Προς το περιεχόμενο

adsl router βοηθεια...

thanosgen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα modem αλλα θελω να παρω modem router για να συνδεεται και ο φιλος μου..μπορειται να μου προτεινετε καποιο φτηνο και καλο???

εχω δει αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612360

τι λετε?

α,και κατι ακομα:

Μπορω να βαλω modem adsl σε γραμμη adsl2 8MB ??

Δημοσ.

πω ρε μανια ολοι μετα tp link επειδη ειναι φτηνα.πηγαιντε παρτε τp link και οταν δεν θα παιξει παρτε τον Provider που κανενας δεν το υποστηριζει και πειτε δεν παιζει.τοσα καλα ρουτερακια σε αυτο βρηκες?linksys wag200,zyxel 660,speedtouch.siemens sl2 -141..β.ta 8 mbit κανονικα ειναι απλο adsl.

to g.dmt δηλαδη το απλο adsl παιζει μεχρι 8 mbit.αλλα το θεωρω πολυ βλακεια να παιζεις με μοντεμ.ειναι οτι χειροτερο και πιο ασταθες υπαρχει και δεν μπορεις να δωσεις σε αλλον παρα μονο με Ics και με ενα pc να κεει συνεχεια.

Δημοσ.

η αυτο που ειπε ο φιλος πιο πανω η ολα αυτα που σου ειχα γραψει εγω πιο πανω.το καλυτερο για μενα ειναι speedtouch μετα siemens sl2 141 απο αποψη σταθεροτητας.πολυ καλα zyxel και σκυλια οπως και τα Linksys wag200 kai to parapano μοντελο.

Δημοσ.

αυτο με της τεσσερις θυρες το μηχανημα το εχω αγορασει ηδη.εγω το μονο που θελω ειναι ενα ενσυρμμαο modem router...

καταλαβατε????

Δημοσ.

εσυ δεν εχεις καταλαβει τι ζητας ακομα.την μια λες εχω μοδεμ και θελω μοντεμ ρουτερ τωρα λες θες ενα ενσυρματο μοδεμ ρουτερ.τι ακριβως θες να κανεις και τι εχεις τωρα?

Δημοσ.
παιδια εχω ενα modem αλλα θελω να παρω modem router για να συνδεεται και ο φιλος μου..μπορειται να μου προτεινετε καποιο φτηνο και καλο???

θελω ενα modem router με μια θυρα ethernet.εχω ηδη αυτο το μηχανημα με τις πεντε υποδοχες ethernet.

ποιο modem router μου προτεινετε?

Δημοσ.

εφοσον πλεον τα καλα ρουτερ εχουν 4 ethernet ποιος ο λογος να παρεις ενα που να εχει μονο μια.και εφοσον μπορεις με 5 10 ευρω παραπανω να παρεις και ασυρματο και κλειστο αμα δεν το χρησιμοποιεις.μπορει καποτε να το χρειαστεις.τι 30 ευρω τι 40.ενας καφες διαφορα ενταξει 2 καφεδες:P

kai για να καταλαβαινουμε καλυτερα τις λες αυτο με τις 5 ehternet λεγεται switch αν ειναι αυτο που καταλαβα.δεν το λεω ειρωνικα απλα ειναι πιο ευκολο για να σου απανταμε πιο συγκεκριμενα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...