Προς το περιεχόμενο

Service ESHOP απλα αθλιο!!!

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Εχω αφηει ενα υπ/στη (συνθεση απο δικα τους εξαρτηματα ),τον πηγα πρωι πρωι στις 9 στο Μενιδι(ενω μενω Κορυδαλλο) κ αυτο κατευθειαν απο δουλεια διοτι δουλευα νυχτα ωστε να μην κουραστουν τα παιδια κ το στελνουν πιο μετα στα κεντρικα .Οταν το πηγα λοιπον κατα τις 9΄ μου λεει το παληκαρι εκει πως σε 24ωρες θα ειναι ετοιμο :confused:!!! Χαρα εγω φευγω.

Με τα απο πολλα υστερα απο πολλα τηλεφωνηματα στα κεντρικα (ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΟ SERVICE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παιρνεις στα κεντρικα σε μεταφερουνε κ μετα απο λιγο νεκρωνει το νουμερο ) εχω αφηει 100 μηνυματα να με παρουν τηλεφωνο,οπως κ email ειχα στειλει αλλα ...

Ελπιζω απο αρχες τις αλλης βδομαδας νε ειναι ετοιμος κ ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΓΟΡΑΖΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς . Φιλαρακι μου πηγε στο πλαισιο εδωσε το pc του για ενα προβλημα με την καρτα γραφικων του κ το ειχε παει το απογευμα τον ενημερωσαν τι εφταιγε(δηλ.μετα απο τρεις ωρες το πηραν τηλ.) κ σε συνολο ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΩΡΕΣ τον πηραν τηλεφωνο να το παραλαβη .

Απλα ελεος με το eshop,πηγα εναν υπ.στη που αποτελειται απο δικα τους εξαρτηματα κ Τι να πω ρε παιδια εγω ειμαι γκαντεμης οι ανικανοι αυτοι ? Ειμαι γανακτισμενος διοτι οχι κ τιποτα αλλο αλλος μενει χωρις υπ.στη για βλακεια δικια μου τελικα :mad: .

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να φανταστώ πως μέχρι να γίνει αυτό θεωρούσες γαμάτο το E-shop έτσι;Κάνε μια αναζήτηση στην ενότητα hardware και θα δεις πως δεν είσαι γκαντέμης...Φιλικά.

Δημοσ.

μην νιώθεις άσχημα φίλε μου, συμβαίνουν αυτά. Και στο ε-σοπ θα σου κάτσει στραβή και στο πλαίσιο και οπουδήποτε αλλού, έχει να κάνει και σε ποιανού τα χέρια θα πέσει (το Pc). Αν αρχίσεις να λες κόβω το τάδε μαγαζί γιατί μου έκανε αυτό και το άλλο, στο τέλος δεν θα μπορείς να ψωνίσεις απο πουθενά!

Υπομονή και κουράγιο!

Δημοσ.

Εμ, έχουν έξοδα τωρα για ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα με το eshop points... Και εγώ μετά απο παρόμοια γεγονότα δεν τόλμησα να κάνω αγορά απο εκεί ξανά. ΟΣο για το pc υπομονή, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Τι να πω... Σε ενα φιλο πιο πανω που λεει πως αν ειναι να σου κατση στραβη μπορει να σου κατσει οπουδηποτε συμφωνω απλως πλεον θα ελαχιστοποιω τις πιθανοτητες να μου γινει ξανα μην αγοραζοντας απο eshop κ θα πηγαινω αλλου .Παντως για το πλαισιο κ ενα αλλο φιλαρακι που το συζηταγαμε πριν λιγο αφησε τον υπ/στη του το μεσημερι κατα τις 14¨00 κ στις 18¨00 στο περιπου τον πηραν να περσει να το παρει.

-----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 05 : 54 : 16-----

Περαστικα μου ,θα περασει πιστευω την αλλη βδομαδα να ειναι ετοιμο ,χαιρετω.

Δημοσ.

'Εχει παραγίνει η κατάσταση. Ξεκαθάρισε τι θες να κάνεις τουλάχιστον. Δυσφήμιση στο eshop ή διαφήμιση στο πλαίσιο? Καλά πήγες το pc το πρωί και κανεις παράπονα που δεν το πήρες ακόμα στις 6 το απόγευμα? Και όσο για το πλαίσιο σε πληροφορώ πως πήγε συγκενικό μου πρόσωπο που δεν πολυασχολείται με υπολογιστές ένα pc για φτιάξιμο και κοιτάξαν να το κατακλέψουν. Ζητήσανε 300 ευρώ για να φτιάξουν ένα amd 1600 πέρσι τη στιγμή που είχε καεί απλά η Mb.

Δεν αμφισβητώ πως για να υπάρχουν τόσα ποστ για το eshop κάποιο πρόβλημα υπάρχει προφανώς αλλά έλεος πια. Και μην περιμένεις μ αυτή την ορθογραφία να σε παρει κανείς στα σοβαρά. Κι αν πήρες 100 τηλέφωνα από το πρωί μέχρι τώρα καλά κάνουν και δεν απαντάνε πια.

Δημοσ.
...σε πληροφορώ πως πήγε συγκενικό μου πρόσωπο ... Και μην περιμένεις μ αυτή την ορθογραφία να σε παρει κανείς στα σοβαρά. Κι αν πήρες 100 τηλέφωνα από το πρωί μέχρι τώρα καλά κάνουν και δεν απαντάνε πια.

ΑΝ έχει σχέση η ορθογραφία με το δίκαιο των ισχυρισμών...να μην σε πάρουμε και σένα στα σοβαρά...

Δημοσ.

εγω παιδια μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο το e-shop και πως μου φαινονται αρκετα εξυπηρετικοι. Ειχα παει μια φορα μια χαλασμενη μητρικη που ειχα (στο καταστημα του Μενιδιου, οπως και ο topic starter) και μου ειπαν πως σε δυο μερες να περασω για το πιστωτικο, ετσι και εγινε, σε δυο μερες με πηραν και μου ειπαν να περασω να το παρω. Δεν ξερω μαλλον ειναι αναλογως την περιπτωση :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν εσύ από ότι έγραψα κατάλαβες ότι το πρόβλημα είναι η ορθογραφία τότε δικαίωμά σου.

όσο να ναι όταν κράζεις για ορθογραφία καλό είναι να μην κάνεις και εσύ λάθη :P

είναι κάπως...lol :o

Δημοσ.
'Εχει παραγίνει η κατάσταση. Ξεκαθάρισε τι θες να κάνεις τουλάχιστον. Δυσφήμιση στο eshop ή διαφήμιση στο πλαίσιο? Καλά πήγες το pc το πρωί και κανεις παράπονα που δεν το πήρες ακόμα στις 6 το απόγευμα? Και όσο για το πλαίσιο σε πληροφορώ πως πήγε συγκενικό μου πρόσωπο που δεν πολυασχολείται με υπολογιστές ένα pc για φτιάξιμο και κοιτάξαν να το κατακλέψουν. Ζητήσανε 300 ευρώ για να φτιάξουν ένα amd 1600 πέρσι τη στιγμή που είχε καεί απλά η Mb.

Δεν αμφισβητώ πως για να υπάρχουν τόσα ποστ για το eshop κάποιο πρόβλημα υπάρχει προφανώς αλλά έλεος πια. Και μην περιμένεις μ αυτή την ορθογραφία να σε παρει κανείς στα σοβαρά. Κι αν πήρες 100 τηλέφωνα από το πρωί μέχρι τώρα καλά κάνουν και δεν απαντάνε πια.

μπραβο και συνχαρητηρια για το ηθος σου.ντρεπομαι για λογαριασμο σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...