Deponakias Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 αχαχαχαχαχαχ μαθαινεις και ξενη γλωσσα... Πρωτος στην μαχη για τι γερμανιδες τουριστριες
TrackM@steR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Βασικα σχετιζεται με την Steam και οχι το παιχνιδι.Εχει βγαλει η Steam μια προσφορα για το επομενο DLC σε περιπτωση προ-παραγελλιας να γλιτωσουμε 1 Ευρο.Προσπαθω εδω και μια μερα να πραγματοποιησω την αγορα αλλα συνεχεια μου πεταει Error "Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company." Απο την προηγουμενη αγορα η οποια ηταν και το πρωτο DLC δεν εχω αλλαξει κατι στα στοιχεια μου ουτε και η καρτα εχει ληξει και ειχε γινει με επιτυχια.Ειχε κανεις κανενα παρομοιο προβλημα η΄γνωριζει κατι περι του θεματος?Μηπως εχει η ιδια η Steam προβλημα?
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Βασικα σχετιζεται με την Steam και οχι το παιχνιδι.Εχει βγαλει η Steam μια προσφορα για το επομενο DLC σε περιπτωση προ-παραγελλιας να γλιτωσουμε 1 Ευρο.Προσπαθω εδω και μια μερα να πραγματοποιησω την αγορα αλλα συνεχεια μου πεταει Error "Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company." Απο την προηγουμενη αγορα η οποια ηταν και το πρωτο DLC δεν εχω αλλαξει κατι στα στοιχεια μου ουτε και η καρτα εχει ληξει και ειχε γινει με επιτυχια.Ειχε κανεις κανενα παρομοιο προβλημα η΄γνωριζει κατι περι του θεματος?Μηπως εχει η ιδια η Steam προβλημα? σορρυ για την ερώτηση αλλα για ποιον λόγο να αγοράσεις το DLC? δεν έβαλες μυαλό με το πρώτο? το MW2 το έχουν παρατήσει στην μοίρα του... !! εγώ χαίρομαι που έχω friends in game χωρίς το map pack και μπορώ και παίζω ακόμα με Έλληνες.. γιατι με το map pack όλο με αυστραλοπακιστανοαλβανούς με βάζει... οι τύποι είναι ηλίθιοι και εμείς ακόμα πιο ηλίθιοι που αγοράζουμε... !!!
TrackM@steR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 σορρυ για την ερώτηση αλλα για ποιον λόγο να αγοράσεις το DLC? δεν έβαλες μυαλό με το πρώτο? το MW2 το έχουν παρατήσει στην μοίρα του... !! εγώ χαίρομαι που έχω friends in game χωρίς το map pack και μπορώ και παίζω ακόμα με Έλληνες.. γιατι με το map pack όλο με αυστραλοπακιστανοαλβανούς με βάζει... οι τύποι είναι ηλίθιοι και εμείς ακόμα πιο ηλίθιοι που αγοράζουμε... !!! Το ποιος αγοραζει τι ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος.Προσωπικα γουσταρα πολυ το πρωτο DLC και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μιας και ολα τα φιλαρακια μου το εχουν και ειμαστε παρεα μεσα(ελληνες,ξενοι αντιπαλλοι το ιδιο και το αυτο!Οι σφαιρες σε ολους το ιδιο πανε).Και σαν δευτερον εκανα μια ερωτηση και θα ηθελα μια απαντηση πανω σε αυτην με ολο τον σεβασμο!
Luciddream Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Το ποιος αγοραζει τι ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος.Προσωπικα γουσταρα πολυ το πρωτο DLC και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα μιας και ολα τα φιλαρακια μου το εχουν και ειμαστε παρεα μεσα(ελληνες,ξενοι αντιπαλλοι το ιδιο και το αυτο!Οι σφαιρες σε ολους το ιδιο πανε).Και σαν δευτερον εκανα μια ερωτηση και θα ηθελα μια απαντηση πανω σε αυτην με ολο τον σεβασμο! φίλε δεν σε κρίνω και αν δείς και μερικές σελίδες πρίν με τον ίδιο τρόπο όπως εσύ απάντησα σε έναν που με ρώτησε για το πρώτο DLC.. αλλα δεν πρόκειτε να τους τα σκάσω πολύ απλά γιατι ενώ μπορούν να το φτιάξουν δεν το κάνουν... οι σφαίρες ΔΕΝ πάνε σε όλους το ίδιο όταν έχεις lag.. μάλλον δεν παίζεις πολύ με sniper γιαυτό δεν βλέπεις διαφορά... ---------- Προσθήκη στις 03:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:22 ---------- πάντως για να απαντήσω στην ερώτηση σου αγόρασα χτές 2 games απο steam όλα οκ με την πιστωτική μου...
