Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
έχει κανείς ιδέα πως θα βγάλω το map pack..?? δεν γίνεται άλλο αυτή η κατάσταση... πολύ πολυ πολυ πολυ lag ... :-(

control panel->unistall a program->call of mpouti

Δημοσ.

Καλημερα,

Πηγαινε στο /zone/english/ και διεγραψε οτι θες. Λοιπον πινω ενα καφε, αναβω και ενα τσιγαρο και μπαινω, οσοι πιστοι προσελθετε.

Δημοσ.
Καλημερα,

Πηγαινε στο /zone/english/ και διεγραψε οτι θες. Λοιπον πινω ενα καφε, αναβω και ενα τσιγαρο και μπαινω, οσοι πιστοι προσελθετε.

χμ... ονομα να σε κανω add???

---------- Προσθήκη στις 11:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:56 ----------

Free Server για το MW2

http://www.alteriw.net

Για ποιο λογο? δεν το εχεισ αυθεντικο?

Δημοσ.

πρέπει να μαζέψεις και τα xp για το 70lvl, δηλαδή η μπάρα πρέπει να φτάσει στο τέρμα

luciddream πρέπει να γίνεται να διαγράψεις το stimulus pack αλλά με το καινούργιο steam δε ξέρω πως γίνεται,όταν το βρω θα το ποσταρω

Δημοσ.
Το εχω μαζεψει, xp required 0

Με εχει με τα 5 αστερια

αν πατήσεις play-barracks σου έχει ενεργοποιημένη την επιλογή για prestige mode? αν όχι τότε πρέπει να μαζέψεις και τα xp του 70 lvl δηλαδή όταν πατάς play και μετά f1 στην μπάρα θα σου εμφανίζει από 70lvl μέχρι κενό- αυτήν την μπάρα πρέπει να την γεμίσεις. καλό κουράγιο να φτάσεις μέχρι το τέλος :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
καλησπέρα εχω ενα πρόβλημα με το acount ακούστε τι ε χι γίνει εχω χάσει το pass θυμάμαι μονο το user name εχω να το παίξω πολυ καιρο και το ειχα κανει unistall μόλις το εβαλα σήμερα σε άλλο acount ειδα αυτό stamfd.png υπάρχει κατι που μπορώ να κανω η παει χαμενο το παιχνιδι. ξεχασα να αναφέρω πως εχω αλλάξει email το παλιο το είχα κάνει delete

καλησπέρα 1 απορία αφού επικοινώνησα με steam το έσωσα το παιχνίδι. μέχρι χτες έπαιζα μια χαρά σήμερα πάω να παίξω και μου λέει steam connect failed δοκίμασα να κάνω και host δεν γίνετε καμιά ιδέα?

98006346.jpg

Το δοκίμασα και τώρα μόλις βρίσκει παίχτες και αρχίζει το map με πετάει .

45207685.jpg

Επεξ/σία από jasper
Δημοσ.

Resurgence Pack Hits PS3, PC This July

Second map pack coming next month.

US, June 11, 2010

by Jim Reilly

Infinity Ward Creative Strategist Robert Bowling announced via Twitter the second downloadable map pack for Modern Warfare 2, the Resurgence Pack, will be available on PlayStation 3 and PC next month.

North American PlayStation 3 owners can get the pack on July 6, 2010 while those in European territories have to wait until July 7. The pack hits PC worldwide on July 6.

Pricing details were not announced.

http://uk.ps3.ign.com/articles/109/1096601p1.html

αρμέγουν την αγελάδα κανονικά..

Δημοσ.

παιδιά για όσους έχουν περάσει απο αυτήν την στιγμή νομίζω οτι δεν είναι κάτι που περιγράφεται με λέξεις... ίσως με 1000 λέξεις.. μια εικόνα... κάθε λέξη...ένα HEADSHOT.. !!νιώθω σαν να θέλω διακοπές μετά απο αυτό... :lol::lol::lol::lol::lol:

iw4mp2010061301300594.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...