VagosM Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πού στοιχιματίζεται στον ΟΠΑΠ ή σε καποίον book?
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εχω 4-5 χρονια να πατήσω σε προποτζίδικο... Περα από κανα τζοκερ στα μεγαλα τζακποτ (κι' αν σου κάτσει; ). Παίζω μόνο μεσω ιντερνετ πλεον. Υπάρχει θέμα στην ενοτητα του ιντερνετ.
imr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 και εγω ιντερνετ αλλα ρε γμτ χανω πολυ ευκολα τα λεφτα! Χανω την ''αισθηση του χρηματος'' και τα παιζω λες και ειναι στραγαλια
gerr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 και εγω ιντερνετ αλλα ρε γμτ χανω πολυ ευκολα τα λεφτα! Χανω την ''αισθηση του χρηματος'' και τα παιζω λες και ειναι στραγαλια Αυτός είναι και εμένα ο μόνος λόγος που με κρατάει στον ΟΠΑΠ. Έχεις περισσότερο την αίσθηση του χρήματος. Μέσω internet όσο να'ναι παρασύρεσαι. Ενώ στο πρακτορείο όταν δίνεις τα λεφτά τα λυπάσαι.. Βαριέσαι καμιά φορά να πας..
VagosM Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξέρω ποιο ετερεία να γραφτώ. λέω για τιν bet365?τι λέτε?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=221657
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.