GiorgosH Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας! Εχω το Sony DAV-DZ830W και προσπαθώ να συνδέσω TV, Dreambox & PS3 αλλά τίποτα δεν παίζει εκτός του DVD & radio που είναι πάνω στο Homecinema.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει για το πως θα τα συνδέσω? Βλέπω ότι έχει οπτική ίνα το homecinema, αλλά στην τηλεόραση (Philips P55xx) δεν βρήκα κάτι.. Ευχαριστώ
Orfeus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εχω το εν λογω μοντελο και εχω πανω PS3,DVDx2 και τηλεοραση. Ας ξεκινησουμε απο τα απλα!Τι τηλεοραση εχεις?
Orfeus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορω να βρω σπεκς για την τηλεοραση σου φιλε μου!Αν θες πες μου τι εισοδους εχει...
eliask Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 To ps3 στην HDMI ΓΙΑ εικόνα . με οπτική στο home cinema για ήχο.
Orfeus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Υποθετω οτι η τηλεοραση σου εχει HDMI. συνδεεις το Ps3 με HDMI στην τηλεοραση.Ετσι ομως δε θα βγαζει ηχο στο hc.Οποτε συνδεεις το PS3 με οπτικη ινα στο hc.Ετσι μεταφερεις ψηφιακο ηχο στον εσωτερικο ενισχυτη χωρις απωλειες!Ομως το PS3 ειναι ρυθμισμενο να βγαζει ηχο μονο στο HDMI.Οποτε μπαινεις στο μενου του ps3 και πας ρυθμισεις συστηματος και τροπο συνδεσης.Εκει διαλεγεις για μεταφορα εικονας το HDMI,αλλα για μεταφορα ηχου δεν το αφηνεις στο hdmi,το κανεις reassign να βγαινει απο την οπτικη ινα!εκει επελεξε ολα τα φορματ αποκωδικοποιησης και εισαι ετοιμος.Οποτε θα θες να παιξεις ps3 με 5.1 απλα θα διαλεγεις απο το κοντρολ του hc ως πηγη την αναλογη εισοδο. -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 03 : 14 : 46----- Τωρα για να σου παιζει και τηλεοραση και δεκτης απλα,εχουμε θεμα τι εισοδους εξοδους εχει το καθε μηχανημα. Μια απλη συνδεσμολογια και αποδοτικη ειναι. Συνδεεις το δεκτη με τηλεοραση με οποιον τροπο θες.Σκαρτ,hdmi.Ετσι μεταφερεις εικονα και ηχο στην τηλεοραση.Μετα αν εχεις ομοαξονικες εξοδους στην τηλεοραση σου για ηχο τις συνδεεις στο hc εισοδους ηχου και εισαι ετοιμος.Ετσι διαλεγοντας ως πηγη τo sat/cable στο hc,αυτο θα παιρνει ηχο απο το τι παιζει η τηλεοραση.
GiorgosH Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.. Αλλά τι εννοείς ομοαξονικές συνδέσεις? Σύνδεσα το PS3 και επέλεξα όλ ατα φορμάτ για τον ήχο και παίζει οκ τώρα.. Το DreamBox είναι συνδεμένο με την TV στα Video & audio L/R (τα 3 χρώματα..). Τώρα τι μένει για να συνδέσω στο HC για να παίζει και η ΤιΒι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.