Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικά με Έλληνες θέλω να παίζω και όχι με αυστραλοπακιστανοιταλούς.. !!! επίσης έχω βαρεθεί να με λένε cheater επειδή είναι όλοι noobaδες και το sniperάκι μου τους ανοίγει κάτι τρυπάρες ναααααα στα κεφάλια... !!! :lol::lol::devil::devil::lol::lol:

Δημοσ.

απο οτι καταλαβα δεν αξιζει καν να το παρεις αυθεντικο... αν μπορουσα να βρω ενα τροπο να κανω invite τους φιλους μου για να παιζουμε μαζι....

Δημοσ.

πωπω 3 ωρες καθυστερηση η απαντηση spammer του battlefield για κατι που μας αφηνει παντελως αδιαφορους...

Ελα παιδια, εχετε πεσει, αλλες φορες θελατε το πολυ μιση ωρα για να μας τα πρηξετε....

Δημοσ.

πφφφ τι ξερεις και εσυ απο παιχνιδια ΠΑΡΕ ΤΟ BAD COMPANY 2 ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!

Tο πιο κορυφαιο παντως ειναι να δει κανεις τα νουμερα. με ενα φτωχο search που εκανα, ελεγε κατι για 25 εκ. unique multiplayer users, ενω το stimulus pack (το οποιο να πω την αληθεια το βρηκα πεταμενα λεφτα) κατεβαστηκε μεσα σε 1 εβδομαδα απο 2,5 εκ. χρηστες μονο στο xbox ...

Το bb2 τα παει αρκετα καλα, 5 εκ πωλησεις τον πρωτο ΜΗΝΑ....

Δημοσ.
πφφφ τι ξερεις και εσυ απο παιχνιδια ΠΑΡΕ ΤΟ BAD COMPANY 2 ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!

πλάκα έκανα ρε συ! πραγματικά δε καταλαβαίνω την αντίδρασή σου

Δημοσ.
πωπω 3 ωρες καθυστερηση η απαντηση spammer του battlefield για κατι που μας αφηνει παντελως αδιαφορους...

Ελα παιδια, εχετε πεσει, αλλες φορες θελατε το πολυ μιση ωρα για να μας τα πρηξετε....

Δεν το έχω αγοράσει το battlefield 2 και ούτε πρόκειται. Έχω μόνο το single player ολόκληρο και το multi ελάχιστα αλλά με άφησε άφωνο. Ως ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ του call of duty για μένα το 6 είναι το χειρότερο cod που έχει βγει ποτέ. Οπότε το spammer μάλλον άτοπο.;) Την επόμενη φορά που δε ξέρεις καλύτερα να μη μιλάς.

Δημοσ.
Δεν το έχω αγοράσει το battlefield 2 και ούτε πρόκειται. Έχω μόνο το single player ολόκληρο και το multi ελάχιστα αλλά με άφησε άφωνο. Ως ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ του call of duty για μένα το 6 είναι το χειρότερο cod που έχει βγει ποτέ. Οπότε το spammer μάλλον άτοπο.;) Την επόμενη φορά που δε ξέρεις καλύτερα να μη μιλάς.

Την επομενη φορα που δεν θα εχεις τι να κανεις, διαβασε αυτο. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum#Spamming

σου θυμιζει κατι???

Δημοσ.
j/k μαι φρεντ j/k :-D

οκει!!! αλλά βάλε κανά εμοσιον να το πιάνουμε με την μια, το κοίταζα 5 λεπτά το μήνυμα για να καταλάβω αν το λες σοβαρά ή όχι. :-)

εδιτ: επειδή γουστάρω να πληρώνω έχει ακουστεί τίποτα για τρίτο dlc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...