Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

nigitvision goggles στα 150 ευρω

μας κοροιδευουν , μουφα το κοβω...το ναιτβιζιον

γιατι αν η στηλ βερσιον κανει 70 ευρω τοτε μας λενε οτι βρηκαν ναιβιζιον με 80 ευρω

που ρε παιδια να παρουμε να χουμε....

Δημοσ.

Το [ame=http://www.amazon.com/gp/product/B00267S2A0/]Amazon δεχεται πλεον προπαραγγελιες[/ame] για την Prestige εκδοση του Modern Warfare 2.

Βεβαια οπως μπορειτε να δειτε η Prestige εκδοση δεν διατιθεται για το PC.

Δημοσ.

κατάλαβα πάλι θα φάμε το κόλλημα με το παιχνίδι, πάλι θα αργό στην δουλειά, πάλι θα με βρίζει η δικια μου, πάλι θα κλειστό στο σπίτι για κανένα δεκαπενθήμερο

Δημοσ.

Modern Warfare 2 controller is coming

Call of Duty: Modern Warfare 2 is going to be the biggest game this year, but don't think you'll only have to part with £120 for the Prestige Edition to get the complete experience.

Posting on his Twitter account, Infinity Ward community manager Robert Bowling has revealed you'll also be able to play the upcoming FPS sequel using a MW2 branded controller. What's more, he needs your advice.

"In a design meeting for a #MW2 controller. Need your advice - Concave or Convex grips for the Analog sticks? Whats your preference and why?" posted Bowling.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is scheduled for release on November 11, 2009. There's no word on when the controllers will be in stores.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και πότε περιμένεις να το δεις? :o

Αμέσως εσύ. Το παιδί πήγα να βοηθήσω, και εσύ αμέσως να με σκάψεις. Εργοτάξιο καταντήσαμε...

Dig%20Safe%20Logo.jpg

τέλη 2009 :P

Βασικά από αυτό, μόνο αυτό κρατήστε:

Αν δεν είχα και σένα,

αν δεν είχα και σένανε εγώ,

δε ξέρω τι θά 'χα απογίνει,

δε ξέρω τι θά 'χα απογίνει...

γιατί αν δεν είχα τον Thresh, ο pappous θα συνέχιζε τις εργασίες σκαψίματος.

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.

Παιδιά το παιχνίδι βασίζεται στην μηχανή του Call Of Duty 4 η οποία είναι εξαιρετικά optimized με φοβερά αποτελέσματα σε γραφικά και frame rate. Aυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει λόγος για καμία αναβάθμιση απο την στιγμή που τα συστήματα μας τρέχουν άνετα το CoD4. Βέβαια με κάποια καινούργια effects που έχουν προστεθεί, τα νέα streaming textures που έχουν σαν αποτέλεσμα μεγαλύτερους maps, είναι σίγουρο πως περίπου κατα 10 - 15% θα είναι πιο βαρύ απο τον προκάτοχό του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...