Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχει επιλογή lost username ,enter cd key και βάζεις το κλειδί εκεί

Σου στέλνουν mail με username και μετά lost pass

και το αλλάζεις ;)

Παλιά ειχα πρόβλημα με το email και το ειχα αλλάξει εκανα τη μαλ@κια και ακυρωσα το email που χρησιμοποιούσε ειχα κάνει uninstall το παιχνιδι και ειχα καιρο να παίξω τα εχω ξεχάσει username &password. Μονο το username θυμάμαι και αυτο αμυδρά .αυτο το email με έφαγε τωρα θα δω τι θα κάνουνε έστειλα ενα email για steam.

Δημοσ.
Έχει επιλογή lost username ,enter cd key και βάζεις το κλειδί εκεί

Σου στέλνουν mail με username και μετά lost pass

και το αλλάζεις ;)

λάθος sorry !!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
ρε ερασιτεχνική παραγωγή είναι??? τα σπάσε!!!! με καύλωσε να παίξω call μόλις το είδα lol!

και γω,μόλις βάζω να παίξω το sp..μέχρι να ανοίξει ο φούρνος :lol: .

πάει άλλη μια φορά..Το προσπαθούσα για είμαι σερί χτες,αλλά ζζ..οπότε το έβαλα πριν να το συνεχίσω.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
και γω,μόλις βάζω να παίξω το sp..μέχρι να ανοίξει ο φούρνος :lol: .

lol και εσύ περιμένεις τις 8 κάθε πρωί eee???? έτσι και εγώ με το red bull και την τυρόπιτα στο γραφείο :)

Δημοσ.
lol και εσύ περιμένεις τις 8 κάθε πρωί eee???? έτσι και εγώ με το red bull και την τυρόπιτα στο γραφείο :)

:-D με πήρε το διάβασμα..Και ότι τίποτα κάνει αυτά τα maintenance ο σερβερος του insomnia και στο διάλειμμα πάνω δεν είχα να διαβάσω. Στις 8 ανοίγει νόμιζα 6 :-D .

Btw,τα parts αυτά των fans είναι πολύ καλά!Θα βγει 3ο;

Δημοσ.

Μπηκα και εγω στο AlterIW, αν εξαιρεσεις την μικρη καθυστερηση που εχει για να μπεις σε Match ειναι σαν το αυθεντικο. Πολυ γαματο και σιγουρα δεν συγκρινεται με το BFBC2 που ειμουνα στην Beta του, καμια σχεση..

Δημοσ.
Μπηκα και εγω στο AlterIW, αν εξαιρεσεις την μικρη καθυστερηση που εχει για να μπεις σε Match ειναι σαν το αυθεντικο. Πολυ γαματο και σιγουρα δεν συγκρινεται με το BFBC2 που ειμουνα στην Beta του, καμια σχεση..

Σχετικά με το AlterIW net: Πώς μπορείς να κάνεις invite για να βάλεις έναν Friend σου στο ίδιο game? Γίνεται?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Σχετικά με το AlterIW net: Πώς μπορείς να κάνεις invite για να βάλεις έναν Friend σου στο ίδιο game? Γίνεται?

Ευχαριστώ.

θα το φτιαξουνε στο επομενο Update και αυτο.. :-)

Δημοσ.
θα το φτιαξουνε στο επομενο Update και αυτο.. :-)

Ωραίος, ευχαριστώ για την απάντηση... :-) και μια ακόμα ερώτηση: Υπάρχει patchaki που σε πάει κατευθείαν 70 level ? Γιατί κάτι έχω ακούσει αλλά δεν μπορώ να το βρω... μήπως ξέρεις που υπάρχει να το κατεβάσω?

Thanks.

Δημοσ.

Τι ειναι το AlterIW???????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...