Προς το περιεχόμενο

Baudtec & utorrent πρόβλημα (πιθανώς με συνδέσεις)

Yannis1976

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα!

πρόσφατα γράφτηκα στον ΟΤΕ με γραμμή ADSL και μόντεμ το Baudtec ADSL2+ wireless router.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής: Αρχικά κατεβάζει το utorrent τα όποια torrents κανονικά και με αναμενόμενες ταχύτητες. Μετά όμως από κάποια ώρα η ταχύτητα πέφτει τραγικά κάτω από 2-3kbps και απαιτείται επανεκκίνηση του ρουτερ. Δεν ξέρω αν φταίει η ούτως ή άλλως χάλια γραμμή ή το ρούτερ. Αν φταίει το ρούτερ γιατί μπουκώνει που πρέπει να κατεβάσω τις συνδέσεις; Τώρα τις έχω στις 55 για κάθε τορρεντ και 80 για όλες. Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον ρούτερ για γραμμή ΟΤΕ που να αντέχει παραπάνω σε αυτά τα προβλήματα;

Ευχαριστώ

Γιάννης

Δημοσ.

55 μάλλον είναι πολλές. Εγώ τις έχω στο 25 μέγιστο για κάθε τορρεντ (Linksys WAG200G + OTEnet 2Mbit) και δεν έχω πρόβλημα. Οπότε δοκίμασε να τις μειώσεις κάπου εκεί και δες.

Δημοσ.

Όντως τις έριξα στις 50 και 70 αντίστοιχα και μέχρι στιγμής φαίνεται να πηγαίνει καλά. Υπάρχει κάποιος ρούτερ καλύτερος όσον αφορά στο παραπάνω πρόβλημα;

Δημοσ.

α.περιορισε το Upload στα τορρεντσ.ama seedareis full δεν μπορεις να κατεβασεις full.μην περιορισεις γενικα το upload αλλα σε καθε τορρεντ.και μην το περιορισεις με net limiter.β.

αναλογως την γραμμη που εχεις θα βαλεις και 50 τις εκατο max upload και αντοιστιχα connection.55 ειναι πολλες αν εχεις βαλει πχ 5 torrents.80 ειναι ετσι και ετσι αναλογως την γραμμη.γενικα μειωσε connection και μην τρελενεσε οτι πολλα connectios κανουν την ταχυτητα.τωρα για ρουτερ απο οτε παρε speedtouch>ειναι απλα top .αλλιως Linksys wag200 εχει πεξει με πολλα connection ανοιχτα και το εχω δει να ανοιγει και 700 με 1 mbit απλα εννοιτε οτι πηγαν ολα αργα αλλα οταν τα εριξα χωρις reboot επανηλθε .αλλιως zyxel 660 siemens sl2-14.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω 15 connections per torrent και 20 global. Λάβε υπόψη σου ότι η σύνδεση μου είναι 3648/462 kbps με αρκετά χάλια στατιτσικά γραμμής.

Δημοσ.

μια χαρα ειναι τα 15.δεν το ειπα για σενα αλλα για αυτους που εχοθν 100 ανοιχτα και νομιζουθν οτι θα παει καλυτερα.εσυ μια χαρα εισαι.απλα το παραδειγμασου να ακολουθησουν εννοω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...