Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νόμιζα ότι ήταν δικό μου πρόβλημα και έκανα unistall το steam και τώρα δυστυχώς πρέπει να ξαναπεράσω το παιχνίδι...βιάστηκα βλακεία μου:mad:

Δημοσ.
Steam is back

(Ελληνικά...)

Με αυτό που έγινε όμως έχασα τα δυο πακέτα με τις καινούργιες πίστες που είχε σε προσφορά -50% δεν τις πρόλαβα γαμώτο:devil::devil::mad:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας

Γνωστος μου εγκατεστησε το call of duty modern warfare 2 (αυθεντικο).

Στην αρχη μου ειπε πως εγκατεστησε καποιο προγραμμα που λεγεται steam.

Oμως παρ ολο που το παιχνιδι ξεκινησε κανονικα και παρ ολο που ο υπολογιστης ειναι αρκετα καλος το παιχνιδι κολαει σε τυχαια σημεια και νεκρωνει ο υπολογιστης.Εχει κανεις το συγκεκριμενο παιχνιδι να βοηθησει;

Ευχαριστω!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις συνδεθείς στο steam,πάς στο library σου,και εκεί έχει τα παιχνίδια σου.Και απλά το κατεβάζεις.

Πρεπει καθε φορα να κατεβαζεις και το multi και το sinlge ξεχωριστα???

Δημοσ.

Πρεπει καθε φορα να κατεβαζεις και το multi και το sinlge ξεχωριστα???

Κατεβάζεις όποιο θες. Το ένα δε χρειάζεται το άλλο για να παίξει. Αν θες multiplayer κατεβάζεις μόνο το multi.

Δημοσ.

Κατεβάζεις όποιο θες. Το ένα δε χρειάζεται το άλλο για να παίξει. Αν θες multiplayer κατεβάζεις μόνο το multi.

οκ σε ευχαριστω.. απλα μολις ειχα κατεβασει το black ops με ηλεκτρονικη μορφη και δεν ηξερα πιο απο τα δυο να κανω download

να σε ρωτησω και κατι αλλο. υπαρχει τροπος να δεις τον κωδικο απο ενα παιχνιδι που εχεις ενεργοποιησει στο steam μεσω του ιδιου του στεαμ??

Δημοσ.

οκ σε ευχαριστω.. απλα μολις ειχα κατεβασει το black ops με ηλεκτρονικη μορφη και δεν ηξερα πιο απο τα δυο να κανω download

να σε ρωτησω και κατι αλλο. υπαρχει τροπος να δεις τον κωδικο απο ενα παιχνιδι που εχεις ενεργοποιησει στο steam μεσω του ιδιου του στεαμ??

Στo Battlefield που έχω με δεξί κλικ στη λίστα στο library έχει επιλογή view game CD key. Δε ξέρω κατά πόσο θα υπάρχει αντίστοιχη και στο δικό σου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια προσφατα (χθες) πηρα καινουργιο υπολογιστη.στο προιγουμενο ειχα εγκαταστισει το cod 6 και αναγκαστικα και το steam.πηγα χθες να το βαλω στο καινουργιο και εβαλα το cd key και μου ειπε οτι ο κωδικος δεν μπορει να χρησιμοποιηθει πανω απο 2 φορες και οτι ηδη χρησιμοποιητε απο αλλο λογαριασμο στο steam.στο λογαριασμο μου ομως δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι,σαν να διαγραφτηκαν ολα και δεν μπορω να παιξω τωρα cod 6.τι να κανω,εχει κανενας καμια ιδεα?

Δημοσ.

στο λογαριασμο μου ομως δεν υπαρχει κανενα παιχνιδι,σαν να διαγραφτηκαν ολα

Ναι δεν χρειάζεται/δεν γίνεται να ξαναβάλεις το cdkey,αφού το έχεις ενεργοποιήσει για τον λογαριασμό σου ήδη.

Είσαι σίγουρος γιαυτό;Γιατί αν μπεις στο account σου.από άλλο pc πρέπει να μπορείς να δεις τα παιχνίδια που έχεις,και απλά να τα κατεβάσεις.Δεν παίζει..Μήπως είναι γκριζαρισμένα;Δοκίμασε να αλλάξεις τον τρόπο που εμφανίζονται .Πήγαινε στο library και στα games ,και πάτησε τον μεγ φακό πάνω δεξιά και, βάλτο σε details δηλαδή.

Δημοσ.

δειτε και τις φωτογραφιες και με τους 3 διαφορετικουσ τροπους που βλεπω την βιβλιοθηκη

ενταξει δοκιμαζα αλλο λογαριασμο :Ρ

post-209186-0-33896700-1295536625_thumb.png

post-209186-0-20449700-1295536629_thumb.png

post-209186-0-62874300-1295536637_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...