jakegate7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 εμένα μου λέει ότι ψάχνεις τρόπο να παίζεις με cheaters!
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 βασικά με Έλληνες θέλω να παίζω και όχι με αυστραλοπακιστανοιταλούς.. !!! επίσης έχω βαρεθεί να με λένε cheater επειδή είναι όλοι noobaδες και το sniperάκι μου τους ανοίγει κάτι τρυπάρες ναααααα στα κεφάλια... !!! :lol::devil::lol:
Xorxhs! Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 απο οτι καταλαβα δεν αξιζει καν να το παρεις αυθεντικο... αν μπορουσα να βρω ενα τροπο να κανω invite τους φιλους μου για να παιζουμε μαζι....
vlachaquito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 πωπω 3 ωρες καθυστερηση η απαντηση spammer του battlefield για κατι που μας αφηνει παντελως αδιαφορους... Ελα παιδια, εχετε πεσει, αλλες φορες θελατε το πολυ μιση ωρα για να μας τα πρηξετε....
vlachaquito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 πφφφ τι ξερεις και εσυ απο παιχνιδια ΠΑΡΕ ΤΟ BAD COMPANY 2 ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! Tο πιο κορυφαιο παντως ειναι να δει κανεις τα νουμερα. με ενα φτωχο search που εκανα, ελεγε κατι για 25 εκ. unique multiplayer users, ενω το stimulus pack (το οποιο να πω την αληθεια το βρηκα πεταμενα λεφτα) κατεβαστηκε μεσα σε 1 εβδομαδα απο 2,5 εκ. χρηστες μονο στο xbox ... Το bb2 τα παει αρκετα καλα, 5 εκ πωλησεις τον πρωτο ΜΗΝΑ....
jakegate7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 πφφφ τι ξερεις και εσυ απο παιχνιδια ΠΑΡΕ ΤΟ BAD COMPANY 2 ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ!!!!!!!!!!! πλάκα έκανα ρε συ! πραγματικά δε καταλαβαίνω την αντίδρασή σου
vlachaquito Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 πλάκα έκανα ρε συ! πραγματικά δε καταλαβαίνω την αντίδρασή σου j/k μαι φρεντ j/k
d3m0n Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 πωπω 3 ωρες καθυστερηση η απαντηση spammer του battlefield για κατι που μας αφηνει παντελως αδιαφορους... Ελα παιδια, εχετε πεσει, αλλες φορες θελατε το πολυ μιση ωρα για να μας τα πρηξετε.... Δεν το έχω αγοράσει το battlefield 2 και ούτε πρόκειται. Έχω μόνο το single player ολόκληρο και το multi ελάχιστα αλλά με άφησε άφωνο. Ως ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ του call of duty για μένα το 6 είναι το χειρότερο cod που έχει βγει ποτέ. Οπότε το spammer μάλλον άτοπο. Την επόμενη φορά που δε ξέρεις καλύτερα να μη μιλάς.
vlachaquito Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δεν το έχω αγοράσει το battlefield 2 και ούτε πρόκειται. Έχω μόνο το single player ολόκληρο και το multi ελάχιστα αλλά με άφησε άφωνο. Ως ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ του call of duty για μένα το 6 είναι το χειρότερο cod που έχει βγει ποτέ. Οπότε το spammer μάλλον άτοπο. Την επόμενη φορά που δε ξέρεις καλύτερα να μη μιλάς. Την επομενη φορα που δεν θα εχεις τι να κανεις, διαβασε αυτο. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum#Spamming σου θυμιζει κατι???
nem52 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Την επομενη φορα που δεν θα εχεις τι να κανεις, διαβασε αυτο. http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum#Spamming σου θυμιζει κατι??? Περα απο την πλακα τωρα... συγκρινεις το call με οποιοδηποτε αλλο fps παιχνιδι???
jakegate7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 j/k μαι φρεντ j/k οκει!!! αλλά βάλε κανά εμοσιον να το πιάνουμε με την μια, το κοίταζα 5 λεπτά το μήνυμα για να καταλάβω αν το λες σοβαρά ή όχι. εδιτ: επειδή γουστάρω να πληρώνω έχει ακουστεί τίποτα για τρίτο dlc?
Xorxhs! Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Περα απο την πλακα τωρα... συγκρινεις το call με οποιοδηποτε αλλο fps παιχνιδι??? mohaa πριν καποια χρονια
nem52 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 mohaa πριν καποια χρονια Καλο αλλα οχι κλασης call...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα