alexis333 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Απο χτες ειμαι και εγω στην παρεα του MW2 Multiplayer ... Μια ερωτηση .... Στο Domination γιατι συνεχεια παιζουν στους 200 ποντους ... ??? Τελειωνσει σε 5-6 λεπτα και δε λεει .... Δε μπορω να διαλεξω ... ?
Luciddream Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Απο χτες ειμαι και εγω στην παρεα του MW2 Multiplayer ... Μια ερωτηση .... Στο Domination γιατι συνεχεια παιζουν στους 200 ποντους ... ??? Τελειωνσει σε 5-6 λεπτα και δε λεει .... Δε μπορω να διαλεξω ... ? δεν είναι απαραίτητο οτι τελειώνει σε 5-6 λεπτά.. αν είναι καλές και οι δύο ομάδες μπορεί να κρατήσει παραπάνω.. μπές TDM να λιώσουμε... !!! :-D
alexis333 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2010 Βασικα τωρα εδω και πολυ καιρο παιζω Domination και εχω ψιλοκολησει με αυτο .... Το θεμα ειναι γιατι οπου μπαινω εχουν οριο τα 200 points .... ??? Εκτος απο το να setar-ω ενα gαμε μονος μου στα 500 δεν υπαρχει τροπος να διαλεγω το game ...??? ΥΓ Πως θα σας βρω να παιξουμε με αλλα παιδια απο δω μεσα ... ?? Εχει να πεσει πολυ μαχαιρι ...:devil:
jakegate7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Βασικα τωρα εδω και πολυ καιρο παιζω Domination και εχω ψιλοκολησει με αυτο ....Το θεμα ειναι γιατι οπου μπαινω εχουν οριο τα 200 points .... ??? Εκτος απο το να setar-ω ενα gαμε μονος μου στα 500 δεν υπαρχει τροπος να διαλεγω το game ...??? δυστήχως δε μπορείς να αλλάξεις τους κανόνες στα παιχνίδια είναι όλα προκαθορισμένα(εκτός και αν πέσεις σε server hack)
Luciddream Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 δυστήχως δε μπορείς να αλλάξεις τους κανόνες στα παιχνίδια είναι όλα προκαθορισμένα(εκτός και αν πέσεις σε server hack) επ που ήσουν εσύ..?? διακοπές..??
jakegate7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 επ που ήσουν εσύ..?? διακοπές..?? yep! είχα φύγει για λίγες μέρες! από σεπτέμβρη θα είμαι πίσω στα χαρακώματα.
liopyr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Επιτέλους μπήκα στον κόπο να το τερματίσω. Ωραίες αποστολές, αλλά με τίγκα προπαγανδιστικό σενάριο, και πολύ μικρό γαμώτ.
Antwni Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Φαντάζομαι για να έπαιξες single player πρέπει να έχεις κατεβάσει το mw2...
liopyr Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 (μου έχουνε μείνει 100€ να πάω διακοπές, λες να έδινα τα μισά στην Activision);
nzeppos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εντωμεταξώ δεν πέφτει και καθόλου το ρημάδι, εκεί ταρίφα 30-40 ευρώ.
kinitos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Εντωμεταξώ δεν πέφτει και καθόλου το ρημάδι, εκεί ταρίφα 30-40 ευρώ. ουτε προκειτε μετα το κολ 4 κανανε την εξης πο****α καθε χρονο βγαζουν διαφορετικη βερσιον (2ος παγκοσμιο και λοιπα- μοντερνος πολεμος και λοιπα) ετσι πεφτει με την ελευση του νεου ειδους και οχι του νεου τιτλου αλλα παλια... αρα το κολ 6 θα πεσει με την αρχη του κολ 8 και παει ετσι.....
DimAslan Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Παίδες σκέφτομαι να το αγοράσω για να παίζω κανένα online... Στο e-shop το έχει 36 ευρώ που είναι κατ' εμέ καλή τιμή... Παίζει πουθενά σε online κατάστημα για κατέβασμα με καμμιά χαμηλότερη τιμή; Ευχαριστώ.
klainmaingr Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Εντωμεταξώ δεν πέφτει και καθόλου το ρημάδι, εκεί ταρίφα 30-40 ευρώ. Στο πλαίσιο το είχανε πάντως 19,90 ένα διάστημα. Δεν ξέρω αν το ξανανέβασαν. Και απο αγγελίες το βρίσκεις για πλάκα 20ρικο πλέον.
salamalekum Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 σεβασμος στην σειρα CoD ειδικα τα modern warfare . φοβερα γραφικα και ροη ιστοριας. απο τα καλυτερα single player mode ever!
jakegate7 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 σβήστηκαν πάλι μυνήματα??? από παλίοτερη απάντηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα