Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Modern Warfare 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Call of Duty: Modern Warfare 2 announced

During a press event, the next installment in the popular Call of Duty series was confirmed by Activision Blizzard, and is now named Call of Duty: Modern Warfare 2.

The sixth installment in the series, Call of Duty: Modern Warfare 2, is currently under development by the critically-acclaimed Infinity Ward, which returns into the Call of Duty scene after developing the successful Call of Duty 4: Modern Warfare.

The game is slated to be released in Fall 2009. No further details were given about the sequel, but it is assumed that the story will follow up where it left off with Soap Mctavish accompanied by the usual, addictive multiplayer.

This announcement will no doubt be welcomed by the Call of Duty community as there is still much dissapointment and confusion over Call of Duty: World at War and where the series is going, however, it looks like we will be staying with the modern era for now.

http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=306032

Άντε να τα εκατοστήσουν!
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχουν τον θεό τους.Μα δλδ έλεος...κάθε χρόνο άλλο;Από μένα δν θα δούν λεφτά ούτε φέτος,τουλάχιστον ως τώρα...ούτε του χρόνου μ φαίνεται...

Δν είναι κατάσταση αυτή..

Από μένα 0..

Δημοσ.

Γιατί ρε παιδιά; Αφού πουλάει ακόμα ο τίτλος!

Και το PES έχει σειρά, και το FM αλλά σε αυτά δεν μας πειράζει ε; Θα μου πείτε πάει με την αγωνιστική σεζόν.. Ε ναι και το COD πάει με τις πολεμικές σεζόν...

Και πάλι το όνομα τι σας χαλάει άμα το παιχνιδάκι είναι καλό;

Δημοσ.
Δεν έχουν τον θεό τους.Μα δλδ έλεος...κάθε χρόνο άλλο;Από μένα δν θα δούν λεφτά ούτε φέτος,τουλάχιστον ως τώρα...ούτε του χρόνου μ φαίνεται...

Δν είναι κατάσταση αυτή..

Από μένα 0..

θα διαφωνήσω το 4 ήταν από τα πιο επιτυχημένα COD..(ότι είχε ατέλειες είχε..αλλα δεν ήταν αρκετές για να το εξαφανίσουν από τις οθόνες πολλών..)

το 5 λίγο στην beta που το δοκίμασα δεν με ενθουσίασε..

όσο για το 6 εγώ περιμένω πολλά...ειδικά αφού είναι και η Infinity Ward από πίσω!:devil:

Δημοσ.

Call of duty + Modern weapons---->τελείως αδιάφορο για μένα.

Μην τα ξαναλέμε,cod=ww2 και δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν σας άρεσε στο 5 , το οποίο είναι ουσιαστικά το 4 με όπλα απο ww2.Έλεος...

Δημοσ.

Μην τα ξαναλέμε,cod=ww2 και δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν σας άρεσε στο 5 , το οποίο είναι ουσιαστικά το 4 με όπλα απο ww2.Έλεος...

Εχμμ... για σένα ίσως.. Πόσο καιρό νομίζεις ότι το παιχνίδι μπορεί να παίζει πάνω σε ένα WW2? 6 ('39-'45) χρόνια ήταν αυτά.. Τα έπαιξες τουλάχιστον τρεις φορές..

Ενώ ο μοντέρνος πόλεμος έχει και τα χρόνια του μέλλοντος μέσα...

Βλέπω πως έχεις X-Fire, καλά δεν πρόσεξες τον λόγο για τον οποίο γυρνά στην υπόθεση του 4; www.xfire.com/games Αν τα κάνεις ταξινόμηση κατά Rank θα δεις πως το CoD4 είναι δεύτερο και ακολουθούν τα CoD2 και CoD:WaW.

Μια εταιρεία τα βλέπει αυτά και θέλει να πουλάει όσο το δυνατόν περισσότερα, να ο δεύτερος λόγος.

Πάντως εμένα μου άρεσε όλη η σειρά, αν και αυτό το τελευταίο μπρος-πίσω ήταν μπέρδεμα :confused:

Δημοσ.

Να σου θυμίσω οτι το cod1 (2003) παίζεται ακόμα , παρόλο που έχουν βγεί 3 cod απο τότε.Το 4 θα έχει τέτοια κίνηση μετά απο 6 χρόνια??Ιδιαίτερα τώρα με το νεό Modern Warfare?I don't think so..Για αυτό λέω οτι το cod είναι ww2 υπόθεση και μόνο.Με αυτή την υπόθεση έκανε την διαφορά , τώρα απλά κουράζει(μηδενικό challenge στην χρήση modern weapons,skill βλέπω μόνο στο rifle που δεν υπάρχει στο 4).