nem52 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Βασικα σχετιζεται με την Steam και οχι το παιχνιδι.Εχει βγαλει η Steam μια προσφορα για το επομενο DLC σε περιπτωση προ-παραγελλιας να γλιτωσουμε 1 Ευρο.Προσπαθω εδω και μια μερα να πραγματοποιησω την αγορα αλλα συνεχεια μου πεταει Error "Your purchase has not been completed. Your credit card information has been declined by your credit card company." Απο την προηγουμενη αγορα η οποια ηταν και το πρωτο DLC δεν εχω αλλαξει κατι στα στοιχεια μου ουτε και η καρτα εχει ληξει και ειχε γινει με επιτυχια.Ειχε κανεις κανενα παρομοιο προβλημα η΄γνωριζει κατι περι του θεματος?Μηπως εχει η ιδια η Steam προβλημα? Μαλλον προβλημα εχεις με την πιστωτικη σου.. Βασικα και εμενα το ιδιο μου βγαζει αλλα εγω τελικα ανακαλυψα οτι απλα δεν ειχα χρηματα μεσα στην χρεωστικη μου.. LOL :lol:
TrackM@steR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Μαλλον προβλημα εχεις με την πιστωτικη σου.. Βασικα και εμενα το ιδιο μου βγαζει αλλα εγω τελικα ανακαλυψα οτι απλα δεν ειχα χρηματα μεσα στην χρεωστικη μου.. LOL :lol: Οχι δεν εχω προβλημα με την πιστωτικη μου μιας και τα χρηματα υπαρχουν μεσα στην καρτα και σημερα τους εκανα μια επισκεψη και μου ειπαν αφου πρωτα ελεγξαν οτι ολα ειναι ενταξει.Και με μια γρηγορη επισκεψη στα forums της Steam ειδα οτι και αλλα ατομα αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα!
jakegate7 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 μπορεί να έχει ξαναμπεί δε θυμάμαι [ame=http://www.youtube.com/watch?v=LCYPGnJdO1U]1[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=u6JKP_W_HGY]2[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=bj3rIUxhxhQ]3[/ame] [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ioqxZitukVc]4[/ame]
Insignificant Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Οχι δεν εχω προβλημα με την πιστωτικη μου μιας και τα χρηματα υπαρχουν μεσα στην καρτα και σημερα τους εκανα μια επισκεψη και μου ειπαν αφου πρωτα ελεγξαν οτι ολα ειναι ενταξει.Και με μια γρηγορη επισκεψη στα forums της Steam ειδα οτι και αλλα ατομα αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα! Στείλε ticket στο support της steam, και εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα (για άλλο παιχνίδι) και το λύσαν μέσα σε μια μέρα
Westplay Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Εγω προτιμω τον Jeremy! Αν δεν εχετε δει αυτη τη σειρα δεστε την, κατα τη γνωμη μου ειναι ωραια. Ειναι κατι τρελοι gamers που ζουν στο κοσμο τους http://www.purepwnage.com/home_outside
DJ_Duker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μετά από τόσους μήνες που έπαιζα το παιχνίδι χτες το κανα uninstall... Έχει καταντήσει απίστευτα βαρετό. Και μιας και δεν σκοπεύω να δώσω πρόσθετα λεφτά για να πάρω τις "νέες" πίστες δεν έχει να προσφέρει τπτ πλέον... Πήρα το πακέτο με τα COD από το στιμ και ξεκίνησα το Cod 4. Αιώνες πιο μπροστά!
agelosLX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Duker γιατί αγόρι μου uninstall?? Εγώ μια χαρά το παίζω ακόμα...σιγά! Έκανες αυτό που σου είπα με το World at War να ψηθούμε zombies??
dimi5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ρε παιδια εγω εχω ενα παραξενο προβλημα οταν παιζψ το παιχνιδι μαγγονει δηλαδη σαν να μην το τραβαει το πσ ενω το πσ μου το τραβαει ανετα..μηπως 8ελει κανενα update to call of duty 6?
jakegate7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 για δοκίμασε update στην κάρτα γραφικών. μήπως είναι lag και δε φταίει το pc? πόσο fps έχεις μέσα στο παιχνίδι?
dimi5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 για δοκίμασε update στην κάρτα γραφικών. μήπως είναι lag και δε φταίει το pc? πόσο fps έχεις μέσα στuο παιχνίδι? εκανα αλλα ματαια...fps νομιζω ειναι γυρο στα,60..να σημειωσω κατι δεν ειναι online ειναι single και εχω αυτο το προβλημα...να το εκανα ενα unistall και μετα να το εκανα ξανα install?η δεν θα γινει τπτ παλι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα