jakegate7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν πρόλαβα φίλε jakegate7, μπήκα με "χαιρέτισε" το mod (Here's your XP for today! ) μέχρι να πω "τι διάολο γίνεται" έπεσε ο host και κοιτούσα την main screen με το lvl να έχει εκτοξευτεί στο 70 . και να έχει πάει lvl70 δε λέει κάτι αν το κλείσεις από τις διεργασίες δε προλαβαίνει να κάνει save,οπότε είναι σαν να μην έγινε ποτέ.
foxplayer Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάχνω κάποιον να συνδεθούμε μαζί και να κάνουμε εναλλάξ kill ο ένας τον άλλον για να πάρω(ουμε) καποια emblems και titles. ΠΧ. Θα ήθελα κάποιος να κάτσει αεικίνητος να καλέσω ένα airdrop ακριβώς από πάνω του και να του ρθει το κουτί κατακέφαλα .Έτσι θα τσεπώσω ένα καλό emblem Αυτό βέβαια θα γίνεται και απ'τους δύο! Δεν θέλω κλεψιές! Αν ενδιαφέρεται κανείς ας στείλει ένα pm.Thanks
ScarletK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά το xp εκμεταλλευτείτε το. Τα prestige είναι τελείως time sink. Κάνεις 4-5, μετά καταντάει βαρετό. Άντε πάλι scopes, άντε πάλι tactical knife, άντε να πάω τόσο lvl να ανοίξει το όπλο. Χτες το βράδυ πάντως το iwnet με ζάλισε, με τα παιχνίδια με τα mods. Ένα τέταρτο να βρω game και άλλο ένα τέταρτο μετά να βρω άλλο χωρίς whs .
jakegate7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάχνω κάποιον να συνδεθούμε μαζί και να κάνουμε εναλλάξ kill ο ένας τον άλλον για να πάρω(ουμε) καποια emblems και titles. ΠΧ. Θα ήθελα κάποιος να κάτσει αεικίνητος να καλέσω ένα airdrop ακριβώς από πάνω του και να του ρθει το κουτί κατακέφαλα .Έτσι θα τσεπώσω ένα καλό emblem Αυτό βέβαια θα γίνεται και απ'τους δύο! Δεν θέλω κλεψιές! Αν ενδιαφέρεται κανείς ας στείλει ένα pm.Thanks στην αρχή όταν το διάβασα νόμιζα ότι ήθελες κάποιον για να βγάλεις nuke!!!όσο για το παράδειγμα που είπες, αρκεί να βγάλεις emergency airdrop και να το πετάξεις εκεί που είναι μαζεμένοι οι αντίπαλοι. στα 4 κουτιά του πούστη έναν θα τον φας(εγώ πέτυχα δυο!).καλύτερα λοιπόν να τα κάνεις μέσα στο παιχνίδι και αν σου βγουν έχει καλώς αλλιώς στον επόμενο αγώνα,αυτή είναι εξάλου και η γοητεία να κάνεις challenge.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν γίνεται να κάτσει αεικίνητος..Γιατί έτσι δεν θα μπορείς να τον προλάβεις...hehehe κρυάδες που λέω ε; Ε μπορείς να συνεννοηθείς να κάνεις ένα custom game και να είναι μόνο ένας φίλος σου μέσα. Το λέω για πιο μεγάλη ευκολία.
nem52 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάχνω κάποιον να συνδεθούμε μαζί και να κάνουμε εναλλάξ kill ο ένας τον άλλον για να πάρω(ουμε) καποια emblems και titles. ΠΧ. Θα ήθελα κάποιος να κάτσει αεικίνητος να καλέσω ένα airdrop ακριβώς από πάνω του και να του ρθει το κουτί κατακέφαλα .Έτσι θα τσεπώσω ένα καλό emblem Αυτό βέβαια θα γίνεται και απ'τους δύο! Δεν θέλω κλεψιές! Αν ενδιαφέρεται κανείς ας στείλει ένα pm.Thanks Μα ουτως η αλλος δεν γινεται... πως θα σεταρεις παιχνιδι να ειστε μονο οι δυο σας?
jakegate7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δε θα είναι μόνοι τους, θα μπαίνουν κανονικά στο ίδιο lobby(ενοείται χωρίς party) και θα βρίσκονται μέσα στον χάρτη για να κάνουν τα δικά τους. σίγουρα θα χρειαστούν και tactical insertion για μεγαλύτερη ευκολία. κάπως έτσι βγάζεις εύκολα και nuke.
nem52 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 δε θα είναι μόνοι τους, θα μπαίνουν κανονικά στο ίδιο lobby(ενοείται χωρίς party) και θα βρίσκονται μέσα στον χάρτη για να κάνουν τα δικά τους. σίγουρα θα χρειαστούν και tactical insertion για μεγαλύτερη ευκολία. κάπως έτσι βγάζεις εύκολα και nuke. Παπαριες... εγω σνεκαθεν ημουν της αποψης αν εχεις τα αρ@@##%% ξεκλειδωνεις αλλιως καθεσαι στα αυγα σου..
jakegate7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Παπαριες... εγω σνεκαθεν ημουν της αποψης αν εχεις τα αρ@@##%% ξεκλειδωνεις αλλιως καθεσαι στα αυγα σου.. και έρχεσαι στα λόγια μου χωρίς τις @@ριες στην αρχή όταν το διάβασα νόμιζα ότι ήθελες κάποιον για να βγάλεις nuke!!!όσο για το παράδειγμα που είπες, αρκεί να βγάλεις emergency airdrop και να το πετάξεις εκεί που είναι μαζεμένοι οι αντίπαλοι. στα 4 κουτιά του πούστη έναν θα τον φας(εγώ πέτυχα δυο!).καλύτερα λοιπόν να τα κάνεις μέσα στο παιχνίδι και αν σου βγουν έχει καλώς αλλιώς στον επόμενο αγώνα,αυτή είναι εξάλου και η γοητεία να κάνεις challenge.
arisfaf Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) παιδια συγνωμη για την ασχετοσυνη μου για το παιχνιδι..εχω φτασει mission 2 και σε ενα σημειο πρεπει να πυροδοτησω κατι εκρηκτικα αλλιως θα μας πυροβολησουν...εχω δει το σχετικο βιντεακι στο ιντερνετ αλλα δεν μπορω να βρω το κουμπι... ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ---------- Σας παρακαλω πειτε μου γιατι εχω σκαλωσει ασχημα... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2010 από arisfaf
gio@ Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 παιδια συγνωμη για την ασχετοσυνη μου για το παιχνιδι..εχω φτασει mission 2 και σε ενα σημειο πρεπει να πυροδοτησω κατι εκρηκτικα αλλιως θα μας πυροβολησουν...εχω δει το σχετικο βιντεακι στο ιντερνετ αλλα δεν μπορω να βρω το κουμπι... ---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:00 ---------- Σας παρακαλω πειτε μου γιατι εχω σκαλωσει ασχημα... κανε ένα reset τα controls νομίζω στο λέει
foxplayer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά πως μπρω να σκοτωσω με copycat? Ισχύει να φανταστω οταν ο αντιπαλος είναι ζωντανός? Ο οποιοσδήποτε αντίπαλος ή μονο αυτός που με έχει σκοτώσει νωρίτερα? Pls ας με διαφωτήσει κάποιος που το κατέχει
gio@ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά πως μπρω να σκοτωσω με copycat?Ισχύει να φανταστω οταν ο αντιπαλος είναι ζωντανός? Ο οποιοσδήποτε αντίπαλος ή μονο αυτός που με έχει σκοτώσει νωρίτερα? Pls ας με διαφωτήσει κάποιος που το κατέχει πεθαίνεις 4 φορές και σου λέει να κάνεις copycat. Κάνεις , παίρνεις τα όπλα αυτού που σε σκότωσε και κάνεις οτι θες οποιοσδήποτε αντίπαλος κάνει πιστεύω
epicouros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορώ να συνδεθώ για να παίξω on line, έχει πρόβλημα ο server της Steam η μόνο εγω έχω το πρόβλημα;
soiramk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορώ να συνδεθώ για να παίξω on line, έχει πρόβλημα ο server της Steam η μόνο εγω έχω το πρόβλημα; Έχει πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα