Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως το κανω αυτο?Δεν εκανα νεο λογαριασμο.Πηγα να κανω setup.Μου ζητησε να κανω login στο Steam.Εκανα κανονικα και οταν μου λεει βαλει σειριακο και τον βαζω λεει οτι ειναι ενεργοποιημενο αλλου.

Φαντασου οτι του λεω να κανω account retrieve με το product του παιχνιδιου και λεει οτι θα μου στειλει mail με τα σωστα στοιχεια μου και δεν ερχεται τπτ..

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πως το κανω αυτο?Δεν εκανα νεο λογαριασμο.Πηγα να κανω setup.Μου ζητησε να κανω login στο Steam.Εκανα κανονικα και οταν μου λεει βαλει σειριακο και τον βαζω λεει οτι ειναι ενεργοποιημενο αλλου.

Φαντασου οτι του λεω να κανω account retrieve με το product του παιχνιδιου και λεει οτι θα μου στειλει mail με τα σωστα στοιχεια μου και δεν ερχεται τπτ..

Μόλις συνδεθείς στο steam,πάς στο library σου,και εκεί έχει τα παιχνίδια σου.Και απλά το κατεβάζεις.

Δημοσ.

Καλημέρα σήμερα και έπειτα απο πολύ καιρό που δεν έιχα καμία επαφή με το pc είπα να παίξω λίγο cod έλα όμως που λογάριασα χωρίς τον ξενοδόχο...

Μπήκα αρχικά MP και σερνόταν,λέω τέτοιο Lag να το χέσω και βγήκα κατευθείαν, ελα όμως που είχα όρεξη για cod όμως απελπισμένα, και αποφάσισα να το ρίξω στο SP. Εκεί τα είδα όλα, κόλλαγε σαν να έβλεπα σε super slow motion replay το γκόλ του Messi στο Μέγκα, και λέω κάτι δεν πάει καλά....

Βγαίνω απο το παιχνίδι κάνω Update τα drivers καρτας γραφικών και directx ξαναμπαίνω και τπτ πάλι...

Διαγράφω εντελώς το driver της καρτας γραφικών και το ξανακάνω clean install και πάλι τπτ...

κλείνω το steam και βγάζω το καλώδιο απο το ίντερνετ και πάλι κανένα αποτέλεσμα...δοκίμασα να χαμηλώσω τις ρυθμίσεις μέσα απο το παιχνίδι αλλα πάλι κανένα αποτέλεσμα...

Το παιχνίδι είναι αυθεντικότατο και το έχω λιώσει απο την μέρα που βγήκε χωρί καμία απολύτως μετατροπή του μηχανήματος (είτε software είτε hardware καθότι ήταν απλά κλειστός για 1 μήνα...)

Ιδέες;

Δημοσ.

έκανα και defrag και disk cleanup και scanning με το antivirus μου και οτι θές...με άλλα παιχνίδια δεν μου το κάνει αυτό...πχ έπαιξα το pes και το civilization και όλα έπαιζαν κομπλέ...

Δοκίμασα πάλι offline mode το steam (αποσυνδέοντας πάλι το καλώδιο του ίντερνετ) και βελτιώθηκε απειροελάχιστα αλλα δεν είναι κατάσταση αυτή...δεν έχει κανείς πρόβλημα παρόμοιο;

Εσύ αδερφέ παίζεις κομπλέ το MP και το SP;

Δημοσ.

Το δοκίμασα και χαμήλωσα-απενεργοποίησα τα πάντα στις απαιτήσεις (βέβαια το antialasing δεν το χαμήλωσα...)

Ανάλυση 1024Χ768 (άν θυμάμαι καλά) αυτές τις ρυθμίσεις τις έχει στο optimal video & audio settings...

Επαιξα και με την ανάλυση απο 1280χ1024 και κάτω μέχρι 800χ600 αλλα τίποτα...

Το θέμα μου είναι ότι έπαιζα κομπλέ πρίν και δεν άλλαξα τίποτα μετέπειτα παρα ένα μονο update του steam που ήταν υποχρεωτικό πριν μπώ στο παιχνίδι...

Δημοσ.

