butcher13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Οπως επαιζα σημερα ξαφνικα κολλησε το παιχνιδι και απο εκεινη τη στιγμη το blu ray δεν μου βλεπει τα δισκακια. Πηρα τηλ. το service στο Χαλανδρι και μου ειπαν να μου την αλλαξουν με μια ανακατασκευασμενη με εγγυηση 3 μηνων. Απο forums διαβασα οτι αυτο το προβλημα ειναι πολυ συχνο στα 40gb ps3 και οτι πολλοι εχουν αλλαξει και 2 και 3 φορες την κονσολα. Οι 3 μηνες εγγυηση μου φαινονται πολυ λιγοι. Εχει παει κανεις στο Χαλανδρι (service) να μου πει τι παιζει και γενικα τι πρεπει να κανω με το θεμα εγγυησης;
panbil Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 αν την εχεις λιγοτερο απο 2 χρονια να απαιτησεις να αλλαχθει η κονσολα στην εγγυηση αν δεν το δεχτουν και σου πουν οτι η σονυ δινει 1 χρονο εγγυηση καταγγελια στο υπουργειο εμποριου και στο εκποιζω απο οσο γνωριζω υπαρχει νομος για 2ετη εγγυηση οποτε πρεπει να στην αντικαταστησουν οσο για την κομετρον ειναι στο χαλανδρι σε ενα οικημα μια σταλια απο οτι θυμαμαι ειχα παει το δικο μου για αντικατασταση αλλα ημουν μεσα στο 1 χρονο που λενε αυτοι και μου εβγαλαν απο ενα κουτι ενα καινουριο και μου το εδωσαν α! και μολις στο αλλαξουν να ζητησεις και μια αποδειξη γιατι συνηθως δεν δινουν γιατι ανανεωνεται η εγγυηση
Socratis_g Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 http://www.yellowdog.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=30
butcher13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 αν την εχεις λιγοτερο απο 2 χρονια να απαιτησεις να αλλαχθει η κονσολα στην εγγυηση αν δεν το δεχτουν και σου πουν οτι η σονυ δινει 1 χρονο εγγυηση καταγγελια στο υπουργειο εμποριου και στο εκποιζω απο οσο γνωριζω υπαρχει νομος για 2ετη εγγυηση οποτε πρεπει να στην αντικαταστησουν οσο για την κομετρον ειναι στο χαλανδρι σε ενα οικημα μια σταλια απο οτι θυμαμαι ειχα παει το δικο μου για αντικατασταση αλλα ημουν μεσα στο 1 χρονο που λενε αυτοι και μου εβγαλαν απο ενα κουτι ενα καινουριο και μου το εδωσαν α! και μολις στο αλλαξουν να ζητησεις και μια αποδειξη γιατι συνηθως δεν δινουν γιατι ανανεωνεται η εγγυηση την εχω κατι λιγοτερο απο 1 χρονο. Εσενα σου δωσανε εγγυηση για το μηχανημα που πηρες απο την κομετρον και αν ναι ποσους μηνες σου δωσανε.
basilis5 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 οι εταιριες συνηθως διατηρουν το δικαιωμα να σου αντικαταστησουν το ελαττωματικο μηχανημα η εξαρτημα με ενα που λειτουργει εξισου καλα, και οχι κατ αναγκη καινουργιο. για μενα μην τυχον δεχτεις μεταχειρισμενη κονσολα σαν αλλαγη. το ερωτημα ειναι, γιατι στον προηγουμενο το αλλαξαν και σε εσενα δινουν το δικο του χαλασμενο και επιδιορθωμενο; επισης αν εχεις παραπανω απο 3 μηνες ακομα εγγυηση στο πλει, μην τυχον και δεχτεις μονο με 3 μηνες εγγυηση αν υποθεσουμε οτι δεχτεις να [παρεις την επιδιορθωμενη κονσολα. αυτα απο εμενα
Mr_Terror Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 με την αποδειξη αγορας να το πας στην κομετρον.Θα σου το αντικαταστησουν με καινουργιο αφου το εχεις λιγοτερο απο χρονο. Μην πνιγεσαι σε μια κουταλια νερο.
