Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο κλασικός sniperistas, δώσε του sniper και πάρε του την ψυχή! :P :-D :P

τα τελείωσες τα spec ops με τους juggernauts?

ωπ τώρα είδα το μήνυμα... έχω αφήσει τα 3 spec ops στο τέλος... αλλα θα φύγουν και αυτά :) τα παίζω co-op με ένα φίλο.. όλα τα άλλα είναι περασμένα με 3 αστέρια co-op :-D

όσο για το sniper... πρέπει να με δείς in-game για να καταλάβεις τι τρέλα έχω... :-):-):-)

Δημοσ.
ωπ τώρα είδα το μήνυμα... έχω αφήσει τα 3 spec ops στο τέλος... αλλα θα φύγουν και αυτά :) τα παίζω co-op με ένα φίλο.. όλα τα άλλα είναι περασμένα με 3 αστέρια co-op :-D

όσο για το sniper... πρέπει να με δείς in-game για να καταλάβεις τι τρέλα έχω... :-):-):-)

επειδή σε έχω δει για αυτό το είπα :-)

αν κολλήσεις στα spec ops με τους juggernauts ψάξε στο youtube για να δεις ένα "κολπάκι",γιατί οι άτιμοι δε παλεύονται με το thumper

Δημοσ.

yeap... είναι γενικό :( καλύτερα να ηρεμήσουμε και λίγο.. μην σου πώ το κάναν επίτηδες μήπως αγοράσουμε και κανα άλλο game... :P

Δημοσ.
yeap... είναι γενικό :( καλύτερα να ηρεμήσουμε και λίγο.. μην σου πώ το κάναν επίτηδες μήπως αγοράσουμε και κανα άλλο game... :P

:lol: κριμα ...εφτιαξε μολις 5 λεπτα αφοτου εγραψα το post .Δεν παω για αλλο παιχνιδι :lol:

Δημοσ.

παράγινε σήμερα, μια φορά με Έλληνες δε μας έβαλε. παίξαμε με όλη την Ευρώπη αλλά Ελλάδα δε έλεγε να βάλει με τίποτα. δε ξέρω τι φταίει το steam ή οι γραμμές στην Ελλάδα που είναι ότι να είναι αλλά κάτι πρέπει να γίνει. θα μπορούσε το κολοsteam να μας βάλει να δηλώσουμε όλοι την χώρα μας και να παίζουμε μόνο με ντόπιο πράγμα

Δημοσ.

και δεν χαιρεσαι?? οι ελληνες ειναι απο τους χειροτερους παικτες στην Ευρωπη (εκτος απο μενα βεβαια).. Τουλαχιστον με τους υπολοιπους ευρωπαιους θα δεις μεγαλυτερο ανταγωνισμο ;)

Δημοσ.
και δεν χαιρεσαι?? οι ελληνες ειναι απο τους χειροτερους παικτες στην Ευρωπη (εκτος απο μενα βεβαια).. Τουλαχιστον με τους υπολοιπους ευρωπαιους θα δεις μεγαλυτερο ανταγωνισμο ;)

μπα, και με τους ξένους που έπαιζα τα gl και τα camperia υπήρχαν.το χειρότερο είναι το ping, έπαιζα με ένα παλικάρι (xylus,Μεγάλη Βρετανία) από το lag και το ping ήθελε 4 καραμπινιές με τις spas για να πεθάνει.

οι Έλληνες σαν παίχτες είναι καλοί αλλά είμαστε λίγο θερμόαιμοι και σε κάθε intermission έχουμε κάτι κουβεντούλες :P

Δημοσ.

μπα εγω κλεινω φωνες σιγα μην ακουω τα βρισιδια..

Παντως μου φαινεται οτι εχουν μειωθει τα gl σωστα??

Τα καμπερια ειναι μερος του παιχνιδιου, δυστυχως το εχω πλεον αποδεχτει.. Και στο κατω κατω δεν κανουν τπτ το παραξενο, αν δεις σε αγωνες, ακομα και το tdm το εχουν κανει καμπεροπαιχνιδο...

Δημοσ.

μια γρηγορη ερωτηση, μου το εφερε ο 'θειος' το παιχνιδι, υπαρχουν και μπορεις να παιξεις σε servers του 'θειου' multiplayer?

Δημοσ.
μια γρηγορη ερωτηση, μου το εφερε ο 'θειος' το παιχνιδι, υπαρχουν και μπορεις να παιξεις σε servers του 'θειου' multiplayer?

αν και δε επιτρέπονται τέτοιου είδους ερωτήσεις μπορείς να κοιτάξεις εδώ. αν θες να το ευχαριστηθείς όμως αγόρασε το (το βρίσκεις με κανά 20ρικο) γιατί στους σπασμένους παίζει πολύ cheat

---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:23 ----------

μπα εγω κλεινω φωνες σιγα μην ακουω τα βρισιδια..

Παντως μου φαινεται οτι εχουν μειωθει τα gl σωστα??

Τα καμπερια ειναι μερος του παιχνιδιου, δυστυχως το εχω πλεον αποδεχτει.. Και στο κατω κατω δεν κανουν τπτ το παραξενο, αν δεις σε αγωνες, ακομα και το tdm το εχουν κανει καμπεροπαιχνιδο...

απλά παίζαμε χτες και τα υπόλοιπα gametypes (ctf,dom,sab,hq,...) και πραγματικά μας έλιωσαν στα gl-thumper. και όταν έχεις μια ολόκληρη αντίπαλη ομάδα να κρύβεται,δε το ευχαριστιέσαι

Δημοσ.
thanks ια τη γρηγορη απαντηση. Με 20 ευρω που υπαρχει να το αγορασω?

δικό μου λάθος το μπέρδεψα με το bad company 2, το πιο φτηνό που βρήκα είναι στα 35€ e-shop.gr

edit: βρήκα και αυτό στα 22€ αλλά λέει German Version Steam(δε ξέρω τι διαφορά έχει)

Δημοσ.
Νομιζω με γερμανικο steam key οταν θα το κατεβασει το παιχνιδι θα ειναι στα γερμανικα...χωρις επιλογη language...

αν είναι μόνο αυτό,την ψιλοπαλεύει. μαθαίνει απ' έξω τι πρέπει να πατάει για να παίξει :P

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...