Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yeap... η αλήθεια είναι οτι έχω "ξεχάσει" να ρίχνω με άλλα όπλα πλέον... και μάλλον θα σταματήσω εδώ με το συγκεκριμένo rifle :P

iw4mp2010061301320595.jpg

Δημοσ.
yeap... η αλήθεια είναι οτι έχω "ξεχάσει" να ρίχνω με άλλα όπλα πλέον... και μάλλον θα σταματήσω εδώ με το συγκεκριμένo rifle :P

άσε έπαθα και εγώ το ίδιο με την spas, παίζω συνέχεια με αυτή και ξέχασα το scar.

αν δεις κανένα παλαβό να τρέχει μέσα στην derail-afgan με shotgun εγώ είμαι :P

vlachaquito παίζεις ακόμα cod6?

Δημοσ.
Oι μπαρες που δειχνουν ποσο ισχυρο ειναι το σημα συνδεσης στο multiplayer ειναι μπλε ή κιτρινες σε εσας ?

Εμείς παίζουμε παιχνίδια που δείχνουν το ping με αριθμούς...όχι με γραμμούλες :P:p :-D..Πλακίζω,ανάλογα,αλλά συνήθως με πράσινες είμαι,εάν παίξω .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εμείς παίζουμε παιχνίδια που δείχνουν το ping με αριθμούς...όχι με γραμμούλες :P:p :-D..Πλακίζω,ανάλογα,αλλά συνήθως με πράσινες είμαι,εάν παίξω .

Oταν λες συνηθως εννοεις οτι εχεις παιξει και να ειναι μπλε?

---------- Προσθήκη στις 00:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:25 ----------

Οπως το περιμενα ...Επεσα σε hacked lobby και μου αλλαξε το config.Oταν το κανω unistall βλεπω οτι τα αρχεια στο steam παραμενουν .Αν το κανω παλι install θα μου ξαναπερασει νεο config file πανω στο παλιο ?Γιατι αυτο αλλοιωθηκε.

Επεξ/σία από konstantinos77
Δημοσ.
yeap, αν και τα διαβασματα τρεχουν :)

απλά είχα καιρό να σε πετύχω μέσα και ανησύχησα :P

Oι μπαρες που δειχνουν ποσο ισχυρο ειναι το σημα συνδεσης στο multiplayer ειναι μπλε ή κιτρινες σε εσας ?

νομίζω πράσινες και κίτρινες είναι μόνο, δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ μπλε

εε στα παιχνίδια που παίζετε δε είχαν/έχουν ένα θεματάκι με το ping,που δε δείχνει το πραγματικό ping? (έτσι θυμάμαι τουλάχιστον μπορεί και να κάνω λάθος)

Οπως το περιμενα ...Επεσα σε hacked lobby και μου αλλαξε το config.Oταν το κανω unistall βλεπω οτι τα αρχεια στο steam παραμενουν .Αν το κανω παλι install θα μου ξαναπερασει νεο config file πανω στο παλιο ?Γιατι αυτο αλλοιωθηκε.

δε χρειάζεται να απεγκαταστήσεις το παιχνίδι, απλά μπορούσες να διαγράψεις το config_mp και θα σου δημιουργούσε νέο ή να έκανες μέσα από το παιχνίδι reset στις default ρυθμίσεις.

και για να βλέπετε καλύτερα το ping πηγαίνετε εδώ C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players και ανοίξτε το config_mp με word pad και αλλάξτε αυτά seta cg_ScoresPing_Interval "20" seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"

καλημέρες

Δημοσ.
απλά είχα καιρό να σε πετύχω μέσα και ανησύχησα :P

νομίζω πράσινες και κίτρινες είναι μόνο, δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ μπλε

εε στα παιχνίδια που παίζετε δε είχαν/έχουν ένα θεματάκι με το ping,που δε δείχνει το πραγματικό ping? (έτσι θυμάμαι τουλάχιστον μπορεί και να κάνω λάθος)

δε χρειάζεται να απεγκαταστήσεις το παιχνίδι, απλά μπορούσες να διαγράψεις το config_mp και θα σου δημιουργούσε νέο ή να έκανες μέσα από το παιχνίδι reset στις default ρυθμίσεις.

και για να βλέπετε καλύτερα το ping πηγαίνετε εδώ C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players και ανοίξτε το config_mp με word pad και αλλάξτε αυτά seta cg_ScoresPing_Interval "20" seta cg_ScoresPing_MaxBars "10"

καλημέρες

Δηλαδη μπορουμε οποιαδηποτε στιγμη να κανουμε reset ολα μας τα στατιστικα ? Γιατι εγω πιστευα οτι αποθηκευονται στο steam και δεν μπορεις να κανεις τιποτα..:fear:

Δημοσ.

καλημέρες

Μωρε το ξερω αλλα ψηνομουν να το ξαναεγκαταστησω γιατι μεσα στο φακελο steam γινεται ο χαμος.Εχει ανακατεμενους τους φακελους και εχει μεσα source ,mw2 και το λουρι της μανας.

Τελικα εφτιαξε...

Δημοσ.
Δηλαδη μπορουμε οποιαδηποτε στιγμη να κανουμε reset ολα μας τα στατιστικα ? Γιατι εγω πιστευα οτι αποθηκευονται στο steam και δεν μπορεις να κανεις τιποτα..:fear:

δε αναφερόμουν στα στατιστικά αλλά στις ρυθμίσεις για το multiplayer παιχνίδι.αλλά αν δε κάνω λάθος πρέπει να γίνεται να μηδενίσεις τα στατιστικά σου (kill,deaths) γιατί πρώτα αποθηκεύονται στον υπολογιστή σου και μετά γίνονται upload στο steam. το level hack που κυκλοφορεί,δουλεύει με το ίδιο τρόπο νομίζω

Μωρε το ξερω αλλα ψηνομουν να το ξαναεγκαταστησω γιατι μεσα στο φακελο steam γινεται ο χαμος.Εχει ανακατεμενους τους φακελους και εχει μεσα source ,mw2 και το λουρι της μανας.

Τελικα εφτιαξε...

okei, αφού έφτιαξε όλα καλά :-)

Δημοσ.

ψάχνω να βρω κάνα normal host και κοίτα τη βρίσκω πάνω απ 10 φόρες20100612024207.jpg. έχουν πάθει μαλάκυνση καθώς όλο και περισσότεροι ανεξάρτητα hack host η κανονικά host χρησιμοποιούν aimbot& wallhack.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...