δοκίμασε μια να βγάλεις και το antialasing αλλά αφού είπες ότι πριν έπαιζες καλά κάτι άλλο συμβαίνει. μάλλον η απεγκατάσταση είναι μονόδρομος..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκα χτες το βράδυ να παίξω, και έπεσα πάνω σε hack προφανώς. Ενώ ήμουν σε Prestige Mode lvl 31, με πήγε μόνο του 70 :confused:. Ξεκλειδώθηκαν τα πάντα όλα. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω;

Επεξ/σία από Arxidamos
Δημοσ.
Ειναι ζωα τελικα...Ηackaρανε το αρχειο mpsettings στον φακελο steam applications και ειχαν σβησει την εντολη mouse2=.......

To καταλαβα γιατι ανοιξα το αρχειο settings που ειναι για το campaign και τα συγκρινα .Εκανα copy paste την γραμμη και εφτιαξε.

Οχι jakegate δεν μπορουσα να το αλλαξω το aim down γιατι ελειπε αυτο που ανεφερα παραπανω .Παταγα πανω και δεν εκανε τιποτα.Απλα το αναφερω για να ξερουν και οι επομενοι που το παθουν.

φιλε δεν λες ακριβως τι εγινε γιατι μου φαινεται το εκαναν και σε μενα?? thanx

Δημοσ.
φιλε δεν λες ακριβως τι εγινε γιατι μου φαινεται το εκαναν και σε μενα?? thanx

πήγαινε εδώ

>C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players

άνοιξε το αρχείο config_mp.cfg με wordpad και πρόσθεσε αυτή την εντολή

>bind MOUSE2 "+toggleads_throw"

---------- Προσθήκη στις 16:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ----------

Μπήκα χτες το βράδυ να παίξω, και έπεσα πάνω σε hack προφανώς. Ενώ ήμουν σε Prestige Mode lvl 31, με πήγε μόνο του 70 :confused:. Ξεκλειδώθηκαν τα πάντα όλα. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω;

ναι γίνεται αλλά τώρα μάλλον δε μπορείς να κάνεις κάτι. όταν μπεις στον χακαρισμένο server πάτα ctrl+alt+delete και κλείσε το call of duty-steam από τις διεργασίες έτσι ώστε να μην προλάβει να κάνει save στο online profile.

Δημοσ.

ναι γίνεται αλλά τώρα μάλλον δε μπορείς να κάνεις κάτι. όταν μπεις στον χακαρισμένο server πάτα ctrl+alt+delete και κλείσε το call of duty-steam από τις διεργασίες έτσι ώστε να μην προλάβει να κάνει save στο online profile.

Λίγο που το έψαξα στο forum του Steam βρήκα ένα Utility (MW2 Config), αλλά κάνει reset τα πάντα (titles, emblems όλα). Μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι, εκτός αμα ξεκινήσω πάλι από το 0 :-(. Κρίμα!

Δεν πρόλαβα φίλε jakegate7, μπήκα με "χαιρέτισε" το mod (Here's your XP for today! :eek:) μέχρι να πω "τι διάολο γίνεται" έπεσε ο host και κοιτούσα την main screen με το lvl να έχει εκτοξευτεί στο 70 :cry:.

Δημοσ.
Λίγο που το έψαξα στο forum του Steam βρήκα ένα Utility (MW2 Config), αλλά κάνει reset τα πάντα (titles, emblems όλα). Μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι, εκτός αμα ξεκινήσω πάλι από το 0 :-(. Κρίμα!

Δεν πρόλαβα φίλε jakegate7, μπήκα με "χαιρέτισε" το mod (Here's your XP for today! :eek:) μέχρι να πω "τι διάολο γίνεται" έπεσε ο host και κοιτούσα την main screen με το lvl να έχει εκτοξευτεί στο 70 :cry:.

πολύ καλό το mw2 config, το προτείνω για όλους... ! βεβαιώσου να βάλεις να κάνει backup τα stats για να μην σου ξανασυμβεί αυτό στο μέλλον... και σου βάζει και ένα key ώστε να βγαίνεις απο το game χωρίς να σώζει τα stats...

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...