washcloud Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Πας Πλαίσιο με το pc ανά χείρας, και είτε "βρίσκουν τη λύση" επιτόπου, είτε δοκιμάζουν αλλού τον δίσκο και βρίσκουν ότι έχει πρόβλημα...
PETERANOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Πας Πλαίσιο με το pc ανά χείρας, και είτε "βρίσκουν τη λύση" επιτόπου, είτε δοκιμάζουν αλλού τον δίσκο και βρίσκουν ότι έχει πρόβλημα... Πήρα το δίσκο παραμάσχαλα τον πήγα στο κατάστημα και μου δώσανε έναν καινούριο, τελικά είχε πρόβλημα ο δίσκος!!!!!:lol: Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!!!!
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ...και η δικιά μου η παράλειψη αναφορικά με τη "βοήθεια" που δόθηκε από 'μένα, ήταν αυτή : Όταν πατάω enter στο SATA 3 που είναι ο καινούριος σκληρός δεν μου βγάζει τα χαρακτηριστικά του δίσκου, τελικά φαίνετε στο BIOS η όχι??? ...σήμερα το πρόσεξα... (...γιατί όταν επέμενα πριν "δεν έχει κάποιο είδους πρόβλημα" ήταν όταν θεωρούσα ότι εφ' όσον τον βλέπει το BIOS, δεν υπάρχει περίπτωση καινούριος δίσκος να έχει πρόβλημα "μόνο στο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ"...μόνο που όπως είπα, εσύ είχες ΔΗΛΩΣΕΙ ήδη ότι ναι μεν "φαίνεται" σα συσκευή συνδεδεμένη -μέχρι εκείνο είχα δει- αλλά από "χαρακτηριστικά"...γιοκ) Αυτά για όσους τύχει να αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα, ας,,,μη παρασυρθούν απ' την παράλειψή μου.
SwAToNeR Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 washcloud αυτό παίζει να φταίει και απο bios όμως σε ψιλο παλιές mobo.
washcloud Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 ..."λίγο δύσκολο" θα έλεγα SwAToNeR... Aν εξαιρέσεις για εποχές PIII , όπου είχαν αρχίσει να βγαίνουν οι LBA δίσκοι, γενικώς δεν έχω συναντήσει πρόβλημα αναγνώρισης δίσκου από το BIOS...Και αν τύχει, μάλλον θα είναι πολύ σπάνιο... Στη συγκεκριμένη δε περίπτωση, όπως....αποδείχτηκε δεν ήταν αυτό το θέμα... Αν και δεν έκανες άσχημα που η "τελευταία προσπάθεια" που είχες προτείνει ήταν ένα BIOS update...
SwAToNeR Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 E δεν έμενε κάτι άλλο μετά. Bios update ή αλλαγή δίσκου ήταν. . Απλά επειδή τον έβλεπε στο bios αλλά όχι στα χαρακτηριστικά και σε είδα οτι κάτι είχεσ στο μυαλό σου δεν ανακατεύτηκα. Δεν ήμουν και 100% σίγουροσ για δίσκο. Παίζει να ήταν και κάτι που δεν έχω δεί. Ίσως σε άφησα να βασανίζεσαι τσάμπα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.