dimitrisrun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα στον κόσμο του MAC. Είμαι εδώ και 5 ημέρες χρήστης IMAC 20" . Λογικά μπόλικες απορίες, εάν και η προσαργογή μου στο MAC ήταν εντυπωσικά γρήγορη. 1. To time machine κάνει αποθήκευση και τα favorites του SAFARI(δεν το διάβασα να το λέει πουθενά). 2. O HDD WD USB 160 GB ο οποίος χρησιμοποίησα για το πρόγραμμα TIME MACHINE, πως μπορέι να διαβάζεται και από λειτουργικό WINDOWS; 3. Εαν σβήσω χειροκίνητα προηγούμενη αποθήκευση TIME MACHINE χάνω κάτι; Ευχαριστώ
georgeadams Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 1. Αποθηκεύει τα πάντα, εκτός αν έχεις ορίσει εσύ στα settings του να εξαιρεί κάποιους φάκελους. 2. Το Time Machine για να δουλέψει χρειάζεται οπωσδήποτε σκληρό δίσκο φορμαρισμένο σε HFS+. Τα Windows ΔΕΝ διαβάζουν τέτοιους δίσκους. Μια λύση είναι να βάλεις στα Windows το πρόγραμμα MacDrive που τα κάνει να βλέπουν HFS+. Πάντως εγώ θα πρότεινα να αφήσεις το δίσκο του Time Machine ήσυχο. Αυτό που κάνει είναι αρκετά σημαντικό και έτσι όπως έχουν πέσει οι τιμές των δίσκων μπορείς να πάρεις έναν άλλο USB και να κάνεις σ' εκείνον τα πειράματα σου με τα windows ή ό,τι άλλο θέλεις. 3. Χάνεις αυτά που έχει κρατήσει ως backup.
dimitrisrun Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μία διευκρίνηση σχετικά με το 3ο ερώτημα. Χάνω το backup της συγκεκριμένης ημέρας ή όλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.