driftingcris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δεν εχω προβλημα να το αγορασω αλλα και πλαι θελει την ιδια διαδικασια? Αν ναι ποιος ο λογος . Δηλαδει οταν το αγορασω τι πρεπει να κανω για να μπω?
Intruder7s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Λογαριασμο στο steam και εκει βαζεις το serial. Η μπορεις να το αγορασεις κατευθιαν απο steam
gavros10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2011 θα φτιαξεις πρωτα λογαριασμο στο steam και θα εισαι μεσα θα βαλεις το παιχνιδι, το serial θα μπει στο account σου στο steam και θα το εγκαταστησει
vagelis81 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα.Ενας φιλος μου ειχε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ το call of duty modern warfare 2 .Πριν απο λιγο μου δανεισε το dvd του για να το εγκαταστησω και γω.Ομως οπως θα ξερετε το συγκεκριμενο παιχνιδι ξεκιναει στο pc εγκαθιστωντας καποιο προγραμμα που λεγεται steam.Ακολουθησα λοιπον τα βηματα,αλλα μολις τελειωσε η εγκατασταση ,δεν ηξερα πως να προχωρησω ωστε να δουλεψει το παιχνιδι.Επειδη λοιπον δεν εχω ιδεα μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε και να μου πειτε τι να κανω.Επαναλαμβανω το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι πειρατικο.Υπαρχει περιπτωση επειδη εχει χρησιμοποιηθει ηδη μια φορα να μη μπορω να παιξω τωρα εγω; Ευχαριστω
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Καλησπερα.Ενας φιλος μου ειχε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ το call of duty modern warfare 2 .Πριν απο λιγο μου δανεισε το dvd του για να το εγκαταστησω και γω.Ομως οπως θα ξερετε το συγκεκριμενο παιχνιδι ξεκιναει στο pc εγκαθιστωντας καποιο προγραμμα που λεγεται steam.Ακολουθησα λοιπον τα βηματα,αλλα μολις τελειωσε η εγκατασταση ,δεν ηξερα πως να προχωρησω ωστε να δουλεψει το παιχνιδι.Επειδη λοιπον δεν εχω ιδεα μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε και να μου πειτε τι να κανω.Επαναλαμβανω το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι πειρατικο.Υπαρχει περιπτωση επειδη εχει χρησιμοποιηθει ηδη μια φορα να μη μπορω να παιξω τωρα εγω; Ευχαριστω απλά ζητά από τον φίλο σου να σου δώσει το όνομα και τον κωδικό του από το steam, γιατί το παιχνίδι είναι στον λογαριασμό του.
Eagle_IIz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 δεν ξέρω αν είναι σωστό σε αυτό το topic αν είναι μεταφέρετε το μου αυτό που θέλω είναι επειδή έχω ανοίξει server στο σπίτι μου θέλω όταν παίζουνε στον server μου να μου αποθηκευη στοιχεία τον παικτών δηλαδή πόσοι ώρα κάθισε ο κάθε παίκτης τι kill έκανε και με τι όπλο κάτι δηλαδή όπως ήτανε παλιά στο cod2 όπου έμπαινες σε μια σελίδα και έβλεπες διάφορα στατιστικά στο mw2 μπορεί να γίνει?μιας και ο server βρίσκετε στο σπίτι μου?
gio@ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 με το b3 stats πιστευω θα κανεις οτι 8ες αν εισαι απο alteriw.net
Eagle_IIz Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 ναι από alteriw είμαι θα του ρίξω μια ματιά του b3
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου δώσει το account του για μια βδομάδα ίσα ίσα να το δοκιμάσω με έναν φίλο μου? Κάποιος που να μην το θέλει αλλά θα του το επιστρέψω!!!! Thnx in advance!!!
TrackM@steR Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου δώσει το account του για μια βδομάδα ίσα ίσα να το δοκιμάσω με έναν φίλο μου? Κάποιος που να μην το θέλει αλλά θα του το επιστρέψω!!!! Thnx in advance!!! LOL?!!?!!? Για να σου δωσει το account σημαινει οτι θα σου δωσει το Steam account.Πιθανοτητες? Εχμμ... 0%?
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά πώς γίνεται να εγκαταστήσω το mw2 απο το cd χωρις να το κατεβάζει απο το steam???? Έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν γίνεται τίποτα... I tried installing the game and it said servers are busy please try again and then it started trying to download MW:2 Multiplayer & MW2 I then read up and found the following solution! Installing from Disc instead of Steam Quote: 1. Close Steam (File > Exit). 2. Go to the Start button and select Run (XP) or type Run in the Search box and choose Run from the list (Vista). 3. In the Run window type: "C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -install E: Replace E: with the CD/DVD drive you are installing from if is not correct. Replace C:\Program Files\Steam if your Steam installation is not in the default location. 4. Press OK. Your installation should continue from the disc.
Antwni Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2011 LOL?!!?!!? Για να σου δωσει το account σημαινει οτι θα σου δωσει το Steam account.Πιθανοτητες? Εχμμ... 0%? Αν κάποποιος έχει to mw2 στο acc του και δεν παίζει (ή να μην πολυμπαίνει στο steam) για ποιο λόγο να μην μου το δώσει, αν δεν το θέλει, για μια βδομαδα?? Ρε παιδιά πώς γίνεται να εγκαταστήσω το mw2 απο το cd χωρις να το κατεβάζει απο το steam???? Έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν γίνεται τίποτα... Κανείς??? Κάποιος τρόπος θα υπάρχει!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα