dimitrisrun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στον κόσμο του MAC. Είμαι εδώ και 5 ημέρες χρήστης IMAC 20" . Λογικά μπόλικες απορίες, εάν και η προσαργογή μου στο MAC ήταν εντυπωσικά γρήγορη. Εκτός από το FASF DVD COPY το οποίο κάνει με ενά κλίκ ουσιαστικά αντογραφή DVD(είναι ακριβό όμως 100 €), υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα εύκολο στην χρήση(τουλάχιστον περισσότερο οικονομικό). Ψάχνω εύκολο για να μπορεί να αντιγράφει η γυναίκα μου ότι θέλει χωρίς να με ζαλίζει. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ρίξε μια ματιά στο HandBrake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Επίσης δες και http://www.mactheripper.org/ Εγώ χρησιμοποιώ το MTR για rip και το Handbrake για encode σε avi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.