Hector__21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Είμαι κάτοχος μιας GAINWARD 4870 512MB Golden Sample και πρέπει να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την επιλογή μου. Οπότε την πρότεινα κ σε ένα γνωστό μου που πήρε προσφάτως καινούριο μηχάνημα. Το παράξενο στην όλη ιστορία είναι ότι ενώ η δικιά μου σε idle δουλεύει γύρω στους 40 βαθμούς ενώ η δικιά του δουλεύει στους 55! Δικαιολογείται τέτοια διαφορά??? Να σημειώσω ότι το κουτί του φίλου μου είναι το THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO WINDOW BLACK οπότε δε νομίζω να παίζει ρόλο το κουτί. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Hector__21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά εγώ τρέχω vista και αυτός XP. Αλλά έχει βάλει κ vista και οι θερμοκρασιές είναι στα ίδια επίπεδα.
skyhawk Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Εχεις πειραξει εσυ fan speed? Check αν την εχεις auto fan speed Η' οχι.
Hector__21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Και οι δύο κάρτες δουλεύουν σε dynamic mode που σημαινει ότι το fan speed είναι στο 50% και στις 2 σε idle κατάσταση.. Δε πέφτει ποτέ κάτω από 50 στην συγκεκριμένη κάρτα. Κανείς άλλος κάτοχος της κάρτας ας δώσει κ τη δικιά του θερμοκρασία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.