Προς το περιεχόμενο

Ποιό 17άρι laptop στα 1200-1300€;

ssonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω τη γνώμη σας και τη βοήθειά σας.

Ενδιαφέρεται φίλος να αγοράσει φορητό ο οποίος να έχει οπωσδήποτε 17" οθόνη, Intel CPU και Webcam. Η χρήση που θα του κάνει είναι internet, office, ταινίες και απλά μη απαιτητικά παιχνίδια.

Το maximum budget είναι 1200-1300€ και σκοπεύει να τον κρατήσει τουλάχιστον 3 χρόνια.

Εξ' αρχής απορρίπονται non-branded λύσεις όπως Turbo-X, Multirama και Acer, Fujitsu Siemens.

Αρχικά του πρότεινα το εγγυημένο HP Compaq 8730W FU467EA αλλά η τιμή του ξεφεύγει αρκετά πάνω από τα 1400€.

Εναλλακτικά έχω δει ότι κυκλοφορεί ακόμα το Toshiba Satellite P300-133 που κάνει λίγο κάτω από 1300€ και με 89€ αν θελήσει μπορεί να του επεκτείνει την εγγύηση σε 4 χρόνια.

Τι έχετε να προτείνετε με βάση τα παραπάνω; Η Toshiba έχει βγάλει κάποιο νέο μοντέλο για αντικατάσταση του P300-133 που είναι από τον Ιούλιο;

Δημοσ.

Amilo Pi 3625-LS1. Ναι είναι FS, ναι έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (φτάνει και περισσεύει για απλά πράγματα), αλλά σε αυτή τη τιμή με 2ετή εγγύηση δεν υπάρχει τίποτα άλλο με αξιοπρεπή χαρακτηριστικά.

Δεν βλέπω κανέναν λόγο να δώσει ο φίλος σου 1200+ ευρώ για αυτά τα πράγματα που γράφεις. Καλύτερα το FS για 2 χρονάκια και μετά άλλο.

To Compaq είναι κορυφαίο laptop, με αντίστοιχη τιμή αλλά πρέπει να το χρειάζεσαι πραγματικά για στραφείς εκεί.

Το Toshiba είναι καλό αλλά με μόνο 100 ευρώ διαφορά από το Compaq είναι αυτομάτως εκτός συναγωνισμού.

Δημοσ.

κριμα ειναι να δωσει τοσα λεφτα για φουτζιτσου

τοσιμπα και καθαρισε. τωρα για νεα μοντελα δεν ξερω δυστυχως, αλλα πιστευω για τις απαιτησεις του θα τον υπερκαλυψει

Δημοσ.

Είπαμε πως εξ' αρχής κάποια συγκεκριμένα όπως τα Fujitsu-Siemens απορρίπτονται, ενώ με το HP Compaq το budget ξεφεύγει.

Όντως κι εγώ πιστεύω Toshiba και καθάρισε αφού θέλει να τον κρατήσει και για αρκετά χρόνια. Οπότε το θέμα είναι αν υπάρχει κάτι πιο φρέσκο από το P300-133 ή αν είναι μονόδρομος σαν λύση αυτή τη στιγμή.

Δημοσ.

Η αποψή μου είναι, σεβόμενος απόλυτα τα οικονομικά του καθενός, είναι ότι εφόσων κάνες την υπέρβαση και αγοράζεις κάτι που ήδη είνια overkill για τη χρήση που το θέλεις, τουλάχιστον κάνε το σωστά και αγόρασε κάτι κορυφαίο. Το Compaq είναι η μοναδική επιλογή σε αυτή τη τιμή. 150 ευρώ διαφορά είναι, δεν είναι λίγα αλλά δεν είνια και απαγορευτικά.

ΥΓ: Για το Toshiba δεν προβλέπεται αντικαταστάτης τουλάχιστον πριν το τρίμηνο +

Δημοσ.
Η αποψή μου είναι, σεβόμενος απόλυτα τα οικονομικά του καθενός, είναι ότι εφόσων κάνες την υπέρβαση και αγοράζεις κάτι που ήδη είνια overkill για τη χρήση που το θέλεις, τουλάχιστον κάνε το σωστά και αγόρασε κάτι κορυφαίο. Το Compaq είναι η μοναδική επιλογή σε αυτή τη τιμή. 150 ευρώ διαφορά είναι, δεν είναι λίγα αλλά δεν είνια και απαγορευτικά.

+1

Τα 130 ευρω παραπανω που κοστιζει το hp compaq δικαιολογουνται απο την μεγαλυτερη εγγυηση, την καρτα γραφικων με σχεδον διπλασιες επιδοσεις, τις πιο μαζεμενες διαστασεις, την μεγαλυτερη αυτονομια, το αλουμινιο-μαγνησιο αντι για την γυαλιστερη πλαστικουρα του toshiba, το μακραν καλυτερο touchpad και keyboard , τα windows vista business (σου δινουν μαλιστα μαζι δωρεαν και τα xp pro) αντι για τα πετσοκομμενα home premium..

Oποτε ή χτυπας το hp compaq ή κατι αισθητα φθηνοτερο. Το toshiba ειναι μια κακη αγορα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...