nyne Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 μια και ειναι η δουλεια μου να σου πω οτι δεν υπαρχουν εμπορικες εφαρμογες τετοιου ειδους σε mac(ελληνικες) αλλα κ να εβρισκες δεν θα ειχες υποστηριξη...Ολοι οι φορολογικοι px taxmanager,algobox κτλ θελουν σειριακη θυρα...θες ενα φθηνο pc και εκανες την δουλεια σου...
elvisjedi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Επισης να προσθεσω οτι με αρκετες εφαρμογες η λυση με usb ανταπτορα (για την θυρα com φορολογικου) δεν λειτουργει και τοσο σωστα (στην δουλεια θελαμε να συνδεσουμε φορολογικο {x-code} με λαπτοπ και δεν τα καταφεραμε) Πιστευω παρομοια προβληματα θα υπαρχουν και με το imac. υπαρχει βεβαια η λυση να παρει το imac για ολες τις δουλειες και μια μικρη ταμειακη (εχουν αρχισει να κυκλοφορουν κατι πολυ στυλατες λιλιπουτειες!) για τις αποδειξεις
papahlamidas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου εγώ κάποτε έβαζα fiscal εκτυπωτές και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι drivers είναι όπως λέει και ο Snollygoster GTP! Εντελώς!
Fozzy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Άρα το ξεχνάμε και πάμε σε pc Eυχαριστώ παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.