστα λείπει το expansion CoD: United Offensive (το οποίο είχα λιώσει, αφού βελτίωνε σημαντικά το multiplayer του αρχικού CoD). Όμως όπως είπε και ο UncleKim, expansions σαν το παραπάνω αφορούν κυρίως στο online και πολύ αμφιβάλλω αν υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που ασχολείται με τόσο παλιές κυκλοφορίες. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος, το CoD 3 είχε κυκλοφορήσει μόνο σε κονσόλες. Θυμάμαι πως είχα τελειώσει το campaign του σε X360 και τότε δεν υπήρχε σε PC. Νομίζω πως δεν βγήκε ποτέ. Για μένα τα καλύτερα ήταν το CoD2 (απίστευτο λιώσιμο) και το MW2. Επίσης είχα παίξει αρκετά και το πρώτο MW σε Χ360. Να ομολογήσω όμως ότι με τα τελευταία τέσσερα CoD έχω ασχοληθεί μόνο σε επίπεδο single player, αφού για το online υπάρχουν πλέον τα Battlefield 3 και 4 (τα οποία θεωρώ πολύ ανώτερα και εκτός συναγωνισμού). ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω πως το λες αυτο...εχω ηδη σε origin και παιζω online το bf3...σε τι ειναι καλυτερο απο καποιο mw..θα πηδηχτω απο το παραθυρο...μονο γραφικα εχει καλα...πλεον αν η σειρα του cod φτασει σε επιπεδο titanfall τα bf θα ειναι παιδικη χαρα..οπως και ειναι μεχρι τωρα..δικη μ αποψη αλλα και για τους περισσοτερους νομιζω....
nzeppos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2014 Δεν θα συμφωνήσω, αφού πολλά από τα χαρακτηριστικά των BF 3/4 δεν υπάρχουν ούτε κατά φαντασία στο μοντέρνο CoD, πχ. 64άρηδες χάρτες, κάθε λογής οχήματα, ελικόπτερα, αεροσκάφη, καλύτερα γραφικά/εκρήξεις/εφέ/καταστροφές, καλύτερο interface (battlelog), καλύτερα DLC, καλύτερη τιμή, κλπκλπ Όχι ότι το CoD δεν έχει τη χάρη του, αλλά νομίζω πως δεν είναι πλέον ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος του είδους. Για μένα οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί, ακόμα και αν το BF συνεχίζει να πουλάει λιγότερο (παρότι γενικά παίρνει καλύτερες κριτικές, άλλωστε σε ορισμένα format το BF4 έχει μεγαλύτερα έσοδα από το CoD: Ghosts). Και σε τελική ανάλυση, τέτοια πράγματα δεν έχω δει να γίνονται στα τελευταία CoD: Φυσικά υπάρχει κόσμος που προτιμάει τις πιο συμμαζεμένες πίστες του CoD, την πλατφόρμα του Steam από το τρισάθλιο Origin, το καλύτερο single player, δεν γουστάρει το χαμό με τα οχήματα/πετούμενα του BF, κλπ. Κι αυτοί δίκιο έχουν.
