gherudos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Τον Rayden δεν τον συμπαθούσα στο 2.Στο 4 είναι όλα τα λεφτά αλλά χωρίς χέρια πλέον εκτός κι αν του βάλουν εμφυτεύματα με nanomachines
xvagos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ας βγει και καινούργιο MGS και ας το βγάλουν όπου θέλουν, ποσώς με ενδιαφέρει. Εγώ θέλω να παίξω και άλλο MGS και δεν με νοιάζει αν ο Kojima san θέλει να το βγάλει ακόμα και σε... GameBoy. Θα το παίξω σε όποιο σύστημα και να πάει! Εν τέλει, νομίζω πως το Next MGS θα είναι -τουλάχιστον- κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα και απαρχή ενός καινούργιου franchise από την KONAMI. Για να δούμε...
Udontneed2know Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 http://www.n4g.com/NewsCom-242084.aspx?CT=1LOOOOOOOOOOOL αν ειναι αληθεια! from a page on famitsu that was deleted "METALGEARSODA日本2009年1月1日に発売される。それに加え、 METALGEARSODAはフリーDLCとしてエネルギードリンクの代用としてMGS4 " REGAIN "利用できるようになります" --- translate from google : METALGEARSODA Japan in 2009 on January 1, to be released. In addition, METALGEARSODA as a free DLC as a substitute energy drink MGS4 "REGAIN" will be available Και απο οτι φαινετε 10 λεπτα αργοτερα η συγκεκριμενη ειδηση κατεβηκε απο το site για ανεξηγητους λογους......Λετε να ειναι η ανακοινωση sodaς?ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧ kojima σου βγαζω το καπελο.Μονο εσυ τα κανεις αυτα(και φυσικα θα την κανω mport την σοδα αν και φοβαμαι μηπως ειναι gene incompatible ) προσεχετε μην απογοητευτειτε και πεσετε θυματα ενος ακομα αστειου του Kojima.
darklordvader77 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Τον Rayden δεν τον συμπαθούσα στο 2.Στο 4 είναι όλα τα λεφτά αλλά χωρίς χέρια πλέον εκτός κι αν του βάλουν εμφυτεύματα με nanomachines εεεμμ νομιζω πως του βαλανε! Εκτος κ αν κανω λαθος: Στο προτελευταιο βιντεάκι πριν του epilogue όπου επανενώνεται με την οικογενεια του (Rose και Raiden Junior [John]) αν παρατηρησεις το σωμα του φαινεται.. κανονικο! όσο μπορεις να πεις, εχει κατι σκαλισματα. απ τον εξωσκελετο. Αλλά τα χερια του τα χει ο ανθρωπος! Μιας κ το ανεφερες, στο 2 ηταν πραγματικα εριστικός! Στο 4 γαμαγε, αλλα δεν ηξερε κ πολυ τον λογο ;-) Γενικα τα χε ψιλοπαιξει μετα την ιστορια με τους Patriots..
Rubin074 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρουμε αν στην παραγωγή του επόμενου Metal Gear θα είναι ο Kojima; Γιατί όλο λέει ότι "αυτό το Metal Gear είναι το τελευταίο μου" και τσουπ ως διά μαγείας συμμετέχει και στο επόμενο!
anamenos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 για εμένα ότι και να γίνει η KONAMI , ήταν ,είναι και θα είναι η ποιο μισητή εταιρία...
haloking Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 για εμένα ότι και να γίνει η KONAMI , ήταν ,είναι και θα είναι η ποιο μισητή εταιρία... TIP: Δεν φτιάχνει ο Kojima το PES:lol:
Toufas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 δεν εχω παιξει κανενα απο τα αλλα της σειρας παντως για αυτο δεν με ενθουσιαζει ο τιτλος. θα θελα να τα βγαζανε στο xbl , μιας και ps3 να αγοραζα (φτηνο ειναι πλεον) δεν θα μπορουσα να τα παιξω.
klainmaingr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 "The power symbol on the splash page for "A next metal gear is..." Is really a crosshair! " Ο kojima φημολογείται οτι επισκέφθηκε την infinity ward. Αν αυτό είναι αλήθεια το παραπάνω comment που διάβασα κάπου ίσως να έχει βάση. Κάτι ακούγεται για fps του kojima... who knows?
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 http://www.touch.konami.net/mgst/pc/ Oh.. ffs... http://kotaku.com/5112011/konami-confirms-iphone-metal-gear
gherudos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 άλλη φορά να ακούτε τι σας λένε.είπαμε ο ίδιος ο kojima έκανε δήλωση ότι δεν πρόκειται να βγει στο 360.
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ταινια ετοιμαζουν η καμια iphone εκδοση quote for truth
gherudos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δεν υπάρχει περίπτωση,το ! είναι από το AC!D (Metal Gear Solid Ac!d) ενώ το i προφανώς συμβολίζει το i-phone.Το τελευταίο σύμβολο είναι το σύμβολο ΟΝ που υπάρχει σε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.Αν απευθυνόταν στο 360 τότε θα υπήρχε πράσινο και άσπρο χρώμα τα οποία είναι τα επίσημα χρώματα του 360.Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ το είπα πρώτος
klainmaingr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ το είπα πρώτος Quote for truth επίσης ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.