tzizzz Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 στο SPEC OPS κομματι του SP πολυ πακετο οι αποστολες στα 3 αστερια!
konstantinos77 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Tύπος καμένος με το cod:mw2 ...Πολυ γελιο :lol: [ame= ]http://www.youtube.com/watch?v=LCYPGnJdO1U&feature=player_embedded[/ame]
jakegate7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 οι καινούργιες πίστες τελικά είναι πολύ καλές. η αγαπημένη μυ είναι η trailer park ,μετά η carnival και τέλος τα διυλιστήρια (δε την έχω παίξει πολλές φορές και δε την έχω περπατήσει καλά ακόμα). strike και vacant σταθερή αξία. τελικά τα πράγματα στο cod έχουν φτιάξει κάπως, δε βρήκα πάρα πολλούς cheaters (παίζω πλέον κυρίως με ξένους λόγω του map pack) και τα ping κυμαίνονται από 60-120. φτου μην το ματιάσω!
vlachaquito Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 εγω τους καινουργιους δεν νομιζω να τους αγορασω.. σπαστικα απιστευτα οταν ειδα οτι 1 μηνα αφ οτου ειχε βγει το προηγουμενο πακετο τους βαλανε σε ολους.. ξεφτυλα..
konstantinos77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2010 και εγω θα ηθελα τις καινουργιες πιστες αλλα δεν εχω πιστωτικη για το steam γμτ...
jakegate7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 εγω τους καινουργιους δεν νομιζω να τους αγορασω.. σπαστικα απιστευτα οταν ειδα οτι 1 μηνα αφ οτου ειχε βγει το προηγουμενο πακετο τους βαλανε σε ολους.. ξεφτυλα.. δε το βάλανε σε όλους! παίζουν τους χάρτες αυτοί που μόνο τους έχουν αγοράσει
nzeppos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Αλήθεια, οι νέοι χάρτες λένε τίποτα? Αγόρασα πριν λίγο καιρό το παιχνίδι από g2play.net (steam nickname: nzeppos) και ήδη έχω αρχίσει να βαριέμαι τα ίδια και τα ίδια. Λέω να αγοράσω αρχικά τουλάχιστον ένα από τα δύο πακέτα, ποιο προτείνετε?
vlachaquito Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δε το βάλανε σε όλους! παίζουν τους χάρτες αυτοί που μόνο τους έχουν αγοράσει μου φαινεται σε ολους.. απο τους φιλους που παιζουμε μαζι, δεν τους ειχαμε αγορασει ολοι, και μετα απο κανα μηνα τους ξεκλειδωσαν σε ολους!!
nzeppos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εμένα τότε γιατί λέει ότι θέλει 13,99 ευρώπουλα για να τους ξεκλειδώσει?
vlachaquito Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Εμένα τότε γιατί λέει ότι θέλει 13,99 ευρώπουλα για να τους ξεκλειδώσει? μιλαω για το προηγουμενο πακετο. Αν τους ξεκλειδωσεις σου ανοιγουν mode που παιζεις μονο αυτους τους χαρτες.. Παιδια ειναι τσεκαρισμενο, απο τους 5-6 που παιζουμε συνηθως οι 4 το αγορασαμε και οι αλλοι παιζουν μια χαρα μαζι μας...
jakegate7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 δε ξέρω τι να σου πω και εμείς κάνουμε party 4-5 άτομα. βάζουμε έναν που δε έχει τους χάρτες δε μας βάζει ποτέ στις καινούριες πίστες.βγάζει και το μήνυμα στο lobby ότι ο τάδε δε έχει βάλει τους χάρτες
jakegate7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 καλησπέρα,μετά το τελευταίο update που έκανε δε μπορώ να παίξω τους 5 καινούργιους χάρτες. φορτώνει η πίστα και κολλάει στο setting up game. το θέμα είναι ότι δε το κάνει πάντα. πέρασα καινούργιους drivers και ξαναεγκατέστησα το παιχνίδι αλλά δε έφτιαξε. το ίδιο ακριβώς πρόβλημα το έχει και ένας φίλος μου.
salamalekum Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 έχει συμβεί σε αρκετούς αυτό λόγω του update.
kamasoutra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 καταρχας θελω να πω οτι ειμαι καινουριος,δεν ειμαι σιγουρος αν επρεπε να το ποσταρω εδω αλλα δεν εβρισκα καπου αλλου!αν ενοχλει τοτε ας το μεταφερει καποιος σε ενα αλλο thread.λοιπον ξεκινω για το προβλημα που αντιμετωπιζω.... παιζω κανονικα mw2 online κ καποια στιγμη κανει εναν θορυβο κ με πεταει εξω,βγαζει ενα παραθυρο κ λεει"Directx has encountered an unrecoverable error,check read me for any solutions" εψαξα στο google κ βρηκα οτι το αντιμετωπιζουν κ αλλα ατομα αυτο αλλα κανεις δεν πηρε απο οτι καταλαβα καμια σωστη απαντηση!μπορειτε να μου εξηγησετε τι ακριβως να κανω για να διορθωθει αυτο?? το pc μου δεν πρεπει να εχει καποιο προβλημα γιατι το ειχα παει την προηγουμεννη εβδομμαδα για να φτιαξουν κατι κ τωρα ειναι μια χαρα.αν βοηθαει αυτο η καρτα μου γραφικων ειναι η 5870 sapphire 1gb κ windows 7 32 bit. περιμενω απαντησεις για να λυθει το προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα