giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Βάλτε από 10 ευρώ με τον φίλο σου και πάρτε το. ...
Andreas3142 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Να ενοχλήσω λίγο;; Κατέβασα το MWF 2 να παίξω κι εγω λίγο σαν παιδί αλλά δεν... μου βγάζει ένα πρόβλημα το κωλο-laptop μου. Κατι για πρόβλημα οθόνης mkvk(aiusdaliusgigauvgav) "κινέζικα" μου λέει. Ξέρει κανείς αν υπάρχει σωτηρία; Μήπως επειδή είναι 5 ετίας το laptop δεν παίζει;; Αρχικά κατάφερα να παίξω 2 παρτίδες αλλά με τρεμόπαιγμα των χρωμάτων και στη συνέχεια τίποτα..με πετάει έξω από το multiplayer. Κατέβασα και το directX 9c αλλά τίποτα....(έλεγα μήπως...) Υπάρχει καμιά παραπομπή ή να κλαίω τα 25 γιούρια;; υ.γ.: δεν είμαι διατεθειμένος να αγοράσω άλλο υπολογιστή , μη μου το προτείνετε...
Andreas3142 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Χαιρετώ σας....απ' ότι καταλαβα δεν ήταν και πολύ κατατοπιστική η ερώτησή μου.. δυστυχώς έχω πλήρη άγνοια, πίστευα ότι θα έπαιζα σχετικά έυκολα αλλά μετά από μια γρήγορη ματιά σήμερα στις ΣΕΛΙΔΕΣ του forum παρατήρησα ότι δεν "έπιανα" ούτε μια λέξη..!! Τι διάολο;; για να παίξεις ένα παιχνίδι πρέπει να έχεις κάνει διατριβή στα pc; Πριν κανα τεσσάρι χρόνια είχα εγκαταστήσει κατά τύχη το cod4 και πατώντας 2 κουμπάκια έπαιζα multiplayer....τι μεσολάβησε έκτοτε οεο;; Πήρε το μάτι μου κάτι για servers, για πόρτες στο router , για συγχρονισμούς στο steam και @@@ρια μέντολες...α επίσης όταν με πετάει έξω μου βγάζει ενα "directx runtime error" ρε παίδες πείτε μου...είμαι πολύ χαζός ή λίγο;; Που να το δώσω το pc να μου το μοντάρουν για το MW2; τοιιιννγκ!! υ.γ: με εκδικείται επειδή δεν έπαιξα video-games τότε που έπρεπε
gio@ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 τα τελευταία drivers τα έχεις? Κάρτας γραφικών κυρίως
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δεν ξερω τι να κανω. λεει οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος χωρος στον δισκο
mchls Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Σε ποιον δίσκο από όλους [γράψε μας το γραμμα του] προσπαθείς να περάσεις το παιχνίδι φίλε μου ; Μήπως προσπαθείς να το περάσεις κατά λάθος στον ssd, που είναι μόνο 7.58 GB ;
overpower Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 δεν ξερω που παω να το εγταταστησω...που το βλεπω αυτο?
JohnVani18 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μάλλον πάει να το περάσει στον 32αρι SSD (εκεί που λογικά είναι Windows+προγράμματα) και δεν χωράει. υγ : τι σκ@τ@ τους κάνεις τόσους σκληρούς????? edit : στον 40αρι εννοώ.. απλά στην εικόνα είδα 32GB SSD..
overpower Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 widnows εχω στον αλλον ssd. τελικα πως βλεπω που παω να το περασω? πως γινετε? θα εγτατασταθει εκει που ειναι το steam? στην προκειμενη περιπτωση ειναι ο B. υγ οταν εχω λευτα περνω κατι που θελω για να μην μπλεκω μετα. και καλα που τα αγορασα....ποιος ξερει ποτε θα πεσουν οι τιμες. (τους πηρα πριν γινει ολο αυτο)
JohnVani18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ναί, το παιχνίδι εγκαταστείτε εκεί που είναι και το steam. υγ : πέτα και απο εδώ κανέναν σκληρό μιας και το tera γεμίζει..
overpower Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 και αν δειτε την φωτογραφια λεει οτι εχω 0mb διαθεσιμο χωριο,ενω κανενας δισκος δεν ειναι γεματος
nzeppos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Ναι, βάλε BF3 αστείο πάντως να σου βγάζει 0ΜΒ χώρο το Steam, όταν συνολικά έχεις πάνω από 12ΤΒ. Αν πουλήσεις μερικούς δίσκους, άνετα παίρνεις... αυτοκίνητο.
overpower Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 το δοκιμαζω τωρα και με το cd ta saves που αποθηκευονται? λογικα στο acc του steam εε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα