Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Duker γιατί αγόρι μου uninstall?? Εγώ μια χαρά το παίζω ακόμα...σιγά! Έκανες αυτό που σου είπα με το World at War να ψηθούμε zombies??

εμένα crasharei σε servers με punkbuster... σνιφφφφ :-(

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια μαλλον μου εκλεψαν το account του steam...

ξερετε που μπορω να στειλω το e-mail με την φωτο του key code και τα user και pass ωστε να αποδειξω οτι μου το εκλεψαν?

υγ:μου αλλαξαν το pass... :-(

Δημοσ.

ξερετε που μπορω να στειλω το e-mail με την φωτο του key code και τα user και pass ωστε να αποδειξω οτι μου το εκλεψαν?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=VpmmZPOC8jY]http://www.youtube.com/watch?v=VpmmZPOC8jY[/ame]

Δημοσ.

μαλ@κια, είχες εύκολο pass ή pass που έβαζες και σε άλλες σελίδες ή έμπαινες από net cafe? ρωτάω για να μαθαίνουμε και εμείς και την πάθουμε.

ελπίζω να ξεμπερδέψεις γρήγορα :-)

Δημοσ.

Και γω το είχα πάθει πέρσι τον Αύγουστο..και τρελάθηκα,όταν σου λέω τρελάθηκα..Ξέρεις τί είναι πρωί πρωί,να σαι στο πρωινό και να πας απλά να μπεις και να μην μπαίνει και να χεις πάρει κ email ότι άλλαξε το password και το αρχικό σου email; Τους έστειλα όμως κει,τα serial numbers από half life2, left4dead και episode 1+2,με την υπογραφή μου,και το nickname μου επάνω,μαζί και με τις αποδείξεις προϊόντων που βγάζει όταν κάνεις install το παιχνίδι,και μετά από δύο μέρες είχα και πάλι το account μου.Τώρα πως έγινε αυτό και με χακαραν ,δεν ξέρω.. Μάλλον από κανα σέρβερ απροστάτευτο θα ήταν,που θα κρατούσε guid (δεν ξέρω κιόλας άμα το λεω σωστά αν γίνεται αυτό) .

Δημοσ.
αυτές τις αποδείξεις προϊόντων γίνεται να ξαναβγούν γιατί πρέπει να τις διέγραψα.

Δεν ξέρω φίλε.

Δημοσ.

αγόρασα και το δεύτερο pack αλλά δε μπορώ να παίξω μέχρι το Σεπτέμβρη. από τα παιδιά που παίζω άκουσα ότι η carnival είναι άθλια

Δημοσ.

Μετα το τελευταιο μεγαλο update, μου φαινεται η εχουν ελαττωθει οι cheaters?? Επισης με το objective barebone pro/team tactical χωρις τα killstreak το παιχνιδι γινεται πιο τιμιο.... Καλη αλλαγη...

Δημοσ.
Μετα το τελευταιο μεγαλο update, μου φαινεται η εχουν ελαττωθει οι cheaters?? Επισης με το objective barebone pro/team tactical χωρις τα killstreak το παιχνιδι γινεται πιο τιμιο.... Καλη αλλαγη...

καλό νέο αυτό με τους cheaters, τι είναι αυτό το νέο οbjective?

Δημοσ.
καλό νέο αυτό με τους cheaters, τι είναι αυτό το νέο οbjective?

βασικα κοψανε το mosh pit και χωρισαν τα mods σε objective (hq, demolition, domination etc) και τδμ/ffa αλλα χωρις killstreaks. Φυσικα ουτε uav. Παιζεις πιο ησυχα και δεν σε διαλυει π.χ. ενα apachi.

Για τους cheaters τουλαχιστον ετσι μου φαινεται τις τελευταιες μερες. Παντα υπαρχουν οι "περιεργοι" παικτες, αλλα γενικα βλεπω μια πολυ πιο καλη κατασταση...

Δημοσ.
βασικα κοψανε το mosh pit και χωρισαν τα mods σε objective (hq, demolition, domination etc) και τδμ/ffa αλλα χωρις killstreaks. Φυσικα ουτε uav. Παιζεις πιο ησυχα και δεν σε διαλυει π.χ. ενα apachi.

Για τους cheaters τουλαχιστον ετσι μου φαινεται τις τελευταιες μερες. Παντα υπαρχουν οι "περιεργοι" παικτες, αλλα γενικα βλεπω μια πολυ πιο καλη κατασταση...

ευχαριστώ για τις πληροφορίες, ελπίζω να συνεχιστεί η κατάσταση μέχρι το Σεπτέμβρη να το ευχαριστηθώ λιγάκι :-)

Δημοσ.

Guys... έχω ένα problem όταν τρέχω το multiplayer εικονίδιο δεν μου ανοίγει το game... τί λέτε να φταίει?? Μετά απο λίγο ακούγεται ένα error sound και τέλος...

¨Οταν το ανοίγω απο το singleplayer icon δουλεύει, αλλά εκτός το multiplayer που βγάζει το ακόλουθο error στο console:

>Could not start process 'iw4mp_ceg.exe'
The requested lookup key was not found in any active activation context.

(0x000036b7) 

Όλα αυτά τα προβλήματα δημιουργήθηκαν με το καινούργιο update του AlterIW 1.3.3.7

Τι παίζει ξέρει κανείς?

Δημοσ.

pcm το έχεις σπασμένο ε? βασικά από το λίγο που διάβασα,μάλλον κάποια αρχεία έγιναν corrupted. ίσως να μην έγινε σωστά το update δε ξέρω. δοκίμασε να ξαναπεράσεις το update αλλιώς σίγουρη λύση ειναι να ξαναπεράσεις το παιχνίδι

[οφ τοπικ] έπεσαν banakia βλέπω και κάποια μηνύματα σβήστηκαν, δε πρόλαβα γαμώτο να γράψω το πρωί από την δουλειά :( [/οφ τοπικ]

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...