nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 To peer-to-peer networking δεν εξαντλείται αποκλειστικά στα torrents (για την ακρίβεια στο πρωτόκολλο bittorrent), ούτε και είπα ποτέ ότι το CoD:MW2 έχει σχέση με αυτά, άρα πού κολλάει το παραπάνω σχόλιο? Το παιχνίδι πολύ απλά λειτουργεί με p2p hosting. Όπως και να έχει μακάρι να γυρίσουμε κάποτε σε dedicated servers, διαφορετικά δεν παλεύεται...
jakegate7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 To peer-to-peer networking δεν εξαντλείται αποκλειστικά στα torrents (για την ακρίβεια στο πρωτόκολλο bittorrent), ούτε και είπα ποτέ ότι το CoD:MW2 έχει σχέση με αυτά, άρα πού κολλάει το παραπάνω σχόλιο? Το παιχνίδι πολύ απλά λειτουργεί με p2p hosting. Όπως και να έχει μακάρι να γυρίσουμε κάποτε σε dedicated servers, διαφορετικά δεν παλεύεται... δε αναφερόμουν στο δικό σου σχόλιο αλλά στον nem52, για να μην το μπερδέψει με το torrent
jakegate7 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 πόσο χαίρομαι που έχω αγοράσει και τα δύο map packs και έχω σταματήσει να παίζω με Έλληνες παίχτες. μπήκε στο party μας κάποιος που δε είχε τους χάρτες και έπαιξα μετά από πολύ καιρό με τους Ελληνάρες μας. πραγματικά είμαστε οι χειρότεροι και στον τρόπο παιχνιδιού και στην συμπεριφορά μας. χίλιες φορές ξένοι, να εξασκούμε και τα αγγλικά μας
nem52 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2010 πόσο χαίρομαι που έχω αγοράσει και τα δύο map packs και έχω σταματήσει να παίζω με Έλληνες παίχτες. μπήκε στο party μας κάποιος που δε είχε τους χάρτες και έπαιξα μετά από πολύ καιρό με τους Ελληνάρες μας. πραγματικά είμαστε οι χειρότεροι και στον τρόπο παιχνιδιού και στην συμπεριφορά μας. χίλιες φορές ξένοι, να εξασκούμε και τα αγγλικά μας couldn't agree more...
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) αν δεν είναι θα ξενερώσουμε... :-( Θα ξενερώσεις;Μάλλον δεν ξέρεις,ότι αν είναι client κανονικός θα χεις πολύ καλύτερο ping κτλ. Στην αρχή που του θέματος όταν ήταν να βγει το παιχνίδι θυμάμαι έναν πίνακα,που σύγκρινε τις διαφορές με το προηγούμενο.. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2996651&postcount=383 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2010 από xtrmsnpr
jakegate7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ξενερώσεις;Μάλλον δεν ξέρεις,ότι αν είναι client κανονικός θα χεις πολύ καλύτερο ping κτλ.Στην αρχή που του θέματος όταν ήταν να βγει το παιχνίδι θυμάμαι έναν πίνακα,που σύγκρινε τις διαφορές με το προηγούμενο.. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2996651&postcount=383 η βλακεία όμως είναι ότι δε θα έχουμε server στην Ελλάδα, οπότε δε θα έχουμε 20-30 ping όπως στο cod4
Luciddream Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Θα ξενερώσεις;Μάλλον δεν ξέρεις,ότι αν είναι client κανονικός θα χεις πολύ καλύτερο ping κτλ.Στην αρχή που του θέματος όταν ήταν να βγει το παιχνίδι θυμάμαι έναν πίνακα,που σύγκρινε τις διαφορές με το προηγούμενο.. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2996651&postcount=383 φίλε μου που ακριβώς θα στήσεις τον server που θα σηκώνει όλα αυτά τα άτομα...? και όπως είπαν τα παιδιά ΑΝ μπορείς να τον στήσεις κάπου... και δεν αναγκάζεσαι να τον νοικιάσεις σε χώρα του εξωτερικού. γιατι ο πίνακας που έδωσες απέχει χιλιόμετρα απο την πραγματικότητα.. (όσον αφορά το ping) μάλλον ξέρω λοιπόν... ---------- Προσθήκη στις 02:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:58 ---------- η βλακεία όμως είναι ότι δε θα έχουμε server στην Ελλάδα, οπότε δε θα έχουμε 20-30 ping όπως στο cod4 συγχρονισμός όμως :-D
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Γιαυτό υπάρχουν οι clans ξέρετε ..Και δόξα τον θεό έχουμε ένα σορό.. ΕΜείς σαν grof μια χαρά είχαμε,μιας και έχουμε μηχανήματα.Όπως έχουν και άλλες clan heat,hesc κτλ.. Πές μου ότι είσαι ευχαριστημένος όταν παίζεις,όπως παίζεται το παιχνίδι.. Το θέμα είναι,να υπάρχει όρεξη και όντως τα μηχανήματα.
