nyne Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 μια και ειναι η δουλεια μου να σου πω οτι δεν υπαρχουν εμπορικες εφαρμογες τετοιου ειδους σε mac(ελληνικες) αλλα κ να εβρισκες δεν θα ειχες υποστηριξη...Ολοι οι φορολογικοι px taxmanager,algobox κτλ θελουν σειριακη θυρα...θες ενα φθηνο pc και εκανες την δουλεια σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elvisjedi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Επισης να προσθεσω οτι με αρκετες εφαρμογες η λυση με usb ανταπτορα (για την θυρα com φορολογικου) δεν λειτουργει και τοσο σωστα (στην δουλεια θελαμε να συνδεσουμε φορολογικο {x-code} με λαπτοπ και δεν τα καταφεραμε) Πιστευω παρομοια προβληματα θα υπαρχουν και με το imac. υπαρχει βεβαια η λυση να παρει το imac για ολες τις δουλειες και μια μικρη ταμειακη (εχουν αρχισει να κυκλοφορουν κατι πολυ στυλατες λιλιπουτειες!) για τις αποδειξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε μου εγώ κάποτε έβαζα fiscal εκτυπωτές και μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι οι drivers είναι όπως λέει και ο Snollygoster GTP! Εντελώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fozzy Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Άρα το ξεχνάμε και πάμε σε pc Eυχαριστώ παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.