Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φιλε μ αστο...cod4=mw3.επισης ηταν καλο αλλα οχι και το καλυτερο...και σ μιλαω εγω που το εχω λιωσει..μακαρι να μπορουσαν μερικοι χαρτες απο το mw2 να μπουν και στο 3...τοτε θα μιλουσαμε για το κατι αλλο..εχω ενα χρονο να παιξω mw3 αλλα dn mporv na pv oti m leipei kiolaw opvw to 2.φιλιακ μιλαω παντα ετσι...επειδη γραπτος και προφορικος λογος συνηθως δυσκολα ξεχωριζεις τον τονο του αλλου..:P

Δημοσ.

Εγώ τώρα είμαι στο single player του Black Ops 2.. Μετά θα περάσω στην σειρά των Modern Warfare. Από online παίζω MW3.. MW2 online γιατί να παίξεις ενώ έχεις το 3; Πιο πιασάρικο! :P

Δημοσ.

ναι δεν λεω..αλλα εχει καταντησει ξεφτιλα ρε φιλε...δεν μπορω να παιζω εγω κανονικα και ο αλλος να μ παιζει με φορτωμενο το wh και δεν ξερω και εγω τι αλλο...μιλαω παντα βαση εμπειριας...ξερω αν ο αλλος χρησιμοποιει η οχι..δεν ειμαστε και λαλακες..οταν παιζει ενα τετοιο παιχνιδι αξιζει μονο στην αρχη γτ μετα απο ενα 3μηνο εχεις γεμισει χακερια.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να παίξω multiplayer/ online lan με τους φίλους μου, σε ένα δίκτυο; :shock:  

Δημοσ.

Χρειάζεται steam για να παίξεις ή απλή εγκατάσταση αυτού του προγράμματος και μετά παίζεις lan

Δεν χρειάζεται steam αντιγράφεις τα αρχεία του mod στην εγκατάσταση και είσαι έτοιμος. Αρχικά είχε και servers για online αλλά τους έκλεισε οπότε για τώρα μόνο lan.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Εγκατεστησα το call of duty mw 2 και δεν μπορω να το τοποθετησω στο φακελο μου γραφει ενα F τη μπορει να ειναι ?

Δημοσ.

παιδια επειδη εχασα επεισοδια μπορει καποιος να κανει τον κοπο να γραψει με τη σειρα ποια παιχνιδια για PC εχουν κυκλοφορησει

που να αφορουν το call of Duty αρχιζοντας απο το παλαιοτερο και ερχομενος προς το νεοτερο? Ας γραφτουν και τυχον expansion.

Το ρωταω επειδη εφτιαξα καλο pc να ξερω ποια να αγορασω γενικα, οποιος το γραψει αν γνωριζει ας γραψει και διπλα ενα χαρακτηρισμο

π.χ

1) call of duty1 - μετριο

2) call of duty2 - αριστο

Δε με ενδιαφερει να γραφτουν παιχνιδια που να ειναι παλαιοτερα απο 2 χρονια και ανω, οποτε μιλαμε για τα τελευταια 2 χρονια περιπου

για να δω τι θα κανω. Ευχαριστω

* Με ενδιαφερει κυριως το single και οχι το multi αφου για multi εχω το BF4

Δημοσ.

Χωρίς να ξέρω αν έχουν βγεί σε PC (λογικά θα έχουν βγεί) θα σου πώ ποια θεωρώ τα καλύτερα.

Για να έχεις εικόνα, θα σου έλεγα να παίξεις όλα τα Modern Warfare της σειρά (Call Of Duty 4 Modern Warfare, Modern Warfare 2 κ Modern Warfare 3). To πρώτο MW βγήκε το 2007, αλλά παίζεται ακόμα ευχάριστα. Το campaign είναι μικρό σε όλα και εύκολο, ακόμα και στο Veteran επιπεδο, αλλά πλησιάζει αρκετά κινηματογραφική εμπειρία. Απο εκεί και πέρα, μπορείς να παίξεις και τα Black Ops, που ακολουθούν μια δική τους σειρά. Εχουν βγεί BO 1 και ΒO 2.

Τέλος, η τελευταία προσθήκη είναι το Ghost.

Expansios ως επι τω πλείστων αφορούν το Multiplayer κομμάτι. (Χάρτες κλπ)

Η σειρά από οσο θυμάμαι έχει ως εξής 

1. Cod

2. Cod 2

3. Cod 3

4. Cod 4 Modern Warfare

5. Cod  World At War

6. Cod Modern Warfare 2

7. Cod Black Ops

8. Cod Modern Warfare 3

9. Cod Black Ops 2

10. Cod Ghosts

Αν ξεχνάω κάποιο συμπαθάτε με.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...