aris4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πώς μπορώ να φτιάξω καινούρια ιστοσελίδα.
nik1992 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τι γνωσεις προγραμματισμου εχεις? Αν ξερεις εστω τα βασικα aka html, αλλιως μαθαινεις, βλ. http://w3schools.com Για την φιλοξενια και το ονομα, τα νοικιαζεις ειτε δωρεαν ειτε επι πληρωμη. Αν γινεις λιγο πιο αναλυτικος θα σου πουμε περισσοτερα.
alexandr0s Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Όπως έφτιαξες και την παλιά. lawl :-D:-D
Wise_One Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Αν δε θες να μπλεχτείς με HTML και τέτοια, μπορείς να ξεκινήσεις με κάποιες υπηρεσίες που με απλό drag'n'drop σου φτιάχνουν ένα website σε λίγη ώρα. Google Sites Weebly Homestead ZyWeb Jimbo Webs Πάντως πίστεψέ με, με λίγη HTML και CSS κάνεις εύκολα ένα απλό website. Κι εγώ έτσι ξεκίνησα. Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο αλλά αν μη τι άλλο είμαι περήφανος γι' αυτό που έκανα για τον απλούστατο λόγο ότι το έκανα εγώ! Εντελώς στατικό βέβαια αλλά στην τελική μαθαίνεις... link
Filos19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 καλά, το στατικό site είναι ότι πιο εύκολο πλέον. Βάζεις ένα dreamweaver και σε 2 ώρες το παίζεις "επαγγελματίας" όπως κάνουν πολλοί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.