Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω προβλημα να το αγορασω αλλα και πλαι θελει την ιδια διαδικασια? Αν ναι ποιος ο λογος :mrgreen:.

Δηλαδει οταν το αγορασω τι πρεπει να κανω για να μπω?

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα φτιαξεις πρωτα λογαριασμο στο steam και θα εισαι μεσα

θα βαλεις το παιχνιδι, το serial θα μπει στο account σου στο steam και θα το εγκαταστησει

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα.Ενας φιλος μου ειχε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ το call of duty modern warfare 2 .Πριν απο λιγο μου δανεισε το dvd του για να το εγκαταστησω και γω.Ομως οπως θα ξερετε το συγκεκριμενο παιχνιδι ξεκιναει στο pc εγκαθιστωντας καποιο προγραμμα που λεγεται steam.Ακολουθησα λοιπον τα βηματα,αλλα μολις τελειωσε η εγκατασταση ,δεν ηξερα πως να προχωρησω ωστε να δουλεψει το παιχνιδι.Επειδη λοιπον δεν εχω ιδεα μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε και να μου πειτε τι να κανω.Επαναλαμβανω το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι πειρατικο.Υπαρχει περιπτωση επειδη εχει χρησιμοποιηθει ηδη μια φορα να μη μπορω να παιξω τωρα εγω;

Ευχαριστω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα.Ενας φιλος μου ειχε ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ το call of duty modern warfare 2 .Πριν απο λιγο μου δανεισε το dvd του για να το εγκαταστησω και γω.Ομως οπως θα ξερετε το συγκεκριμενο παιχνιδι ξεκιναει στο pc εγκαθιστωντας καποιο προγραμμα που λεγεται steam.Ακολουθησα λοιπον τα βηματα,αλλα μολις τελειωσε η εγκατασταση ,δεν ηξερα πως να προχωρησω ωστε να δουλεψει το παιχνιδι.Επειδη λοιπον δεν εχω ιδεα μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε και να μου πειτε τι να κανω.Επαναλαμβανω το παιχνιδι ΔΕΝ ειναι πειρατικο.Υπαρχει περιπτωση επειδη εχει χρησιμοποιηθει ηδη μια φορα να μη μπορω να παιξω τωρα εγω;

Ευχαριστω

απλά ζητά από τον φίλο σου να σου δώσει το όνομα και τον κωδικό του από το steam, γιατί το παιχνίδι είναι στον λογαριασμό του.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δεν ξέρω αν είναι σωστό σε αυτό το topic αν είναι μεταφέρετε το μου

αυτό που θέλω είναι επειδή έχω ανοίξει server στο σπίτι μου θέλω όταν παίζουνε στον server μου να μου αποθηκευη

στοιχεία τον παικτών δηλαδή πόσοι ώρα κάθισε ο κάθε παίκτης τι kill έκανε και με τι όπλο

κάτι δηλαδή όπως ήτανε παλιά στο cod2 όπου έμπαινες σε μια σελίδα και έβλεπες διάφορα στατιστικά

στο mw2 μπορεί να γίνει?μιας και ο server βρίσκετε στο σπίτι μου?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου δώσει το account του για μια βδομάδα ίσα ίσα να το δοκιμάσω με έναν φίλο μου?

Κάποιος που να μην το θέλει αλλά θα του το επιστρέψω!!!!

Thnx in advance!!!

Δημοσ.

Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου δώσει το account του για μια βδομάδα ίσα ίσα να το δοκιμάσω με έναν φίλο μου?

Κάποιος που να μην το θέλει αλλά θα του το επιστρέψω!!!!

Thnx in advance!!!

LOL?!!?!!? Για να σου δωσει το account σημαινει οτι θα σου δωσει το Steam account.Πιθανοτητες? Εχμμ... 0%?

Δημοσ.

Ρε παιδιά πώς γίνεται να εγκαταστήσω το mw2 απο το cd χωρις να το κατεβάζει απο το steam????

Έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν γίνεται τίποτα...

I tried installing the game and it said servers are busy please try again and then it started trying to download MW:2 Multiplayer & MW2

I then read up and found the following solution!

Installing from Disc instead of Steam

Quote:

1. Close Steam (File > Exit).

2. Go to the Start button and select Run (XP) or type Run in the Search box and choose Run from the list (Vista).

3. In the Run window type:

"C:\Program Files\Steam\Steam.exe" -install E:

Replace E: with the CD/DVD drive you are installing from if is not correct.

Replace C:\Program Files\Steam if your Steam installation is not in the default location.

4. Press OK. Your installation should continue from the disc.

Δημοσ.

LOL?!!?!!? Για να σου δωσει το account σημαινει οτι θα σου δωσει το Steam account.Πιθανοτητες? Εχμμ... 0%?

Αν κάποποιος έχει to mw2 στο acc του και δεν παίζει (ή να μην πολυμπαίνει στο steam) για ποιο λόγο να μην μου το δώσει, αν δεν το θέλει, για μια βδομαδα??

Ρε παιδιά πώς γίνεται να εγκαταστήσω το mw2 απο το cd χωρις να το κατεβάζει απο το steam????

Έχω διαβάσει αυτό αλλά δεν γίνεται τίποτα...

Κανείς???

Κάποιος τρόπος θα υπάρχει!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...