Tonis90 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ανοίγω τον υπολογιστή μου και ολα καλα...μέχρι να φτασει στο σήμα των windows xp όπου φορτώνει η μπαρα.Αυτή η μπάρα φορτώνει για 7 λεπτά περίπου.Μπαίνει στα windows και κάνει άλλο ένα 7λεπτο για να φορτώσει τα προγράμματα της εκκίνησης (msn,panda,any dvd,six engine,realtek audio).Νομίζω πως φταίει ο σκληρός μου.Έχω δίκιο?Α όταν φορτώσουν όλα αυτά μετά τα πάντα πάνε ρολόι παίζει παιχνίδια, ταινίες, τραγούδια, τα πάντα.
kfyros Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Είναι πρόβλημα software . Αν είχε πρόβλημα ο δίσκος θα σε ταλαιπωρούσε όλη την ώρα και όχι μόνο στο Login. Πιθανότατα να θέλει format ο υπολογιστής και ξαναστήσιμο από την αρχή. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν: Προβλήματα με το network initialization του υπολογιστή (dns, dhcp, κάποιο πρόγραμμα που προσπαθεί να συνδεθεί κάπου και καθυστερεί την εκκίνηση κλπ.) Το δεύτερο είναι ξεσκισμένο λειτουργικό και conflicts στο startup από κακογραμμένες εφαρμογές ή spyware adware κλπ. που ξεσκίζουν το μηχάνημα. Ιδιαίτερα προβληματικά είναι τα Vista σε αυτό το κομάτι , τα οποία ιδιαίτερα σε παλιότερους υπολογιστές κάνουν μια ώρα να ανοίξουν...
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Προβλήματα με το network initialization του υπολογιστή (dns, dhcp, κάποιο πρόγραμμα που προσπαθεί να συνδεθεί κάπου και καθυστερεί την εκκίνηση κλπ.) +1 και επισης να προσθεσω πως μου χει τυχει να αποτελει παραγοντας τοσο μεγαλης καθυστερησης ενα dvd rom,προβλημα που ποτε δεν εψαξα την αιτια του.Μολις το αποσυνδεσα,το boot time επανηλθε στα φυσιολογικα του. Ιδιαίτερα προβληματικά είναι τα Vista σε αυτό το κομάτι , τα οποία ιδιαίτερα σε παλιότερους υπολογιστές κάνουν μια ώρα να ανοίξουν... Αναλογα με την συνθεση.Στην δικια μου περιπτωση εμεινα μ ανοιχτο το στομα με το boot time τους.Δεν περιμενα να ειναι τοσο γρηγορα σε συγκριση με την εγκατασταση των xp που ειχα πριν,με ιδια startup programs.(sp1,4gb ram,c2d 6600,ready boost enabled,κλπ)
Tonis90 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 εγώ τι να κάνω τώρα...Είναι καινούριο το pc και φοβάμαι λίγο
StaPas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 start-run-msconfig-startup και αφαιρείς ότι δεν χρειάζεται να εκκινεί. Ουσιαστικά αφηνεις να εκκινουν τα βασικά των windows και αντιικο και firewall!
Tonis90 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Μα τα βασικά έχω τα γράφω στο αρχικό μνμ ποια είναι -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 05 : 01 : 40----- καμία συμβουλή για το τι να κάνω -----Προστέθηκε 5/12/2008 στις 05 : 03 : 02----- καμία συμβουλή τι να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.