Luciddream Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Πές μου ότι είσαι ευχαριστημένος όταν παίζεις,όπως παίζεται το παιχνίδι.. Το θέμα είναι,να υπάρχει όρεξη και όντως τα μηχανήματα. Δεν είμαι ευχαριστημένος με server του εξωτερικού, το ping είναι ΑΘΛΙΟ για fps. αν μπορέσουμε να σηκώσουμε στην Ελλάδα έχει καλώς.. θα μπορούμε να παίξουμε (αλλα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση αν θα μπορούμε να στήσουμε τους servers).. απο εκει και πέρα είναι λίγο επιπόλαιο να δίνεις πίνακες που γράφουν στοιχεία που δεν ισχύουν (για Ελλάδα)... 100+ms ping δεν είχαμε μεταξύ μας οι Έλληνες στο mw2, τα ping ήταν πολύ καλά ειδικά σε περιπτώσεις που παίζαμε άτομα απο ίδιο isp..
jakegate7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 ναι και εγώ πλέον δε έχω πολύ πρόβλημα με τα ping, τις περισσότερες φορές βάζει καλό host. με ξένους συνήθως κυμαίνεται από 80-160 και με Έλληνες από 40-100. δε με πειράζει να παίζω με 100+ ping αρκεί αυτό να είναι σταθερό και να μην έχει lag. στην τελική θα μάθουμε να παίζουμε με 100+ ping. όταν ξεκίνησα το cod4 έπαιζα με 200 ping στον justdie.(ήταν σε Hol ο server,forthnet εγώ και τον έπινα κανονικά) ps:xixa αγόρι μίλα με ντρέπεσαι , αλλού ξέρεις να μιλάς...
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ε εντάξει ο πίνακας πιο πολύ δείχνει τις διαφορές των παιχνιδιών,και πως κατάντησε .Αλλά με client παίζεις καλύτερα όπως λέτε,αμα είσαι ελλας λογικό.
TrackM@steR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ερωτηση παιδια.Υπαρχει η δυνατοτητα να απενεργοποιησω τα DLC απο το παιχνιδι(οχι να τα διαγραψω)?Απο τοτε που εβαλα συγκεκριμενα το 2ο DLC,ολο με ξενους παιζω και τα ping μου ειναι αρκετα υψηλα και δεν ευχαριστιεμαι το παιχνιδι ιδιαιτερα. Ευχαριστω πολυ!
Luciddream Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Μια ερωτηση παιδια.Υπαρχει η δυνατοτητα να απενεργοποιησω τα DLC απο το παιχνιδι(οχι να τα διαγραψω)?Απο τοτε που εβαλα συγκεκριμενα το 2ο DLC,ολο με ξενους παιζω και τα ping μου ειναι αρκετα υψηλα και δεν ευχαριστιεμαι το παιχνιδι ιδιαιτερα. Ευχαριστω πολυ! όχι αφου η activision γα****ται... μετα περιμένουν να πάρουμε και τα maps.. ο μόνος έυκολος τρόπος είναι να κάνεις friends κάποιους που δεν έχουν τα maps και να παίζεις μαζί τους..
rallistas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εκανα format μετα απο καιρο και παω να ξαναπερασω το παιχνιδι και οταν παω να κανω ενεργοποιηση μου λεει οτι το cd key ειναι ηδη χρησιμοποιημενο!Ε φυσικα ειναι αφου το ειχα δηλωσει το παιχνιδι!Δε με αφηνει να προχωρησω συνεπως.Τι κανω? Το παιχνιδι ειναι γνησιο φυσικα.
headbanger Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εκανα format μετα απο καιρο και παω να ξαναπερασω το παιχνιδι και οταν παω να κανω ενεργοποιηση μου λεει οτι το cd key ειναι ηδη χρησιμοποιημενο!Ε φυσικα ειναι αφου το ειχα δηλωσει το παιχνιδι!Δε με αφηνει να προχωρησω συνεπως.Τι κανω? Το παιχνιδι ειναι γνησιο φυσικα. μα το εγκαθηστάς μέσω του steam account που είχες δημιουργήσει. δεν ξαναδημιουργείς λογαριασμό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα