overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 παιδια που μπορω να βρω svae για το multiplayer?
GREGKERKYRA Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Μήπως έφτιαξες καινούργιο acount στο steam?
overpower Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 οχι απλως θελω το multiplayer με το μεγιστο lvl,ολα τα οπλα (αν οπως και στο cod4 εχει και εδω χρυσα οπλα τοτε ναι)
leonidasgr2003 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας , εχω το call of duty 6 modern warfare 2 . πάω να παιξω online k μου λέει ότι η έκδοση δεν ειναι στα αγγλικά κ πως θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με το iwnet κλπ .. κ πράγματι το multiplayer κρασάρει ... το παιχνίδι ειναι εκγατεστημενο στα αγγλικά αλλα μερικές λεξεις στις ρυθμίσεις ειναι στα γερμανικά ... αλλαξα γλώσσα απο το registry αλλα τίποτα ... ψάχνω patch στο google αλλα δεν βρίσκω... μπορειτε να βοηθήσετε ? ευχαριστώ
3leven Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Ειχα κι εγω προβλημα με τις γλωσσες σε καμποσα παιχνιδια κατα καιρους αλλα παντα αναγκαζομουν να καταφυγω στη λυση του επανακτεβασματος. Αν το εχεις αυθεντικο απλα κατεβασε το απο καποιο τορρενταδικο και περασε το key Edit: Καλυτερα κατεβασε το απο τη steam..
panagiwths1987 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 παιδια καλησπερα . το ερωτημα μου ειναι το εξης. αγορασα το modern warfare 2 αυθεντικο διοτι ηθελα να παιζω multiplayer αλλα κυριωσ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΔΙΚΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ομψς οπως εχω παρατηρησει παρα μα παρα πολλοι κανουν cheats και ξευτιλιζουν το παιχνιδι!υπαρχει τροπος να το αποτρεψω αυτο?να το αναφερω στην steam?υπαρχει τροπος?θα ηθελα την βοηθεια σας.
GMod Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχουν - γκουχ! - και αυτοί αλλά δεν είναι δα και τόσοι πολλοί! Μάλλον αυτοί που βλέπεις δεν είναι cheaters αλλά καλοί παίχτες. Άτομα που έχουν λιώσει το παιχνίδι. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να παίζεις σε server σοβαρούς που και να μπει κάποιος τον κάνουν ban.
micos000 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2011 [...]Μάλλον αυτοί που βλέπεις δεν είναι cheaters αλλά καλοί παίχτες. Άτομα που έχουν λιώσει το παιχνίδι[...] Θα συμφωνήσω. Με έχουν κάνει kick από servers στο half-life (best deathmatch game ever) με την αιτιολογία ότι είμαι cheater γιατί τους θέριζα πριν πάρουν ανάσα (με το crossbow) και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου scripts και cheats. Είχα όμως λιώσει στο hl εκείνο τον καιρό. Ήξερα απ' έξω όλες τις πίστες που έπαιζα και κάναμε πολύωρα lan party με την παρέα. Γι αυτό μην κατηγορούμε πριν να ήμαστε απόλυτα σίγουροι. Εξ άλλου πιστεύω ότι αν κάποιος χρησιμοποιεί θα τον κατηγορήσουν και άλλοι για cheater και ο διαχειριστής της πίστα θα τον σουτάρει.
jakegate7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 καλά μην παίρνετε όρκο ότι αυτοί που λέει το παιδί δε είναι cheaters, πριν σταματήσω να παίζω είχε ξεφύγει τελείως το πράγμα και τι δε έχουν δει τα μάτια μου. ψάχναμε πάντα στην αρχή κανένα μισάωρο να βρούμε server χωρίς cheater
3leven Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 καλά μην παίρνετε όρκο ότι αυτοί που λέει το παιδί δε είναι cheaters, πριν σταματήσω να παίζω είχε ξεφύγει τελείως το πράγμα και τι δε έχουν δει τα μάτια μου. ψάχναμε πάντα στην αρχή κανένα μισάωρο να βρούμε server χωρίς cheater +1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν δεις κάτι όπως (π.χ. από Bad Company 2) σε "snapping", δηλαδή να μπουν 3 άτομα στο δωμάτιο και ο τύπος που κοιτάει στο παράθυρο του δωματίου προς τα έξω, κάνει headshot και μετά, snap (γυρνάει κατευθείαν και "lockάρει")-headshot-snap-headshot-snap-headshot τους τρεις μέσα και snap-headshot κάποιον απέξω κατευθείαν (180 μοίρες), τότε ναι, είναι hacker.
3leven Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αν δεις κάτι όπως (π.χ. από Bad Company 2) σε "snapping", δηλαδή να μπουν 3 άτομα στο δωμάτιο και ο τύπος που κοιτάει στο παράθυρο του δωματίου προς τα έξω, κάνει headshot και μετά, snap (γυρνάει κατευθείαν και "lockάρει")-headshot-snap-headshot-snap-headshot τους τρεις μέσα και snap-headshot κάποιον απέξω κατευθείαν (180 μοίρες), τότε ναι, είναι hacker. Kακοπροαιρετε Δεν θα το ελεγα ακριβως χακερ.. Τσιτερ ειναι πιο ευστοχο.. Μιας και το να κατεβαζεις aimbots-radar hacks κτλ δεν σε κανει και τοσο χακερ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πες το όπως θες, το θέμα είναι ότι ο τύπος "παίζει" χωρίς να χρησιμοποιεί καν το δικό μάτι-χέρι-μυαλό / "skill" ή όπως αλλιώς θες να το πεις και ξεχωρίζει. Το πρόβλημα είναι ότι μερικοί το κάνουν έξυπνα και θέλει spectate για να το δεις. (που το BC2 δεν έχει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα