jakegate7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τι ειναι το AlterIW??????? σαν το iwnet αλλά για τα σπασμένα παιχνίδια
gio@ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Τι ειναι το AlterIW??????? Free Server για το MW2 http://www.alteriw.net
Luciddream Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 έχει κανείς ιδέα πως θα βγάλω το map pack..?? δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση... πολύ πολυ πολυ πολυ lag ...
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 έχει κανείς ιδέα πως θα βγάλω το map pack..?? δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση... πολύ πολυ πολυ πολυ lag ... control panel->unistall a program->call of mpouti
Massiv0r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Καλημερα, Πηγαινε στο /zone/english/ και διεγραψε οτι θες. Λοιπον πινω ενα καφε, αναβω και ενα τσιγαρο και μπαινω, οσοι πιστοι προσελθετε.
nem52 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Καλημερα, Πηγαινε στο /zone/english/ και διεγραψε οτι θες. Λοιπον πινω ενα καφε, αναβω και ενα τσιγαρο και μπαινω, οσοι πιστοι προσελθετε. χμ... ονομα να σε κανω add??? ---------- Προσθήκη στις 11:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:56 ---------- Free Server για το MW2 http://www.alteriw.net Για ποιο λογο? δεν το εχεισ αυθεντικο?
Massiv0r Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Για AlterIW μιλαω, το αυθεντικο μου το εσπασε ενας θειος οταν εκατσε πανω του
mynam3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Prestige ποτε παιρνει κανεις? Εφτασα 70lvl το απαιτουμενο xp για το επομενο level ειναι 0 και δεν συνεχιζει
jakegate7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 πρέπει να μαζέψεις και τα xp για το 70lvl, δηλαδή η μπάρα πρέπει να φτάσει στο τέρμα luciddream πρέπει να γίνεται να διαγράψεις το stimulus pack αλλά με το καινούργιο steam δε ξέρω πως γίνεται,όταν το βρω θα το ποσταρω
mynam3 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το εχω μαζεψει, xp required 0 Με εχει με τα 5 αστερια
jakegate7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Το εχω μαζεψει, xp required 0 Με εχει με τα 5 αστερια αν πατήσεις play-barracks σου έχει ενεργοποιημένη την επιλογή για prestige mode? αν όχι τότε πρέπει να μαζέψεις και τα xp του 70 lvl δηλαδή όταν πατάς play και μετά f1 στην μπάρα θα σου εμφανίζει από 70lvl μέχρι κενό- αυτήν την μπάρα πρέπει να την γεμίσεις. καλό κουράγιο να φτάσεις μέχρι το τέλος
jasper Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) καλησπέρα εχω ενα πρόβλημα με το acount ακούστε τι ε χι γίνει εχω χάσει το pass θυμάμαι μονο το user name εχω να το παίξω πολυ καιρο και το ειχα κανει unistall μόλις το εβαλα σήμερα σε άλλο acount ειδα αυτό υπάρχει κατι που μπορώ να κανω η παει χαμενο το παιχνιδι. ξεχασα να αναφέρω πως εχω αλλάξει email το παλιο το είχα κάνει delete καλησπέρα 1 απορία αφού επικοινώνησα με steam το έσωσα το παιχνίδι. μέχρι χτες έπαιζα μια χαρά σήμερα πάω να παίξω και μου λέει steam connect failed δοκίμασα να κάνω και host δεν γίνετε καμιά ιδέα? Το δοκίμασα και τώρα μόλις βρίσκει παίχτες και αρχίζει το map με πετάει . Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2010 από jasper
outlaw star Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Resurgence Pack Hits PS3, PC This July Second map pack coming next month. US, June 11, 2010 by Jim Reilly Infinity Ward Creative Strategist Robert Bowling announced via Twitter the second downloadable map pack for Modern Warfare 2, the Resurgence Pack, will be available on PlayStation 3 and PC next month. North American PlayStation 3 owners can get the pack on July 6, 2010 while those in European territories have to wait until July 7. The pack hits PC worldwide on July 6. Pricing details were not announced. http://uk.ps3.ign.com/articles/109/1096601p1.html αρμέγουν την αγελάδα κανονικά..
Luciddream Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 παιδιά για όσους έχουν περάσει απο αυτήν την στιγμή νομίζω οτι δεν είναι κάτι που περιγράφεται με λέξεις... ίσως με 1000 λέξεις.. μια εικόνα... κάθε λέξη...ένα HEADSHOT.. !!νιώθω σαν να θέλω διακοπές μετά απο αυτό... :lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα