KOSMAS73 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Η GMTeam ψάχνει για άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στις μεταφράσεις ταινιών. (ερασιτεχνικά πάντα) Όποιος νομίζει οτι μπορεί και θέλει να βοηθήσει, ας μου στείλει ένα πμ η ας στείλει μέιλ στο [email protected] ΥΓ: Εννοείτε πως ότι κάνουμε το κάνουμε για την πλάκα και το χόμπι μας και γίνετε αφιλοκερδώς
Undercover22 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ναι εμείς θα μεταφράζουμε για να κερδίσει το αφεντικό σας (Σταμούλης) χρήματα.. Άντε φύγετε από εδώ ρε έξυπνοι.... Ουστ...................
fck23 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ΥΓ: Εννοείτε πως ότι κάνουμε το κάνουμε για την πλάκα και το χόμπι μας και γίνετε αφιλοκερδώς Φίλε, Στάμος και αφιλοκερδώς & χόμπι, δεν πάνε μαζί!!! Πλάκα μας κάνεις; Οι περισσότεροι από σας είστε mod και uploader στο μαγαζί του....Μήπως ψάχνεις για ^*%*(&^)*_(λογοκρισία); ΥΓ: Και μιας και είσαι και μεταφραστής το "Εννοείτε", και το "Γίνετε", δεν γράφεται έτσι...
azio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 χαχα, πολυ εξυπνος ο τυπος..για την πλακα μας λεει και το χομπυ μας..ναι θα ερθω για πλακα να σου μεταφραζω..οτι να ναι..
KaizerSoze Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ερωτηση για μενα που δεν τα ξερω αυτά. Ο Σταμος ποιος είναι;
KOSMAS73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 καταρχήν ότι υπότιτλο μεταφράζει κάποιος απ την ομάδα τον ανεβάζουμε κατευθείαν σε όλα τα γνωστά site με υπότιτλους, όποτε και μπαίνει σε όλα τα φόρουμ και σε όλους τους τράκερ και νοικιάζετε όλοι τις ταινίες. Αν ήταν θα τους κρατάγαμε και θα τους βάζαμε μόνο εκεί. Το τι κάνει ο Στάμος και κάθε Σταμος γούστο του και καπέλο του, εμείς ήμασταν μερικά άτομα που άλλοι ανέβαζαν και άλλοι μετάφραζαν και είπαμε να το κάνουμε λίγο πιο ομαδικό και οργανωμένο για τον χαβαλέ μας και μόνο. Από κει και πέρα δεν θα κάτσω να απολογηθώ κιόλας, φαντάζομαι ταινίες και υπότιτλους όλοι από κάπου θα κατεβάζετε….
soturin Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 ...και σε όλους τους τράκες και νοικιάζεται όλοι τις ταινίες... ... Αν ήταν θα τους κροτάγαμε... άουχ!
KOSMAS73 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 άουχ! τι έγινε πόνεσες εσυ; -----Προστέθηκε 7/12/2008 στις 10 : 29 : 39----- ναι εμείς θα μεταφράζουμε για να κερδίσει το αφεντικό σας (Σταμούλης) χρήματα.. Άντε φύγετε από εδώ ρε έξυπνοι.... Ουστ................... Εσύ έκανες εγγραφή για να απαντήσεις σε μένα; Γιατί είδα ένα μήνυμα έχεις… χαχα, πολυ εξυπνος ο τυπος..για την πλακα μας λεει και το χομπυ μας..ναι θα ερθω για πλακα να σου μεταφραζω..οτι να ναι.. Φαντάζομαι θα είδες αρκετές ταινίες που κάποιος μετέφρασε τζάμπα και για την πλάκα του ε; δηλαδή είναι μ@λ@κ@ς που κάθισε και μετέφρασε…
Greco77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Όλοι εσείς οι έξυπνοι δεν μπορείτε φυσικά να πιστέψετε πως κάτι μπορεί να γίνεται αφιλοκερδώς...τρέχετε όμως όλοι να κατεβάσετε ταινίες για να τις δείτε πιο γρήγορα...και εννοείται αφιλοκερδώς. Ε όχι λοιπόν, έγώ κάνω υπότιτλους για την πλάκα μου και επειδή μ'αρέσει, τουλάχιστον τώρα, να κάνω αυτό παρά να βλέπω τις ταινίες. Ο Σταμούλης κάνει τη δική του δουλειά όπως και όλοι οι υπόλοιποι. Δηλαδή το παρόν site δεν έχει ούτε μία διαφήμιση;
kaiowas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Η συγκριση του τι κανει ο Κοσμας73 με τον Σταμουλη πιστευω ειναι λιγο ακυρη. Ειμαι γραμμενος και στο αλλο σαιτ που αναφερεστε και δεν νομιζω ο Κοσμας73 να βγαζει λεφτα απο τα vip membership του Σταμουλη. Μη πεφτετε να τον φατε ο ανθρωπος μπηκε να ζητησει βοηθεια στις μεταφρασεις οχι να υποχρεωσει κανεναν να πληρωσει για membership. Εγω που μαι απλος member εδω και καιρο στο εν λογω σαιτ δεν εχω υποχρεωθει να πληρωσω για τους υποτιτλους του τιμ τους.
Undercover22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 @Kosmas Είμαι γραμμένος εδώ και καιρό.. Δες την ημερομηνία εγγραφής. Μην γίνετε τόσο βλ.... σαν το αφεντικό σου.. Α, μη ξεχάσεις να του πεις ένα γεια από μένα.. Πες PsychoGR και θα καταλάβει αυτός... + θΑ ΣΟΥ ΈΛΕΓΑ πριν κάνεις κάτι για τo ****** να ψάξεις λίγο στο internet να δεις τι λένε για to ****** και τον Στάμο.. οκ?
tolis_01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πες PsychoGR και θα καταλάβει αυτός... Είσαι ο PsychoGR????
tolis_01 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 ναι φίλε.. γιατί; Απλά σε θυμάμαι απ'το the****** (κι εσύ πρέπει να με θυμάσαι, σου είχα κάνει τη ζωή λίγο δύσκολη )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.