konstantinos77 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Tα παραπανω βιντεο ειναι κομμενα και ραμμενα για διαφημιση ,δυστυχως ομως απεχουν πολυ απο την πραγματικοτητα ..Αυτα που λες ισχυουν οχι τοσο επειδη αντικατοπτριζουν την ποιοτητα του παιχνιδιου αλλα λογω ελλειψης σοβαρου ανταγωνιστη .Βλεπεις οταν με το bf3 πραγματι ειχαν κανει μια καλη πορεια πεταξαν στο καπακι μια ξαναζεσταμενη σουπα που το ονομασαν bf4 και με χειροτερο netcode ,jets κομπαρσους κτλ και σαφως κατωτερο απο το bf3 σχεδον σε ολους τους τομεις .Καλα για το bc2 ουτε καν το συζηταω ,κανενα απο τα 2 δεν το πλησιασαν ,ειναι και ο λογος που αφησα το mw2 που ελιωνα . Στον αντιποδα των Bf3-4 ειχε βγει η βλακεια το ghosts και ολα πηραν τον δρομο τους .Παρολαυτα νομιζω παλι ο κοσμος του cod ειναι μεγαλος αριθμος πιο μεγαλος απο οσο νομιζουν ορισμενοι . Οσο για τα 64αρια map και 128αρια να τα κανει η dice αν δεν μπορει να τα υποστηριξει καλυτερα να μην κανει τιποτα και να το κλεισει το ψωρομαγαζο της ...Προσωπικα απο διαισθηση το λεω μαντης δεν ειμαι ,πιστευω οτι τα 2 τελευταια bf ηταν μια φουσκα και γρηγορα το cod θα ξαναπαρει την θεση του στον θρονο .Οσο για τους cheaters που διαβασα οτι εχει το cod ναι εχει και ολα τα Multiplayer θα ειχαν εχουν και θα εχουν ,η διαφορα ομως ποια ειναι ,οτι στο cod παιζουν λιγα ατομα και αμεσως καταλαβαινες ποιος εκλεβε και ποιος οχι με τον ενα ή με τον αλλο τροπο (οπως γινονταν και στο cs) στο bf οταν μου παιζουν 64 ατομα ποιον να πρωτοπρολαβεις να ελεγχξεις για αυτο και οι admins στην πλειονοτητα των περιπτωσεων ειναι αφαντοι ή κοιμουνται τον υπνο του δικαιου .Παιζεις με 10 ατομα πχ σε 1vs1 μια ,δυο τρεις θα τον καταλαβεις δεν υπαρχει περιπτωση και την κανεις ,ενω στο bf σου σκαει ο αλλος μεσα απο τον χαμο αντε τρεχα γυρευε ...Οχι και τιποτα αλλο εχεις την προκαταληψη μετα οτι οποτε σκοτωνεσαι σε τρωει cheater γιατι δεν τον βλεπεις ,ουτε το ξερεις απλα εισαι μαθημενος να πιστευεις ετσι και σου χαλαει και το κεφι στο τελος .Προτιμω παντως να χανω απο cheaters στο cod που τοσο γρηγορο gameplay που εχει μην σου πω δεν με ενδιαφερει κιολας παρα να βλεπω τον αλλο στο bf με 100-14 kills /deaths και με ping πιο πανω απο το δικο μου .
noobogadgetakias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ειπες μεγαλες αληθειες φιλε μ..πολυ μεγαλες αληθειες....καταρχην ακομα και καποιος να κλεβει σε cod υπαρχουν πλεον πρακτικες για να τους αντιμετωπισεις....δεν αγορασα το ghosts γτ ηθελα να δοκιμασω και λιγο το titanfall.τρομερο απλα....βεβαια ειναι καινουριο ακομα...θα γυρισω στα παλια λημερια μ και παλι γτ σαν το cod δεν εχει.
jimmy290 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 γεια σας ! χρειάζομαι βοήθεια έχω πρόβλημα ! έχω αγοράσει το call of duty modern warfare 2 και δεν μπορώ να παίξω multiplayer .μπαίνω στο παιχνίδι και μου βγάζει αυτό μπαίνω στο download content και με βγάζει στο προφίλ του steam μπαίνω και στο play και μ βγάζει εδώ το έχω ψάξει πολύ αλλα δεν ξέρω τι να κάνω, κανονικά όταν μπαίνεις στο play θα έπρεπε να είχε κάπου αναζήτηση για σέρβερ και για πιστες . αν μπορείτε βοηθηστε με. ευχάριστο πολύ !
infin1tyGR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2014 Δε χρειάζεται να πατήσεις στο «Download Content», αυτό είναι για να αγοράσεις επιπλέον DLC, γι' αυτό σε πηγαίνει στη σελίδα καταστήματος του Modern Warfare 2. Στο «Find Game» θα πατήσεις (στην τελευταία εικόνα που επισύναψες) και αφού επιλέξεις gamemode θα σε βάλει σε κάποιον server (map δεν μπορείς να διαλέξεις, παρά μόνο να ψηφίσεις κάποιον μετά τη λήξη του παιχνιδιού). Βλέπω, βέβαια, ότι έχεις Strict NAT οπότε αν δε βρίσκει κανένα server, θα πρέπει να κάνεις port forward τις ports που χρειάζεται το παιχνίδι. Αυτό εξαρτάται από το router σου, στο Google θα βρεις οδηγίες πώς να το κάνεις ή και εδώ στο Insomnia νομίζω υπάρχει ένα topic για «port forward».
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα