Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με παράθυρο firefox

santonop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

To πρόβλημα παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά και αφορά μόνο τον firefox. Μόλις ανοίξω το παράθυρο πιάνει όλη την οθόνη και εξαφανίζεται η κάτω μπάρα(στην εικόνα παρακάτω είχε ανοίξει και άλλο παράθυρο για αυτό φαίνεται) και στο πάνω μέρος δεν υπάρχει το κομμάτι του παραθύρου με το όνομα και τα κουμπιά κλείσιμο, μεγιστοποίηση κτλ. Απενεργοποίησα το compiz μήπως φταίει αυτό αλλά και πάλι το ίδιο. Καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως διορθώνεται?

Ευχαριστώ

ua2fj23rau9jw9kkqte9_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για δοκιμασε να κανεις και ενα

>metacity --replace

καμμία αλλαγή

το τερματικό μου έδειξε αυτά:

>santonop@santonop-desktop:~$ metacity --replace
Window manager warning: Attempt to perform window operation 26 on window none when operation 26 on none already in effect

To πρόβλημα παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά και αφορά μόνο τον firefox. Μόλις ανοίξω το παράθυρο πιάνει όλη την οθόνη και εξαφανίζεται η κάτω μπάρα(στην εικόνα παρακάτω είχε ανοίξει και άλλο παράθυρο για αυτό φαίνεται) και στο πάνω μέρος δεν υπάρχει το κομμάτι του παραθύρου με το όνομα και τα κουμπιά κλείσιμο, μεγιστοποίηση κτλ. Απενεργοποίησα το compiz μήπως φταίει αυτό αλλά και πάλι το ίδιο. Καμμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως διορθώνεται?

Ευχαριστώ

ua2fj23rau9jw9kkqte9_thumb.png

Ποια διανομή χρησιμοποιείς;; Αν χρησιμοποιείς ubuntu πήγαινε στο applications-->add/remove και κατέβασε το compiz fusion icon. Αφού το εγκαταστήσεις πήγαινε στο icon και κάνε δεξί κλικ, select window manager-->compiz και select window decorator-->emerald και πες αν έφτιαξε...

ubuntu 8.10 χρησιμοποιώ και το έχω ήδη εγκατεστημένο το εικονίδιο του compiz. Αυτό που λές το έκανα ήδη αρκετές φορές. Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με τον firefox και όχι με το compiz πάντως. Δεν θυμάμαι μήπως έγινε κανένα update τελευταία και το προκάλεσε αυτο. Πάντως ήταν εντελώς ξαφνικό.

ubuntu 8.10 χρησιμοποιώ και το έχω ήδη εγκατεστημένο το εικονίδιο του compiz. Αυτό που λές το έκανα ήδη αρκετές φορές. Έχω την εντύπωση ότι έχει να κάνει με τον firefox και όχι με το compiz πάντως. Δεν θυμάμαι μήπως έγινε κανένα update τελευταία και το προκάλεσε αυτο. Πάντως ήταν εντελώς ξαφνικό.

Άμα το κάνεις complete removal και σβήσεις επίσης και το folder .mozilla από το /home και μετά ξανά εγκατάσταση? Το έχεις δοκιμάσει; Στο emerald έχεις επιλέξει theme φαντάζομαι..

-----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 03 : 39 : 14-----

Άμα κάνεις δεξί κλικ στο desktop σου και επιλέξεις ένα κλασσικό θέμα πχ human ούτε τότε επανέρχεται; Αυτό σου συμβαίνει μόνο σε extra mode? Σε normal δοκίμασες τι σου βγάζει;

Aν σβήσω και το firefox και τον κρυφό φάκελο θα χάσω και τα bookmarks μου;

Διάλεξα το κλασσικό θέμα και πάλι το ίδιο. Το ζήτημα είναι ότι μόνο ο firefox μου παρουσιάζει πρόβλημα. κανένα άλλο πρόγραμμα ή browser.(p.x opera)

Aν σβήσω και το firefox και τον κρυφό φάκελο θα χάσω και τα bookmarks μου;

Διάλεξα το κλασσικό θέμα και πάλι το ίδιο. Το ζήτημα είναι ότι μόνο ο firefox μου παρουσιάζει πρόβλημα. κανένα άλλο πρόγραμμα ή browser.(p.x opera)

Ναι δυστυχώς θα τα χάσεις όλα.. Περίεργο το πρόβλημά σου. Συνήθως δεν εμφανίζεται η titlebar σε όλα τα παράθυρα. Περίμενε μήπως σκεφτούμε κάτι άλλο..

βρήκα αυτό:

https://answers.launchpad.net/ubuntu/+source/firefox-3.0/+question/51103

Το πρόβλημα διορθώνεται εάν πατήσεις 2 φορές f11 αλλά και πάλι παραμένει ιδιαίτερα σπαστικο.

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια

SOLVED (επιτέλους)

από ubuntuforums μετά από αρκετό ψάξιμο:

i was having this problem too and figured out a goofy way of fixing it (at least it worked on mine) without changing profiles or anything.

After firefox starts up in annoying fullscreen mode, take it out of fullscreen, and un-maximize the window. Resize the window to something smaller (mine was too tall), and then remaximize. Close and restart firefox.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...