Με το να βγάζει πολλά cod και μάλιστα μέσα σε 2 χρόνια απλά καταστρέφει τα online communities,εκει που πάει να δημιουργηθεί ενα κλίμα πχ με το cod:WaW θα το καταστρέψει με την κυκλοφορία του 6.

Δημοσ.

προσωπικά εμένα μου άρεσε το 4 καλύτερα απο όλα μιας και δεν είμαι τόσο fan του β παγκοσμίου..(άσε που στον ελληνικό στρατό κάτι τέτοια όπλα δίνουν στους οπλίτες οπότε έχεις και live εμπειρία που είναι μακράν καλύτερη απο video game...) εξάλλου όσα και να βγουν πως καταστρέφεται το online gaming ακριβώς???όσοι έχουν αγοράσει ένα οποιοδήποτε παιχνίδι γνήσιο όσο παλιό και να είναι μπαίνουν και παίζουν όσος καιρός και να περάσει...τι θα κάνουν δηλαδή θα το πετάξουν??και εγώ έχω το πρώτο cod και παίζω online και μάλιστα με πολύ κόσμο...το ίδιο ισχύει και με άλλους παλιούς τίτλους όπως counter strike,battlefield2 etc....

Δημοσ.

αυτό είναι δικια σου άποψη..

το cod και το ww2 είναι πλέον μια σούπα που την ζεσταίνουν ξανά και ξανά...και το μονο που αλλάζει...καμια πιστα και καλύτερα γραφικά...όπλα τα ίδια και γενικά όλο το σκηνικό ίδιο..

στο modern επιτέλους είδαμε και κάτι διαφορετικό με περισσότερο ενδιαφέρον..

(και δεν λέω ότι το ww2 ήταν κακό...αλλα όχι πλέον...έχουμε κουραστεί συνεχεια ww2 και ww2)

φυσικά αυτή είναι η δικη μου άποψη και μονο

από εκεί και πέρα όση θέλουν να περνούν ένα παλαιό σκηνικό με καινούργια γραφικά και να σκάνε τα euro για αυτό το πράμα δικαίωμα τους.

φιλικά πάντα

Δημοσ.
αυτό είναι δικια σου άποψη..

το cod και το ww2 είναι πλέον μια σούπα που την ζεσταίνουν ξανά και ξανά...και το μονο που αλλάζει...καμια πιστα και καλύτερα γραφικά...όπλα τα ίδια και γενικά όλο το σκηνικό ίδιο..

στο modern επιτέλους είδαμε και κάτι διαφορετικό με περισσότερο ενδιαφέρον..

(και δεν λέω ότι το ww2 ήταν κακό...αλλα όχι πλέον...έχουμε κουραστεί συνεχεια ww2 και ww2)

φυσικά αυτή είναι η δικη μου άποψη και μονο

από εκεί και πέρα όση θέλουν να περνούν ένα παλαιό σκηνικό με καινούργια γραφικά και να σκάνε τα euro για αυτό το πράμα δικαίωμα τους.

φιλικά πάντα

Δλδ ρε φίλε τι νέο μπορείς να δείς σε ένα ww2 themed game? Lazer?

Και στο modern warfare 2 πάλι ξαναζεσταμένο φαγητό και ίδια όπλα θά χει με καλύτερα γραφικά ,(όπλα όπως είχαν όλα τα Delta Force και το Battlefield 2 κτλ )

Ο ένας βρίσκει το ww2 βαρετό κτλ ο άλλος τους καλούς αμερικανούς πρεζοναύτες ... ο καθένας παίζει ότι γουστάρει.

Και γενικά όσον αφορά το σενάριο κτλ, όλα αυτά είναι πάνω κάτω ίδια , ρεαλιστικά σενάρια που χουμε δεί εδώ και χρόνια και τα χω ξαναπεί.

Δημοσ.

Εγω συμφωνω με τον morgoth_gr αλλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα κατακτήσει σουπα το ολο ww2 σκηνικο .

Δεν μπορω ομως να φανταστω το μελλον με παιχνιδια μοντερνα και επιστημονικης φαντασιας με τρελα οπλα και το λοιπα

Δημοσ.

Το World At War για μενα δεν υπηρξε ποτέ σαν Call Of Duty γιατι απλά η σειρά ανήκει στην Infinity και όχι στους κάθε παπάρες (λέγε με Treyarch) που δίνει η Activision την ανάπτυξη. Οποτε μετά το Modern Warfare, περιμένω πως και πως το επομενο Call Of Duty το Modern Warfare 2.

Και ελεος με τους Noobades που θελουν WW2. Δεν προλαβαίνετε να μετράτε τα deaths σας με modern weapons;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...