anetsos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδες... ειχα αγορασει το παιχνιδι που αναφερετε στον τιτλο και επειδη ειχα χαλασει καταλαθοσ το CD κρατησα αρχειο το περιεχομενο του.... παω λοιπον να το κανω εγκατασταση με το daemon tools και αντι να μου ανοιξει μια αυτοματη εκτελεση, μου το ανοιγε με το cyber link power dvd... εαν μπορειτε απαντηστε μου τι μπορω να κανω.. επισης μου λεει οτι δεν εχω το "steam_api.dll"...
jim_p Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Να ξανα-ορισεις τα .iso/.nrg/.mdf+.mds/.cue/οτιδηποτε ειναι image file απο δισκακι, να ανοιγει με το daemon tools. Αυτο γινεται απο τις επιλογες του daemon tools.
geo_box2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2012 παιδια καλημερα εβαλα σημερα να παιξω ονλαιν το συγκεκριμενο παιχνιδι και μου βγαζει ενα μνμ connecting to iwlan οση ωρα και να το αφησω δεν γινετε τπτ.τι να κανω?
alexander1611 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά...προσπαθώ εδω κ αρκετό καιρό να παίξω multiplayer και ΔΕΝ μπορώ...βγαζει 0 players online πραγμα που δεν ισχυει...δεν εχω προβλημα ουτε με τη συνδεση μου κ ουτε το firewall ειναι ενεργο...ειδα οτι κ αλλα ατομα εχουν το ιδιο προβλημα...μερικοι λενε οτι πρεπει να περιμενεις για αρκετη ωρα(μια φορα περιμενα 40 λεπτα κ δεν βρηκε ΤΙΠΟΤΑ) ή να παιξεις για λιγο μονος κ μετα να κανεις αναζητηση...δηλαδη καποιες κουραστικές "πατεντες"...θα ηθελα να ρωτησω αν εχει κ αλλος το ιδιο προβλημα κ αν υπαρχει καποια λυση...ειναι απαραδεκτο μετα απο το τελευταιο update να μη μπορουμε να παιξουμε το παιχνιδι που εχουμε πληρωσει κ η εταιρια να ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ...εχω στειλει κ email κ περιμενω να δω τι θα απαντησουν...
Antwni Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Άσε το mw2 και παίξε bo2 Μια λύση ειναι και αυτή
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Αδιαφορεί η εταιρία αυτή;Έλα δεν το πιστεύω..γίνονται τέτοια πράγματα; Λέω γω τώρα,μήπως δεν έχουν μείνει παίχτες στο παιχνίδι αυτό; ή είναι ελάχιστοι που τους ψάχνει μέχρι τον άλλον γαλαξία .Το ίδιο είχε γίνει και με το mw2.
alexander1611 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 ρωτησα κ αλλα παιδια κ γενικα το εψαξα το θεμα...σιγουρα ΔΕΝ εχει ΤΕΡΑΣΤΙΣΟ αριθμο παιχτων αλλα εχει αρκετο ωστε να μπορεις να παιζεις κανονικα...εμενα μ λεει 0 :/
alexander1611 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 τελικα υπαρχει κανενας αλλο με το ιδιο προβλημα η καποια λυση να λυθει το προβλημα?
nzeppos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2012 Άσε το mw2 και παίξε bo2 Μια λύση ειναι και αυτή BF3 εννοείς!
Mr.Geo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Γειά σας παιδιά .Εχω το CoD Black ops2 εχω απορείες για ορισμένα πράγματα. 1.Υπάρχει κάποιο forum Ελληνικό γιατο CoD;; 2.Υπάρχει καποια clan Ελληνική;; 3.Θάθελα να ρωτήσω πως βάζεις το clan tank & eblem στα όπλα. 4.Βλέπω ορισμένους ότι έχουν διαφορετικά σκοπευτικά πως τα βάζουν;;;
ditsikts Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Mr.Geo λάθος thread. Επειδή με ενδιαφέρει το βάζω στο σωστό http://www.insomnia.gr/topic/436659-call-of-duty-black-ops-2/page-25?hl=%2Bblack+%2Bops&do=findComment&comment=5170298
nem52 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2013 Για αυτους που δεν βρισκουν παικτες... δυστηχως εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.. αλλα ξερω γιατι υπαρχει το προβλημα.. και θελει θυσια για να λυθει. παω στοιχημα οτι οσοι δεν βρισκετε παικτες να παιξετε, εχετε το expansion. τις εξτρα πιστες δλδ. εχω πολλους φιλους στο steam με τους οποιος οταν κανω join μια χαρα βρισκει παικτες και παιζουμε.. η διαφορα μου με αυτους ειναι οτι δεν εχουν τις εξτρα πιστες. δυστηχως επιβεβαιωθηκε οταν ενας απο τους φιλους μου που ειχε και αυτος το προβλημα κανονησε με την steam και του καταργησανε το expansion. και απλα λυθηκε το προβλημα. γενικα οταν εχεις τις εξτρα πιστες η μαλακια προσπαθει να σου βρει παικτες που και αυτοι το εχουν.. και δεν υπαρχουν πολλοι.. για αυτο και δεν βρισκει κανεναν. παρολο αυτα οταν μπαινες με αλλους που δεν το εχουν "καταργειται" το δικο σου κατα καποιον τροπο επειδη δεν το εχουν οι υπολοιποι και βρισκει παικτες κανονικα. δυστηχως οποιος παιζει ακομη πρεπει να κανει αυτο που ανεφερα παραπανω.. καταραμμενη steam
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα