michalokostas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 προσφατα αγορασα την εν λογο καρτα με μοναδικο κριτιριο το 3πλο interface συνδεσης που διαθετει. D-SUB/DVI/HDMI Εχω -μια οθονη (d-sub) -μια τηλεοραση plasma (ΗDMI) -εναν προτζεκτορα (d-sub) το προβλημα εχει ως εξης: εαν συνδεσω και τα 3 πανω στην καρτα γραφικων, το control panel της nvidia δεν εμφανιζει και τις 3 συσκευές.μονο σε ζευγαρια... οταν συνδεθει η οθονη στο dvi και ο προτζεκτορας στο d-sub (η πλασμα παντα ειναι στο hdmi) δεν βλεπει τον προτζεκτορα(δηλαδη το d-sub) αν συνδεσω την οθονη στο d-sub και τον προτζεκτορα στο dvi......χανει το hdmi......... Δεν μου φαινεται καθολου λογικο να μην μπορω να δω και τις 3 εξοδους μαζι. Οχι να τις παιξω ταυτοχρονα,αλλα τουλαχιστων να επιλεγω εγω ποια ζευγαρια θα παιζουν. Η ολη αγορα εγινε καθαρα επειδη δεν ηθελα να συνδεω και να ξεσυνδεω βισματα. το ακομα πιο κουλο ειναι οτι εδω και 5 χρονια με καρτες των 50 -60 ευρω εκανα τη δουλεια μου αψογα (απλα αντι για hdmi ειχα s-video). Καμια ιδεα????
michalokostas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Αγόρασα σπλίτερ(το 1 dvi se 2 d-sub).Έβαλα την οθόνη και τον προτζέκτορα αλλά δυστυχώς είχα πάρα πολλές απώλιες.Τα γράμματα στην οθόνη μου φαίνονταν πάρα πολύ θολά. Μήπως έχει κανείς την ίδια κάρτα γραφικών?Τι να πω ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.