aris4ever Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ποιο πιστεύετε ότι είναι καλύτερο.Το nba live 2009 ή το nba 2K9.Με ενδιαφέρει η άποψή σας και περιμένω απαντήσεις.
s33k3rgr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εχω δοκιμασει και τα δυο παιχνιδια παιχνιδια σε demos στο ps3. Εχουμε και λεμε. NBA 2K: + Αρκετα πιο sim απο το live + Ελαφρως ανωτερα γραφικα απο το live (τα γραφικα ειναι και θεμα γουστου) !! Δυστυχως δεν μπορω να σου πω για το online διοτι δεν το εχω το παιχνιδι (το ιδιο ισχυει και για το live) NBA Live: +Θα ακουσεις απο πολλους ισως οτι το live ειναι μεγαλη μουφα και τα σχετικα. Δεν συμφωνω με αυτους που τα λενε αυτα. Ειναι αρκετα καλο παιχνιδι και πολυ ανερχομενα. Αν δηλαδη συνεχισει να βελτιωνεται ετσι προβλεπω καποια στιγμη στο μελλον να παιζουν ολοι live. Ετσι οπως εγινε με το fifa και το pro. + Ειναι λιγοτερο sim απο το 2Κ. Πιο arcade αισθηση αλλα οχι πολυ arcade Αν εδινα καποια βαθμολογια στα δυο θα ηταν: ΝΒΑ Live : 8.5/10 ΝΒΑ 2Κ : 8.8/10 Τελος θα σου ελεγα να δοκιμασεις τα demo αν γινεται....
privateer Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Χάλια και τα 2. Ιδίως το 2κ μεγάλη πατάτα φέτος. Παίξε το 2κ8 είναι καλύτερο και απο τα 2
frou-frou Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Για μένα είναι το καλύτερο 2k που έχει βγεί ποτέ το φετινό. Έχοντας παίξει και τα 2K7 και 2Κ8 σε 360 με το που έπαιξα το φετινό δεν ασχολήθηκα με τα περσινά αν και ειχα αφήσει πρωταθλήματα στην μέση. Δεν το λέω μόνο εγώ αλλά και τα περισσότερα reviews από όλα τα έγκυρα sites. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του Gamespot στην κριτική του που το θεωρώ κορυφαίο. <<Gameplay is excellent>> Πραγματικά είναι το μόνο 2Κ που κάνεις πραγματικά ότι θέλεις εσύ. Ο έλεγχος του παίκτη είναι απίστευτος και τρομερή βελτίωση στην άμυνα και στις τάπες. Για όσους ενδιαφέρονται πηγή http://www.gamerankings.com Για το nba live δεν έχω ασχοληθεί και πολύ. Τα 2-3 χρόνια έχει εξελιχθεί αρκετά με την έλευση των next generation κονσολών αλλά για να χτυπήσει το nba2k στα ίσα θέλει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα. Το μόνο Nbalive που πραγματικά με είχε πορώσει να παίζω ήταν το Nba live 95 στο Pc που το έχω αυθεντικό. Πραγματικά απόλαυση.
teofross Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Συμφωνω απολυτα με s33k3rgr. Απο κει και μετα για 1η φορα φετος το live ειναι ανωτερο σε καποια σημεια.Τωρα το ποιο ειναι καλυτερο δυσκολο.Ειναι πολυ κοντα και τα 2.Για εμενα λιγο καλυτερο το 2κ.Εχουν και τα 2 ενα τρισαθλιο ελλατωμα που σε κανει να θες να τα βγαλεις απο το tray σε καποια φαση ενω κατα τα αλλα ειναι ωραια. Στο 2κ ο αθλιος τροπος που παιζει το cpu απο allstar level και ανω που ειναι cheating Στο live o απιστευτα γρηγορος τροπος που σουταρουν οι παικτες με αποτελεσμα να μην μπορεις σχεδον ποτε να βγαλεις μια αμυνα ψιλα πανω στο σουτ.Τρως το καλαθι και μετα πηδας... Παιξε κανα ντεμο να δεις πιο σου ταιριαζει
teofross Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδια αν ξερει κανεις.Στο live09 εχω κανει edit player ratings και αφου σωνονται τα rosters ξεκιναω ενα πχ Fiba champioship και παιζω με τα αλλαγμενα rosters.αφου παιξω ενα game και σωσω και κανω quit μου βγαζει μηνημα οτι μολις βγω θα ξαναφωρτοθουν ta default rosters και για να βαλω τα δικα μου παλι πρπει να κανω load rosters.Το θεμα ειναι οτι οταν παω να συνεχισω το tournament me load game, ακομα και αν απο πριν εχω ξαναφορτωσει τα rosters με load παντα συνεχιζει το game αλλα με τα default rosters και οχι με τα δικα μου.Ξερει καποιος τι πρεπει να κανω ή ειναι bug και μολις κανεις exit to tournament δεν μπορεις να ξαναφορτωσεις τα rosters σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.