Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ψάχνω να βρω κάνα normal host και κοίτα τη βρίσκω πάνω απ 10 φόρες20100612024207.jpg. έχουν πάθει μαλάκυνση καθώς όλο και περισσότεροι ανεξάρτητα hack host η κανονικά host χρησιμοποιούν aimbot& wallhack.

και εγω ετσι εβρισκα αλλα 1βδομαδα τωρα ολα κανονικα..

μαλλον μερικοι cheater θα ηταν και φαγανε ban :-)

αλλα αυτο ειναι Mod (το laser και τα οπλα οχι οτι πετανε :P )σκοτωνεις 2 για να παρεις το επομενο οπλο

αν δεν σαρεσει απλα leave και try next game

Επεξ/σία από gio@
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου έλεγε ένας φίλος που διάβαζε σε ξένα forum ότι το steam έχει αρχίσει να ρίχνει πολλά ban - είχα κρατήσει τα profile από 10 aimbotades οι 4 από αυτούς είναι banarismenoi :-D . ΤΡΕΜΕΤΕ CHEATADES το Vac αντεπιτίθεται με gl!

Δημοσ.
μου έλεγε ένας φίλος που διάβαζε σε ξένα forum ότι το steam έχει αρχίσει να ρίχνει πολλά ban - είχα κρατήσει τα profile από 10 aimbotades οι 4 από αυτούς είναι banarismenoi :-D . ΤΡΕΜΕΤΕ CHEATADES το Vac αντεπιτίθεται με gl!

εγω δεν παιζω steam αλλα http://www.alteriw.net :P

είναι free οπότε βλέπεις ,πιστεύω, πιο πολλούς cheaters αλλά τους κάνεις report με vid κ τρώνε ban

:-)

Δημοσ.

Ξερετε παιδια πως μπορω να συγχρονισω τα weapons,skills κτλ γιατι οταν πηγα να παιξω στο αλλο μου pc multiplayer ειδα οτι δεν ειχε κανει update το level και με ειχε αφησει στο 25 ενω ειχα φτασει στο 28 .

Δημοσ.

Τωρα τελευταια (χθες και σημερα δηλαδη) καποιες φορες που επαιξα,εφαγε freeze το παιχνιδι σε multiplayer.Πως ειναι οταν σε κανει kick ενας noob host και φριζαρει πριν σε πεταξει ?Ετσι και σε μεα απλα κολλαει μεχρι να το κλεισω απο την διαχειριση εργασιων.Τις πταει ?

Δημοσ.
Τωρα τελευταια (χθες και σημερα δηλαδη) καποιες φορες που επαιξα,εφαγε freeze το παιχνιδι σε multiplayer.Πως ειναι οταν σε κανει kick ενας noob host και φριζαρει πριν σε πεταξει ?Ετσι και σε μεα απλα κολλαει μεχρι να το κλεισω απο την διαχειριση εργασιων.Τις πταει ?

πως γίνεται να σε κάνει kick ένας host?

Δημοσ.

Αυτο ρωτησα ?

Ξεκλειδωνοντας την κονσολα,εαν ο host ειναι αρκετα εξυπνος και το καταλαβει οτι ειναι host,τοτε γραφει στην console kick <ταδε player>και εσβησες.

Εννοειται πως στο steam ειναι κλειδωμενη η console και πολυ σπανια θα τυχεις θυμα noob host.

Δημοσ.

α είπα και εγώ, με την ενεργοποίηση του console μπορείς να έχεις τρεχάματα με το steam όμως. και σε αυτό που ρώτησες,δε το έχω πάθει οπότε δε ξέρω τι εννοείς(για αυτό δε απάντησα) αλλά κοίτα εδώ μήπως βρεις καμία λύση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω αμα θα εχει επιπτωσεις η ενεργοποιηση της console στο MW2 αν και δεν νομιζω.

Απλα την κρατησαν κρυφη σιγουρα για αυτο το λογο.Π.χ μπηκα σε ενα game με 2 - 3 γειτονες εκ των οποιων ο ενας ηταν host,και με εκανε kick με τη μια,επειδη το ονομα μου ηταν #### [GR].

Επεξ/σία από stefa_1
Δημοσ.

το έψαξα λίγο και και είδα ότι παίχτες έφαγαν permanently ban που χρησιμοποίησαν το server hack. και δε είναι καθόλου κρυφό,είναι όπως κάθε άλλο cheat.αν θες, το βρίσκεις σε 5 λεπτά με ρίσκο βέβαια να φας ban.

Δημοσ.

και πιο μικρό ακόμα... δυστυχώς.. ! αν και θα έλεγα οτι αξίζουν λίγο τα special ops μόλις το τερματίσεις... ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με sniper :-D

Δημοσ.
και πιο μικρό ακόμα... δυστυχώς.. ! αν και θα έλεγα οτι αξίζουν λίγο τα special ops μόλις το τερματίσεις... ειδικά αυτά που έχουν να κάνουν με sniper :-D

ο κλασικός sniperistas, δώσε του sniper και πάρε του την ψυχή! :P :-D :P

τα τελείωσες τα spec ops με τους juggernauts?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...