jakegate7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 κάποιοι λένε ότι αυτό βοηθάει Go to Start > Run > dxdiag > Display tab > Enable all Direct X Features. και δοκίμασε να περάσεις νέους drivers για κάρτα γραφικών και την τελευταία έκδοση του Direct X
konstantinos77 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια σημερα μπηκα σε ενα server και το ειχαν κανει hack και με ανεβασε στο 70 level.Eκτοτε δεν λειτουργει το δεξι κλικ του mouse ,δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποιησω το σκοπευτρο.Στα windows λειτουργει κανονικα ...Τι να κανω ?
jakegate7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδια σημερα μπηκα σε ενα server και το ειχαν κανει hack και με ανεβασε στο 70 level.Eκτοτε δεν λειτουργει το δεξι κλικ του mouse ,δηλαδη δεν μπορω να χρησιμοποιησω το σκοπευτρο.Στα windows λειτουργει κανονικα ...Τι να κανω ? από τα controls δε μπορείς να το αλλάξεις? θα βάλεις το δεξί κλικ στο aim down the site
konstantinos77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ειναι ζωα τελικα...Ηackaρανε το αρχειο mpsettings στον φακελο steam applications και ειχαν σβησει την εντολη mouse2=....... To καταλαβα γιατι ανοιξα το αρχειο settings που ειναι για το campaign και τα συγκρινα .Εκανα copy paste την γραμμη και εφτιαξε. Οχι jakegate δεν μπορουσα να το αλλαξω το aim down γιατι ελειπε αυτο που ανεφερα παραπανω .Παταγα πανω και δεν εκανε τιποτα.Απλα το αναφερω για να ξερουν και οι επομενοι που το παθουν.
jakegate7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ωραία αφού το έφτιαξες μια χαρά. και εμένα μου την σπάνε αυτοί με τους σπασμένους server γιατί σε ανεβάζουν lvl χωρίς να το θες
konstantinos77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 ωραία αφού το έφτιαξες μια χαρά. και εμένα μου την σπάνε αυτοί με τους σπασμένους server γιατί σε ανεβάζουν lvl χωρίς να το θες Mα το παιχνιδι το εχουν γα....σει εντελως πια .2 prestige εχω ανεβει ετσι αλλα δεν ειναι εκει το θεμα .Χαλανε το παιχνιδι με αυτες τις μαλακιες που κανουν .Τα ιδια θα εχουμε και στο black ops
jakegate7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 και εγώ πήρα 1.5 prestige . δε νομίζω να γίνονται τα ίδια στο black ops γιατί οι server θα είναι όπως στο bad company 2
konstantinos77 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 και εγώ πήρα 1.5 prestige . δε νομίζω να γίνονται τα ίδια στο black ops γιατί οι server θα είναι όπως στο bad company 2 α οπως στο bc2 θα ειναι ? Ωραια τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα .Εμπρος γκρεμος και πισω ρεμα ...
nem52 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 α οπως στο bc2 θα ειναι ? Ωραια τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα .Εμπρος γκρεμος και πισω ρεμα ... Γιατι στο BBC2 πως ειναι? α και κατι αλλο.. ξερετε πως να κρατεισω τα saves απο το special ops και το campain αν κανω format?
jakegate7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στο cod θα μπορείς να έχεις server μόνο από συγκεκριμένο provider που σημαίνει το host θα γίνεται από Γερμανία ,άρα και τα ping θα είναι ανεβασμένα(τουλάχιστον θα είναι καλύτερα τα πράγματα από την κατάσταση που επικρατεί στο mw2). δε χρειάζεται να κρατήσεις τίποτα back up για το format,αποθηκεύονται online. edit:τώρα είδα ότι λες για spec ops kai campaign , για σιγουριά κράτα τον φάκελο players από εδώ C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρουμε αν το Black Ops θα είναι κι αυτό p2p?
Luciddream Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ξέρουμε αν το Black Ops θα είναι κι αυτό p2p? αν δεν είναι θα ξενερώσουμε... :-(
nem52 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 στο cod θα μπορείς να έχεις server μόνο από συγκεκριμένο provider που σημαίνει το host θα γίνεται από Γερμανία ,άρα και τα ping θα είναι ανεβασμένα(τουλάχιστον θα είναι καλύτερα τα πράγματα από την κατάσταση που επικρατεί στο mw2). δε χρειάζεται να κρατήσεις τίποτα back up για το format,αποθηκεύονται online. edit:τώρα είδα ότι λες για spec ops kai campaign , για σιγουριά κράτα τον φάκελο players από εδώ C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players Με προλαβες θα σου εγραφα οκ θα το κανω ετσι ---------- Προσθήκη στις 21:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:46 ---------- Ξέρουμε αν το Black Ops θα είναι κι αυτό p2p? το MW2 ειναι p2p ?
jakegate7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 το mw2 δε είναι ακριβώς p2p όπως το torrent. απλά μπαίνει host αυτός με την καλύτερη γραμμή. στο black ops θα έχουμε dedicated server με έδρα Γερμανία/Πολωνία αλλά σύμφωνα με αυτό το post τα πράγματα δε έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. κάνετε suggest location την ελλαδίτσα μας, μπας και έχουμε κανένα server στα μέρη μας http://www.gameservers.com/blackops/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα