TrackM@steR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπερα σας. Εχω συνδεση DSL χρησιμοποιωντας ενσυρματο router.Αντιμετωπιζω την εξης περιεργη κατασταση-προβλημα:οταν γινεται διακοπη ρευματος στο σπιτι για διαφορους λογους,η ταχυτητα συνδεσης μου πιανει το μεγιστο και κατεβαζω με 1.2ΜΒ/sec.Μετα ομως απο το πρωτο κλεισιμο του υπολογιστη η ταχυτητα μου πεφτει στα 200ΚΒ/sec και παραμενει εκει.Μπορειτε να μου δωσετε μια εξηγηση για το φαινομενο αυτο?Γιατι δηλαδη μετα απο διακοπη ρευματος πιανω την μεγιστη ταχυτητα που μπορω να σηκωσω αλλα μετα πεφτει και παραμενει σταθερη στα 200?Να σας πω οτι αν και εχω 24αρα,το router εχει κλειδωσει στα 11-12Mbps. :S Ευχαριστω πολυ!!!
madsc Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχει να κάνει η διακοπή ρεύματος με την ταχύτητα της adsl στον δικό σου υπολογιστή. Πιθανότατα έχει να κάνει με το συνολικό traffic στο dslam που ανήκεις. /sc
TrackM@steR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχει να κάνει η διακοπή ρεύματος με την ταχύτητα της adsl στον δικό σου υπολογιστή.Πιθανότατα έχει να κάνει με το συνολικό traffic στο dslam που ανήκεις. /sc Τελικα λογω εργασιων στο σπιτι τυχαινει να εχουμε πτωση ρευματος και οντως παιδια καθε φορα που γινεται αυτο εχω επαναφορα μεγιστης ταχυτητας στο internet.Δεν ειναι το traffic στο dslam.Απλα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο.Μηπως γινεται καποιο reset στο router και πιανω αυτες τις ταχυτητες μεχρι το επομενο restart του pc? Οποιαδηποτε λυση δεκτη.Ευχαριστω πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.