PCM Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 pcm το έχεις σπασμένο ε? βασικά από το λίγο που διάβασα,μάλλον κάποια αρχεία έγιναν corrupted. ίσως να μην έγινε σωστά το update δε ξέρω. δοκίμασε να ξαναπεράσεις το update αλλιώς σίγουρη λύση ειναι να ξαναπεράσεις το παιχνίδι [οφ τοπικ] έπεσαν banakia βλέπω και κάποια μηνύματα σβήστηκαν, δε πρόλαβα γαμώτο να γράψω το πρωί από την δουλειά [/οφ τοπικ] Ναι φίλε το έκανα reinstall έβαλα και τα dlc+ patches και δούλεψε... thanx!
vlachaquito Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 στο καλυτερο, KLAN o' P.S. οντως εχουμε τετοιο κλαν
Xorxhs! Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 παιζω στο iwnet. πως μπορω να κανω invite καποιον φιλο μου να παιζω στο ιδιο game?
vlachaquito Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 παιζω στο iwnet. πως μπορω να κανω invite καποιον φιλο μου να παιζω στο ιδιο game? ναι αρκει να προσθεσεις οποιον θελεις στο στεαμ με το νικ του. vlachaquito
Xorxhs! Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ....και πως προσθετω στο steam? δεν το εχω original
nem52 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ....και πως προσθετω στο steam? δεν το εχω original LOL θδτξκ
jasper Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ρε παιδιά έχω μια απορία πριν 1 εβδομάδα ήμουν στο rank lvl 64 αντί να πάω 65 πήγα 70 καθώς μου γίνανε όλα τα όπλα unlock και τα 3 τελευταία από killstreaks που ήθελα. το είδα κάπως περίεργο έκανα scan στο pc με antivirus &με το malwarebytes βρήκα αυτό στη τοποθεσία Program Files/Steam/SteamApps/common/call of duty modern warfare 2/Redist/vcredist_x86=Trojan agen φυσικά το αφαίρεσα & .αλλαξα και pass.
Massiv0r Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ρε παιδιά έχω μια απορία πριν 1 εβδομάδα ήμουν στο rank lvl 64 αντί να πάω 65 πήγα 70 καθώς μου γίνανε όλα τα όπλα unlock και τα 3 τελευταία από killstreaks που ήθελα. το είδα κάπως περίεργο έκανα scan στο pc με antivirus &με το malwarebytes βρήκα αυτό στη τοποθεσία Program Files/Steam/SteamApps/common/call of duty modern warfare 2/Redist/vcredist_x86=Trojan agen φυσικά το αφαίρεσα & .αλλαξα και pass. Αυτα να τα πεις στο Steam οχι σε μας, και καλα σε χαλασε
jasper Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Αυτα να τα πεις στο Steam οχι σε μας, και καλα σε χαλασε όχι κάθε άλλο μου μείνανε και τα έχω όλα για το account φοβήθηκα επειδή δεν χρησιμοποιώ τίποτα crack για rank & και το έχω και original κρίμα θα ήτανε .
d3m0n Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μπορεί να είχες μπει σε server με cheats, που παίρνεις άπειρο exp μετά από κάθε game, είχε συμβεί και σε έναν φίλο μου και από σαραντακάτι πήγε 70 και ξανάρχισε prestige.
jvgrjohn Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Και εγώ το έχω αυτό το αρχείο.Μήπως δεν έπρεπε να το σβήσεις???
Xorxhs! Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 σκεφτομαι να το παρω original...πειτε μου γιατι να το αγορασω ενω μπορω να παιζω στο alteriwnet free..
Luciddream Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 εγώ πάντως που το έχω αυθεντικό έψαχνα τρόπο να μπώ και στο alteriw... αν αυτό σου λέει κάτι... !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα