Undercover22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 όχι δεν με έκανες τπτ κακό.. απλά όπως εγώ και εσύ έλεγες την αλήθεια και σε είχαν μπανάρει.. τι να πεις..
tolis_01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Για να την πω όμως την κακία, κάποτε ήσουν mod στο the****** και υποστήριζες τον stamo, VIP memberships κτλ. Τι έγινε και έφυγες? (Θα φάω βρίσιμο με τα offtopic μου. Απάντησε μου αν θέλεις σε pm )
Undercover22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ΓΙατί να το κάνω φίλε εγώ αυτό...; Δεν είμαι ναζί σαν τον Στάμο.. Είμαι mod σε άλλο warez forum και δεν έχουμε vip members εκεί.. Άρα από αυτό πρέπει να καταλάβεις ότι δεν είμαι τύπος που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους άλλους για το δικό του συμφέρον.. Άλλωστε αν με ήξερες από πριν δεν θα το έλεγες αυτό.
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Undercover22, πάντως θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς κάνει αυτός που τον κραζεις τόσο...... Είμαι περίεργος, γιατί ειλικρινά δεν τον ξέρω καθόλου (ούτε καλά, ούτε ασχημα)!!!
Undercover22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είπα τπτ στον Κοσμά εγώ.. Απλά είπα να μην χάνει χρόνο υπηρετώντας τον Στάμο.. Γιατί είναι αχάρηστος ο Στάμος και όλοι οι κόποι που θα κάνει θα πάνε χάμενοι.. Αν έχει παιδιά ο Κοσμάς, αντί να βοηθάει τον Στάμο να βγάζει λεφτά να ασχοληθεί με τα παιδιά του, την καλύτερη δουλειά θα κάνει..
greekboy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 οτι και να πειτε δεν τον σωνεται το θεμα με τον Σταμο...βγαζει λεφτα απο τις τσεπες των users.- τους εκμεταλευεται,και ειδικα στον τρακερ που απο εκει εχει βγαλει τα πολλα λεφτα με το αθλιο p2l συστημα που εχει και τα τσεπώνει...
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 οτι και να πειτε δεν τον σωνεται το θεμα με τον Σταμο...βγαζει λεφτα απο τις τσεπες των users.- τους εκμεταλευεται,και ειδικα στον τρακερ που απο εκει εχει βγαλει τα πολλα λεφτα με το αθλιο p2l συστημα που εχει και τα τσεπώνει... ρε σεις, θα μου εξηγήσει κάποιος εμένα του ανίδεου τι κάνει αυτός , και κερδίζει χρήματα, τι σύστημα έχει?
antreaslam Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 greekboy, το πιασα το....υποννοούμενο!!!! Αυτό το κάνει έχοντας ένα κλειστό τράκερ, ή ανοιχτό, και όποιος δε θέλει να ασχολείται με το ratio, πληρώνει τα 10ευρα? (επίσης, στο warez site του , το έχει μεν κλειστό, αλλά τα περισσότερα τα προσφέρει και στους ΜΗ vip μέλη του)! Πάντως, τώρα καταλαβαίνω γιατί πολλά μέλη της κοινότητας καταφέρονται εναντίον του....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πείτε τα με pm...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.