panbil Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ναι ρε φιλε εχει δικιο ο τερρορ αφου εισαι κατω απο χρονο πηγαινε με την αποδειξη αγορας και θα σου δωσουν αλλη απο οσο ξερω οι κονσολες που δινονται ειναι ανακατασκευασμενες απο το εργοστασιο δεν τις ανοιγουν εδω καθολου ετσι μολις πας με την παλια θα σου δωσουν μια καινουρια αμεσως εφοσον υπαρχει στοκ εγω δεν πηρα αποδειξη γιατι ηταν ιδιαιτερη περιπτωση και δεν με ενοιαζε και τοσο και ηταν και στον πρωτο μηνα αγορας επαναλαμβανω ιδιαιτερη περιπτωση και το μονο που με ενοιαζε ηταν να αντικατασταθει οπως και εγινε μονο με την αποδειξη αγορας
gherudos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μην ξεχάσετε να κάνετε deactivate το account σας πριν το δώσετε.
butcher13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 πηγα απο το service και μου δωσανε μια ανακατασκευασμενη κονσολα με εγγυηση 3 μηνων. H δικη μου εγγυηση τελειωνε στο τελος του μηνα. Εμενα προσωπικα μου φαινονται πολλοι λιγοι οι 3 μηνες εγγυηση αλλα ετσι ειναι η πολιτικη της sony. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας
jimspy Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 πηγα απο το service και μου δωσανε μια ανακατασκευασμενη κονσολα με εγγυηση 3 μηνων. H δικη μου εγγυηση τελειωνε στο τελος του μηνα. Εμενα προσωπικα μου φαινονται πολλοι λιγοι οι 3 μηνες εγγυηση αλλα ετσι ειναι η πολιτικη της sony. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας βασει νομου ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν εγγυηση 2 χρονων.....δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ευκολα μπορεισ να το διεκδικησεις ..... κ πολλα παιδια εχω ακουσει οτι πηραν εγγυηση 2 χρονων επιπλεον οπως λεει ο νομος.....
basilis5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 βασει νομου ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν εγγυηση 2 χρονων.....δεν ξερω αλλα νομιζω οτι ευκολα μπορεισ να το διεκδικησεις ..... κ πολλα παιδια εχω ακουσει οτι πηραν εγγυηση 2 χρονων επιπλεον οπως λεει ο νομος..... εγω παλι δεν εχω ακουσει κανεναν, και κανεναν επισης να χει παει δικαστικα, μονο εμενα
Getta Robo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μου λεγανε τα ιδια (sony Χαλανδρι), σε χαλασμενη κονσολα. Τους ειπα πως θα τους βγαλω εδω, και οτι θα εκανα καταγγελια, και μου δωσανε καινουργιο μηχανημα. Μεταξυ μας, θα ηθελα να μου το παιξουν δυσκολοι, μπας εβγαζα και κανα φραγκο
jimspy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Υπ'αριθμ: 3043 του 2002 και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεbως στο τεύχος 192 στις 21 Αυγούστου 2002 Τα βασικά σημεία: 1) Η ελάχιστη διάρκεια εγγύησης είναι τα 2 ΧΡΟΝΙΑ. Τελεία και παύλα 2) Από τον παραπάνω νόμο ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ τα προϊόντα πληροφορικής ότι κι αν σας λένε στο κατάστημα. 3) Η εγγύηση ανανεώνεται αυτόματα για ΟΛΗ την διάρκειά της ως προς κάθε ΝΕΟ προϊόν αντικατάστασης ή ως προς κάθε ανταλλακτικό. 4) Αν ενα νέο προϊόν που χαλάσει προκαλέσει και άλλες ζημιές αξίας άνω των 500 ευρώ, τότε δικαιούστε αποζημίωση. 5) Στις αγορές του Internet μπορείτε να επιστρέψετε -μέσα στις πρώτες 10 μέρες από την ημερομηνία ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ- ένα προϊόν και να πάρετε τα χρήματα πίσω απλώς και μόνο εαν ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΓΝΩΜΗ 6) Εαν η συσκευασία ενός προϊόντος που έχετε παραγγείλει από το Internet είναι στραπατσαρισμέ νη τότε ΜΗΝ το παραλλάβετε. Μετά ΔΕΝ θα δικαιούστε αντικατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.