Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχεις απόλυτο δίκιο GhostRiderLSOV για το πόσο έξυπνα παίζουν μερικοί με cheat, έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο να μιλάμε για pro-cheaters.

μερικούς τους καταλαβαίνεις πριν δεις καν το killcam (δε κάνω πλάκα, κυκλοφορούν πολλά ζώα εκεί έξω), αλλά κάποιοι άλλοι το έχουν κάνει επάγγελμα

και για να τους καταλάβεις πρέπει να παίξεις αρκετή ώρα μαζί τους μέχρι να κάνουν το λάθος.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

λοιπον επειδη το θεμα κατανταει αηδια (μα εντελως αηδια) θα ηθελα να μου πει καποιος πως μπορω να κανω ban η ' εστω report στην steam καποιον που κανει ''μπαμ'' πως ειναι hacker-cheater (η' οπως διαολο λεγονται αυτοι οι.........να μην πω!!!!!!) αγορασα σαν ηλίθιος το warfare 2 για να παιζω multiplayer αλλα με αυτους τους γελοιους δεν μπορεις ουτε ενα παιχνιδι να χαρεις!δεν εχω δει ενα (ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ!!!!) παιχνιδι που να μην υπαρχει εστω ενας που κλεβει.μια να βλεπει μεσα απο τοιχο , μια να πυροβολει στο γαμο του καραγκιοζη αλλα παρολ'αυτα να με πετυχαινει στο κεφαλι (headshot) και μην πει κανενας οτι ειναι πολυ καλοι παιχτες!φαινεται αν ο αλλος ειναι καλος η' κλεβει!σας παρακαλω βοηθηστε καπιος αν μπορει.

Υ.Γ.το λεγομενο VAC της steam ειναι απλα για τα πανηγυρια!!!!!που ειναι το punkbuster που να παρει????

Δημοσ.

μια να βλεπει μεσα απο τοιχο ,

πωπω τωρα μου θυμησες την ταινια robocop οπου εβλεπε μεσα απο τον τοιχο τον κακο και τον αρπαξε με το χερι του.

υπεροχη σκηνη για την εποχη της.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.χτες ενω επαιζα online modern warfare 2 απο level 56 που βρισκομουν , με το τελος ενος γυρου ξαφνικα το level πηγε στο 70 ! μεσα σε 1 γυρο!!!! πως εγινε αυτο?μηπως καποιος μπηκε στο λογαριασμο μου στην steam? τι πιστευετε?

Δημοσ.

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.χτες ενω επαιζα online modern warfare 2 απο level 56 που βρισκομουν , με το τελος ενος γυρου ξαφνικα το level πηγε στο 70 ! μεσα σε 1 γυρο!!!! πως εγινε αυτο?μηπως καποιος μπηκε στο λογαριασμο μου στην steam? τι πιστευετε?

απλα μπηκες σε hacked server και με ενα kill πηγες 70

σιγουρα στην αρχη σου ελεγε daily xp boost!

Δημοσ.

απλα μπηκες σε hacked server και με ενα kill πηγες 70

σιγουρα στην αρχη σου ελεγε daily xp boost!

καταλαβα . βασικα οκ απο τη μια καλο γιατι ξεκλειδωσαν τα παντα αλλα απο την αλλη θα θελα να τα ξεκλειδωνω εγω ολα τα οπλα.τελος παντων αυτο που θελω να βεβαιωθω ειναι οτι δεν εχει γινει hijacked ο λογαριασμος μου!

Δημοσ.

Προβληματάκι.... :shifty:

Αυτή τη στιγμή έχω εγκατεστημένο στο pc το MW2...

Νοστάλγισα και είπα να ξαναπιάσω το World at War.

(Λογικά το είχα το είχα απεγκαταστήσει από τον πίνακα ελένχου-προσθαφαίρεση προγραμμάτων)

Λοιπόν,αρχίζω install... στο InstallShield Wizard μου βγαίνει παραθυράκι

" Error 1719.Windows Installer service could not be accessed.Contact your support personnel to verify that it is properly registered and enabled."

Τι κάνω? :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχεις Windows Vista ή 7; Αν ναι, δοκίμασε να τρέξεις το setup του παιχνίδι παιχνιδιού με δεξί κλικ και "Run as administrator".

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.

Ρε παιδιά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί?

Εγώ μπαίνω συχνά και δεν έχω παρατηρήσει κάτι, να μου λέγατε για το cod4 ναι το καταλαβαίνω

που εκει όντως γίνεται ο χαμός!!!(σε αρκετούς server δεν μπορώ πλέον να παίξω γιατί

κάποια νουμπακια λέγανε οτι έχω cheat και το χειρότερο ειναι οτι οι admin αντί να το ελέγξουν

σε στέλνουν δίχως κουβέντα).. :P

Δημοσ.

Μήπως έχεις Windows Vista ή 7; Αν ναι, δοκίμασε να τρέξεις το setup του παιχνίδι με δεξί κλικ και "Run as administrator".

φίλε μου,έπιασε,έκανα install(μου πήρε υπερβολική ώρα,νομίζω).Πάω να παίξω multiplayer με το που αρχίζει να τρέχει το παιχνίδι,μαύρη οθόνη,με πετάει.

Αρχίζω single κανονικά ,στο 1ο βιντεάκι με ξαναπετάει.

Ξανα έκανα install,τα ίδια.Τα'χει παίξει το pc.Ξενέρωσα,το παράτησα.Σ'ευχαριστώ πάντως.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα...

Επαιξα στα νετ χθες modern warfare 2 στο internet και ανακαλυψα οτι ειναι μεγαλη πορωση...

Εχω το παιχνιδι(μου το εδωσαν κατεβασμενο) αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να παιξω.. Θελω steam?

Σορυ αν εχει γινει ιδιο θεμα αλλα αι ψαξε τοσες σελιδες...

Ευχαριστωωω

Δημοσ.
(μου το εδωσαν κατεβασμενο)

η αρχή μιας λάθος λογικής. ο πιο εύκολος τρόπος είναι να το αγοράσεις όπως όλοι μας.

αλλιώς υπάρχει εναλλακτική του iwnet αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι επιτρεπτό στους κανόνες του φόρουμ :eek:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...