valantis315 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Γνωρίζει κάποιος να μου πεί αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να εντοπίζει εάν υπάρχει ενεργό firewall στο pc? Ενώ όλα παιζούν κανονικά και έχω απενεργοποιημένο firewall παντού-> 1. Router 2. Windows Και δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιπλέον για firewall, κάτι μου κόβει την σύνδεση με το limewire. Το limewire κάνει προσπάθεις να συνδεθεί αλλα δεν στέλνει/ λαμβάνει δεδομένα. Όποιος έχει ιδέα για το τί μπορεί να συμβαίνει ας μου απαντησει
karakostk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Εάν δεν απατώμε πρέπει να κάνεις forward τα TCP & UDP port 6346 από Router σου στο IP σου.
koulis20 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Κανε απεγκατασταση του Limewire και ξαναεγκατεστησε το.Ενεργοποιησε το Firewall και στα δυο.Τωρα εχεις δυο λυσεις η το αφηνεις και παιζεις με UPnP το οποιο πρεπει να ειναι ενεργοποιημενο και στο router σου και στο Limewire στο preferences αλλα και στις εξερεσεις στο Windows Firewall και η αλλη λυση ειναι να κανεις port forward στο router σε συνδιασμο με το limewire.http://portforward.com/ Καλη τυχη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.